- 1 Eylül 2016
- 372
- 410
- 23
- Konu Sahibi Yorgunumzira
-
Kizima 1 ay sonra 1 yas asisi yaptiricam arkadaslar , fakat arkadasim kafami karistirdi.İyice allak bullak oldum . Aşıların Icinde herturlu zararli maddeler var. Ve insan cenin maymun hinzir dnasi civa aliminyum saymiyorum bile dedi. Otizme neden olabiliyormus . Cinde uretiliyormus ayrica . Kendi yaptirmamis aşılarini.
Arkadasim boyle soyleyince benimde bir gozum korktu. Bu konu hakkinda bilgili bayanlardan yardim istiyorum . Gercekten oyle mi acaba . Ben pek sanmiyorum ama Arafta kaldim(
HahajjaMış,Miş,Muş,müş...Biri birinden birşey duyuyor, sanki kanıtlanmış bir bilgi gibi yaymaya başlıyor.
Bir de aşının içinde kertenkele sidigi varMış diyolla
Vallaha ben arkadasimin yalancisiyimAlüminyum mu
hinzir dnasi
Allah allah hanginize inanayim sastim kaldimAşıların otizme yol açtığı kanıtlandı ve bunun için abd hükümeti bazı ailelere tazminat ödedi. Ayrıca aşıların prosedürünü isteyip bakın "ani bebek ölümü" yazar. Bunların yanı sıra içeriğinde bulundurduğu alüminyum ve cıva da yazar. Hatta ve hatta maymun, domuz ve gb hayvanların dna'larının kullanıldığı bile yazar. Bazı arkadaşlar fikirlerini belirtmeden evvel okuyup araştırsınlar. Ben çocuğuma aşı yaptırmıyorum etrafımdaki herkesi de bu konuda bilinçlendirmeye çalışıyorum.
Ama tekrar hastaliklar artti diyorlar. Haberlerede cikti gecenlerde. Doktorlar asilari yaptirin diye bas bas bagiriyor.Ben 13 yıllık bir sağlık çalışanıyım. Aşılar üzerine oldukça fazla araştırmam var. Bir kızım var 17 aylık ve hiç bir aşısını yaptırmadım. Antibiyotik hiç vermedim sadece diş dönemlerinde ağrı kesici şurup kullandım. Geçen ay rota virüsü kaptı sadece sıvı desteğiyle 5 günde atlattık. Bir de mide bulantısını azaltmak için serumuna 1/3 metpamid koydum o kadar. Rota virüsü aşısı yaptırıp hastalığı geçiren çocuklardan 10 günden az hastalığı atlatan görmedim. Herkesin kendi kararı ama ben aşı yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?