Konu önemli hanimlar

Ani bebek ölümü, en hafif bebek ilaçlarında antibiyotiklerde hatta bazı bebek kremlerinde bile yazar ...
Bahsettiğiniz tek bir aşıda tartışılıyor zaten tümünde değil... kızamık_kızamıkçık_kabakulak (mmr) aşısı yanlış hatırlamıyorsam ...

Otizm tvden kaynaklanmaz, ağır metal zehirlenmesi+bağırsak hastalığıdır. Biraz okuyup araştırıp öyle yorum yapın bari.

Yanlışınız var, kullanmıyoruz :)

Otizm tvden kaynaklanmaz, ağır metal zehirlenmesi+bağırsak hastalığıdır. Biraz okuyup araştırıp öyle yorum yapın bari.

O yüzden tv telefon yasak diye bi yerlerini yırtıyor pedagoglar gerekli araştırmalarımı yapan biriyim merak etmeyin siz hoş çevremde o kadar canlı örneği varken araştırma yapmasamda olurdu
çocuğun hayatından tv tablet çıkınca nasıl normal hayata döndüğünü kaç kere gördü gözlerim o yüzden tv tablet telefon yapmaz yapmıyor kısmına hiç inanmıyorum

Ben genetik okudum bu konu hakkında bu zamana kadar edindiğim kanı aşıları yaptırmak yönünde...
Gönderdiğiniz görsel net değil inceleyemedim fakat tartışılan konu bebeğe verilen ağır cıvanın bebeğe zarar verdiği ve otizme sebep olduğu ve bu deney sadece bir elin 10 parmağını geçmeyecek çocukta denenmiş ve inandırıcılığı bu yüzden zayıf.
Bu zamana kadar teorik olarak ta ispat edilememiş olması aklımda soru işareti bırakıyor .

Demek tv tableti kesince otizmli çocuklar düzeliyor:)) Tüh tıp dünyası bunu nasıl kesfedememiş? Baksanıza çözümü çok basitmiş, meğer aileler boşuna yıllarca terapiler aldırıp tonlarca para döküp acılar çekiyormuş...
Dalga mı geçiyorsunuz?

Kullanmıyorlar canım hatta bebeğe verilen hiç bişeyi kullanmıyorlar sonrada bebeğine dvit eksikliğinden raşitizm teşhisi konuyor hatta normal yürürken bile en ufak bi düşmede kolu bacağı kırılıyor ama yine de ilaç kullanmıyorlar çünkü onlar herşeyin en iyisini biliyorlar ve çocuklarına acı çektiriyorlar onlar mükemmel araştıran anne biz tü kaka anne

Dalga geçiyorum işim gücüm yok tövbe estağfurullah
otizmin kaç çeşidi var biliyor olmanız lazım çok araştırmacı bir kişiliksiziniz ya
Neyse herkesin doğrusu bilgisi kendine geremicem kendimi gece gece
Konu sahibi soru sormuş herkes fikrini yazdı o da kendi aklına yatanı içine sineni yapar zaten

Eğitiminize saygı duyuyorum ve buna dayanarak aşıların koruyuculuğunun ispatlanmadığını bildiğinizi varsayıyorum. Buna karşılık bunca tehlikeli ve olası yan etkisi olan bir "tedavi yöntemini" savunmak ne kadar mantıklı sizce? Aşının amacı bağışıklamaktır hastalıktan korumak değil. Fakat ne gariptir bir insan hastalığı geçirdiğinde zaten doğal yollardan bağışıklanır o halde aşıya ne gerek var?

Dr um tam ilac dusmanidir mecbur kalmadan ilac yazmaz cok titiz ve evhamlidir
Kendi bebeginin asilarini yaptiriyor
Kimisi diyor 13 yillik saglikciyim yaptirmiyorum belli basli maddelerle acikliyor kimi doktor yaptiriyorum diyor oda nedenlerini acikliyor. Gercekten cok kafa karistirici bir konu. Bugune kadar hepsini yaptirdim cok sukur fakat bu bir yas asisi yani kkk cok riskli diyorlar. Nebileyim gonlum bunuda yaptirmaktan yana zaten ama iki tarafta belli basli gerekceler sunuyor. Heralde 1 ay bana rahat yok ..

Tv otizime sebep olmaz dikkat ve hiperaktivite bozukluğuna sebep olabilir. Otizm patolojik bir durumdur.

Yaptırmayın anacım yaptırmayın biraz araştırın aşı olamadığı için ölen kaç çocuk var pes ya ulaşılır olduğu için mi böyle acaba

O eski toprak dediğimiz sapasağlam yaşlılarımızın hiçbiri aşılı değil buna karşılık günümüzde ölümcül hastalıklarla boğuşan binlerce bebek var. Sence neden?

bu üç aşıyı bir günde değil de farklı günlerde yaptırdım yazan olmuştu. kim hatırlamıyorum ama bu aşı konusu çok konuşuldu kk'da. o imkanı bir araştırın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…