geniş zamana gerek yok. bir kere yapmış yine yapıyor, hala yapıyor, hep yapmış.bir kere yapan hep yapar
Doğru demen icin daha kaç kere daha aldatması lazım sevgilinin?gercekten bir kere yapan hep yapar sozu dogru mu
Böyle biri ile cidden evlenmek mi istiyorsun?bana az da olsa sıddet uyguluyor
Yapıyormuş işte daha neyi anlayacaksın . Bile bile kendını rezil ettirme dövme dediğin nedir yaa dovmeyle sevgimi ispat edilirgercekten bir kere yapan hep yapar sozu dogru mu
Düzenli olarak aldatıp senin için çabalıyor mumerhaba sevgilimle ayrıl barış 2 yıldır beraberiz aslında beni sevdiğinden eminim benim için gerçekten çok çabalıyor zor zamanlarımda hep yanımda oluyor ama beni aldatıyor düzenli olarak resmen. bunu neden yaptıgını anlyamıyorum her seferınde ayrılıyorum ıstemıyorum dıyorum ama o yalvarıyor aglıyor ve sonunda bız yıne barısmıs oluyoruz eskı sevgılılılerı de bızı hala salmıyor cok sıddetlı kavgalar edıyoruz ve bazen bana az da olsa sıddet uyguluyor son bır kac haftadır cok ıyıyız beraber kalıyorduk ama bugun evıne gıttı ve benım guven sorunlarım tekrardan arttı cunku komsuyla aldatmıstı benı bana kendını ıspatlamak ıcın adımı dovme yaptırdı ve ona cok asıgım o benım ılk askım sızce ne yapmalıyım kızlar gercekten bir kere yapan hep yapar sozu dogru mu bu ılıskının sonu evlılıge gider mi bunu anlamam için ne yapmam lazım ayrılmam lazımsa da bunu gercekten anlayıp nasıl vazgecerım
lutfen bana yardım edın cevaplarınızı beklıyorumm.
Devlet bunlara reşitsin diyorYapıyormuş işte daha neyi anlayacaksın . Bile bile kendını rezil ettirme dövme dediğin nedir yaa dovmeyle sevgimi ispat edilirherifin bedeni aklı hep başka yerde gezerken kalbî sende mi sanıyorsun ?
Bi kere kendıne saygısı yok seven insan nasıl aldatabilir ?
Cidden ya dövme nedir, inşallah sallama konulardandir, hala beni dövme yaptirdi diyorlar mi cidden, bu eskiden oluyordu sankiYapıyormuş işte daha neyi anlayacaksın . Bile bile kendını rezil ettirme dövme dediğin nedir yaa dovmeyle sevgimi ispat edilirherifin bedeni aklı hep başka yerde gezerken kalbî sende mi sanıyorsun ?
Bi kere kendıne saygısı yok seven insan nasıl aldatabilir ?
niye boyle konusuyorsun kı anlamadım akıl almak ıcın yazdım zaten bu platformaDevlet bunlara reşitsin diyor
Yaa hadi ordan HsktrlsynDevlet bunlara reşitsin diyor
niye boyle konusuyorsun kı anlamadım akıl almak ıcın yazdım zaten bu platforma
ben kabul etmek ıstemıyordum hıc bırınde ama en sonunda hep yenık dusup kendımı ona ınanmıs buluyorumSizi sürekli aldatıyor ve bunu kabul ediyorsanız zaten bu adam her şekilde kabul ediyorsunuz demektir. Boşuna kavga çıkarmayın.
hayır degısmesı de var baya derece de bu ıyı halı onceden ılıskı bıle yapamıyırduBu çocuk 2 yılda değişmemiş. Şimdi niye değişsin? Ayrıca evlenince daha da beter olur bence.
yanı kavga esnasında ben ona vuruyorum o da benım sacımı cekıyor tarzıSen bırak şimdi ihaneti, komşuyu, keko dövmeleri falan az da olsa şiddet uyguluyor ne demek?
Şiddetin azı nasıl oluyor?
Sizi sürekli aldatıyor ve bunu kabul ediyorsanız zaten bu adam her şekilde kabul ediyorsunuz demektir. Boşuna kavga çıkarmayın.
hayır degısmesı de var baya derece de bu ıyı halı onceden ılıskı bıle yapamıyırdu
Çocuk musunuz siz? Siz vuruyorsunuz sonra o saçınızı çekiyor ondan sonra da öpüşüp barışıyor musunuz?yanı kavga esnasında ben ona vuruyorum o da benım sacımı cekıyor tarzı
ben kabul etmek ıstemıyordum hıc bırınde ama en sonunda hep yenık dusup kendımı ona ınanmıs buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?