- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi Yorgunumzira
-
Arkadaşım 17.sayfaya kadar okudum ama sizin bile aşı ile ilgili konunuz var. Yani kedi sizi tırmalamış ve kuduz aşısı olmadığı için de ödünüz kopmuş. Hayvanlara da aşı yapılmasın o zaman? Onlar can değil mi? İşte bakın onun üstünden gidin. Sizin çocuğunuz da aşısız olduğu için ilerde hastalandığında aşısı da yoktu ki diye herkes siz de dahil korkacaksınız.O dediğiniz aşılar safsa oluyor. Günümüzün aşıları için geçerli değil.
Asilar bebeklerin bagisikliklarini kuvvetlendirir duyma gorme bak eksik kaldiginda ilerisi icin kotu duyduklarina aldanmaKizima 1 ay sonra 1 yas asisi yaptiricam arkadaslar , fakat arkadasim kafami karistirdi.İyice allak bullak oldum . Aşıların Icinde herturlu zararli maddeler var. Ve insan cenin maymun hinzir dnasi civa aliminyum saymiyorum bile dedi. Otizme neden olabiliyormus . Cinde uretiliyormus ayrica . Kendi yaptirmamis aşılarini.
Arkadasim boyle soyleyince benimde bir gozum korktu. Bu konu hakkinda bilgili bayanlardan yardim istiyorum . Gercekten oyle mi acaba . Ben pek sanmiyorum ama Arafta kaldim(
Mama zararlı da cici bebe zararsız mıymış? Çok üzülüyorum böyle hikayelereY Yorgunumzira anne babasi bebegimi organik besleyecegim diyen bebgin öldüğünü de izledik,o bunu dedi bu bunu dedi diye kafaniz bulanmasin,asilar cok onemli helle ki su gunlerde
bennim komsu var bi tane,1 yasina girdi bebeegi,
sütü yoktu ama mama zararli diye cici bebbe ve sekerli su yedirirrdi daha 40 günlük bile degilken,cocuk hasta olurdu bi suru bitki icirirdi
4 aylikken sofraya oturdur kendilerine ne yaptiysa yagli tuzlu demeden yedirirdi
cocugu ölümden döndü simdi ek gelisim mamalarindan yediriyor ve cocugun gelisimi de cok cok geri,
asilarini da yaptirmadigi icindevamli hasta
ustelik 40 i bile cikmayan cocuguna yedirirdi aģlata aglataMama zararlı da cici bebe zararsız mıymış? Çok üzülüyorum böyle hikayelere
Bu hangi bilimsel makale kaynak paylaşır mısın?
Bebeğime ilk doz rotavirüs aşısını yaptırıp,doktor değişikliği yapmak zorunda kalmıştım .2.doza geldiğinde size denilenler minvalinde bunun gereksiz olduğu bizzat doktor tarafından yaptırmama engel olunmustu..bebeğim 2 ay sonra rotavirüs e yakalandı ve 3 gün hastane tedavisi,1 hafta da evde kabusu yaşadık..
Hayat tecrübenin ta kendisi..
En kötü aşı,aşısız olmaktan iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?