Konu SEVGİLİM :(

Düğüne gidiyor senin yanına gelmiyor.. Bana anlamlı gelmedi açıkçası. İnsan özler görmek ister yahu.Bence sen ona soğuk yap artık..O istesin bir zahmet birazda

ablasinin duğunuymuş, heralde kendisine kalsa gitmezdi, kardeşimin duğunu olsa gitmek zorunda olduğum için giderdim istemesem de, ama sevgiliyle buluşmak hayat memat meselesi değil heralde.

gerçekten seven adam değil 5 ay ayrı kalmayı her an yanında olmak ister... seven adam her fırsatı değerlendirir... ya hayatında yanıbaşında başka biri var yada gerçekten size değer verip sevmiyor.. bunun başka açıklaması olmaz maalesef...

Gezmediğim yer kalmadı derken cafe olsun restorant olsun o gibi yerlerden bahsediyorum. Ve bunu yapan bir tek ben değilim maalesef.

E bi sen değilsin diye yaptığın doğru mu şimdi ne alaka? Suç işleyenler de "Herkes yapıyor yea" diye ceza almasın o zaman bu mantıkla. Semptom göstermeyen yaklaşık 200 bin -belki de daha fazla- taşıyıcı olduğundan şüpheleniliyor Türkiye'de. Bunlardan biri olmadığın ne malum?

Evet gezmediginiz yer kalmamış hastalık belirtisi göstermemiş olabilir ve taşımış olabilirsiniz o kadar emin konusmayin bence maalesef ki bilemezsiniz bunu. Erkek arkadaşınıza da gelince üzgünüm ama 5 ay uzun bir süre çok özlemiş ve görüşmeye can atiyo olması lazım sonuçta tedbirli bir şekilde yanınıza gelebilir şuan yasak vs yok. Ama gezdiginizi bildiği için çekimser olabilir de. Emin olamadım

Merhabalar ☺
Sizlerle önemli bir konu da derdimi paylaşmak istiyorum. Yorumlarınız benim için çok önemli 😔
Erkek arkadaşımla bir buçuk yıldır beraberiz. Maalesef uzak mesafe ilişkisi ama şehirler olarak birbirimize o kadar uzak değiliz. Ben İstanbul da yaşıyorum o da Kocaeli de...
Sıkıntım şudur ki biz en son biz Mart ayında buluştuk. Daha sonra korona patlak verdi işte. Beş aydır görüşmüyoruz. Şuan Ülkenin durumu eskisi kadar kötü değil. Herkes elini kolunu sallayarak dışarıda rahat bir şekil de gezebiliyor. Bende istiyorum ki buluşalım ama o istemiyor. Oysa geçen ay ablasının düğününe gitmişti. Dışarıda virüs varmış görüşemezmişiz. Benim gezmediğim yer kalmadı hiçbir şey de olmadı. Yani bence buluşmak istemiyor. Sizce??
Ablasının düğününe gitmese miydi..? Adam haklı kusura bakmayın da.. Gezmediğim yer kalmadı ne demek ya belkı sıze bulaştı farkına bile varmadınız, sizin bulastırdıklarınız ne olacak? Bu kadar duyarsız olmayın lütfen..

Merhabalar ☺
Sizlerle önemli bir konu da derdimi paylaşmak istiyorum. Yorumlarınız benim için çok önemli 😔
Erkek arkadaşımla bir buçuk yıldır beraberiz. Maalesef uzak mesafe ilişkisi ama şehirler olarak birbirimize o kadar uzak değiliz. Ben İstanbul da yaşıyorum o da Kocaeli de...
Sıkıntım şudur ki biz en son biz Mart ayında buluştuk. Daha sonra korona patlak verdi işte. Beş aydır görüşmüyoruz. Şuan Ülkenin durumu eskisi kadar kötü değil. Herkes elini kolunu sallayarak dışarıda rahat bir şekil de gezebiliyor. Bende istiyorum ki buluşalım ama o istemiyor. Oysa geçen ay ablasının düğününe gitmişti. Dışarıda virüs varmış görüşemezmişiz. Benim gezmediğim yer kalmadı hiçbir şey de olmadı. Yani bence buluşmak istemiyor. Sizce??
Benim sevgilim olacak da o kadar zaman görüşmemişiz en ufak fırsat olduğunda yanıma uça uça gelmeyecek. Bu bildiğin buluşmak istemiyor, bahane uyduruyor. Virüs varsa ablasının düğününde de vardı, oraya nasıl girdi acaba!

Merhabalar ☺
Bahane uyduruyor

Yanlış yapıyoruz desen anlıcam da hani bi yek ben değilim demen İnan sinir bozucu.. Evlenip çocuk sahibi olunca demek istediğimi anlarsın.. Her akşam konuşuyorum burnum sızlıyo😢 Anne seni çok özledik neden iyileşmiyorsun dediklerinde verecek cevap bulamayınca ağladığını görmesinler diye telefonu kapatıyosun çekmedi deyip.. İnanın Hayatta evlatlarından ayrı yaşamamış bi anne bir hafta neler çekiyor bilemezsiniz.. Camdan çocuk sesi duyunca yüreğim yanıyo gece uyuyamıyorum acaba uyudular mı diye😭 Yemek yerken diziliyo yiyemiyorum acaba onlar ne yedi diye düşünmekten.. Biz burnumuzu çıkarmadık.. Doktora gitmem suç mu? Bizde başkalarını düşünmeyip fıldır fıldır gezseydik belki bizide bulmazdı.. Size dicek başka da lafım yok
Allah yardımcın olsun canım benim inşallah yavrularına kavuşursun biran önce

Back
X