Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamdolsun canım benim iyiyim konuşmaya başladım şükürler olsun Rabbime.. Allah razı olsun güzel dileklerin için Rabbim sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Hamdolsun canım benim iyiyim konuşmaya başladım şükürler olsun Rabbime.. Allah razı olsun güzel dileklerin için❤ Rabbim sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Benimki de uzak mesafe ilişkisi
Gezmediği yer kalmasa çok sevsem de buluşmak istemezdim kendisi ile, çünkü canımı sokakta bulmadım. Ayrıca bana bir şey olmasa bile aileme bulaştırsam da onlara bir şey olsa hoş mu?
Kendisini çok seviyorum ama buluşmak istemezdim. Düğün çok başka mevzuu Gönülsüz de olsa katılmıştır aile zoruyla vb.
Yok seven dağları deler gelir falan yazılmıs birde Herkes romantik olmak duygularına ağırlık vermek zorunda değil Kaldı ki her yeri gezen dolasan biri olsam sevgilim gelsin istemezdim, ya benleyken bir şey kapar da anasına babasına bulastırırsa diye endiselenirdim.
Merhabalar ☺
Sizlerle önemli bir konu da derdimi paylaşmak istiyorum. Yorumlarınız benim için çok önemli
Erkek arkadaşımla bir buçuk yıldır beraberiz. Maalesef uzak mesafe ilişkisi ama şehirler olarak birbirimize o kadar uzak değiliz. Ben İstanbul da yaşıyorum o da Kocaeli de...
Sıkıntım şudur ki biz en son biz Mart ayında buluştuk. Daha sonra korona patlak verdi işte. Beş aydır görüşmüyoruz. Şuan Ülkenin durumu eskisi kadar kötü değil. Herkes elini kolunu sallayarak dışarıda rahat bir şekil de gezebiliyor. Bende istiyorum ki buluşalım ama o istemiyor. Oysa geçen ay ablasının düğününe gitmişti. Dışarıda virüs varmış görüşemezmişiz. Benim gezmediğim yer kalmadı hiçbir şey de olmadı. Yani bence buluşmak istemiyor. Sizce??