- 31 Temmuz 2025
- 45
- 67
- 3
Ay benim ilk sevgilim de böyleydi oda kalbine adımı yazdırmıştı İrem diye bi kavga sonucu affettirmek için maşallah tüm şehirle aldatıyordu benimerhaba sevgilimle ayrıl barış 2 yıldır beraberiz aslında beni sevdiğinden eminim benim için gerçekten çok çabalıyor zor zamanlarımda hep yanımda oluyor ama beni aldatıyor düzenli olarak resmen. bunu neden yaptıgını anlyamıyorum her seferınde ayrılıyorum ıstemıyorum dıyorum ama o yalvarıyor aglıyor ve sonunda bız yıne barısmıs oluyoruz eskı sevgılılılerı de bızı hala salmıyor cok sıddetlı kavgalar edıyoruz ve bazen bana az da olsa sıddet uyguluyor son bır kac haftadır cok ıyıyız beraber kalıyorduk ama bugun evıne gıttı ve benım guven sorunlarım tekrardan arttı cunku komsuyla aldatmıstı benı bana kendını ıspatlamak ıcın adımı dovme yaptırdı ve ona cok asıgım o benım ılk askım sızce ne yapmalıyım kızlar gercekten bir kere yapan hep yapar sozu dogru mu bu ılıskının sonu evlılıge gider mi bunu anlamam için ne yapmam lazım ayrılmam lazımsa da bunu gercekten anlayıp nasıl vazgecerım
ben zaten dovme ıcın cok mutlu oldum demıyorum benden once kı yasantısı cok hızlıydı sureklı baska baska ınsanlarla konusurdu sımdı de ara da bır mesajlasıyor gorusmuyor ben acaba alıskanlık mı dıye dusunuyorum
lutfen bana yardım edın cevaplarınızı beklıyorumm.
Beynimi yaktı bu cevapyanı kavga esnasında ben ona vuruyorum o da benım sacımı cekıyor tarzı
Ay benim ilk sevgilim de böyleydi oda kalbine adımı yazdırmıştı İrem diye bi kavga sonucu affettirmek için maşallah tüm şehirle aldatıyordu benien son askere gitti orda da aldattığını öğrenince ayrıldım bu kez demez mi sen beni askerde bıraktın ben suçlu çıkmıştım hey gidi ergenliğim Kızım delirme bırak şu ucubeyi hayatını yaşa ama yok anasının babasının yetiştiremediğini ben adam editim kafasındaysan daha çok boynuz cilalarsın bu çocuk daha oğlan yani bunun pişmesini bekleyerek ömür çürütme tabi pişerse
Böyle zamanlad için var o nick.Yaa hadi ordan Hsktrlsyn
nıckın fena oturdu
affetmek istemıyorum ama zorla affettırıyorDünyada başka erkeklerde var, biraz da onlara baksan? Adamı affettikçe gözünde değerin sıfır oluyor.
Gerçekleri yazdım bacım en kralı yaşandı bunların 12 sene önce ama hala bunların olması şaşırttı valla yalan yok kızlar da hala kanıyor madde de kullanıyordur bu hızlı abimiz kesinKız Allah senin iyiliğini versin. :)
Niye başınıza silah mı dayıyor? Görüşmeyin, mesajlarınıza cevap vermeyin. Yok mu başka yakışıklı bir tip çevrende? Ne var bu adamda neyini bırakamıyorsun?affetmek istemıyorum ama zorla affettırıyor
Aldatılmışsın, 20 yaşında çiçek gibi kızsın 5 yıl sonra gece aklına gelip " Off ne salakmışım " Diyip utanacağın bir anı olarak hanene yaz devam et.niye boyle konusuyorsun kı anlamadım akıl almak ıcın yazdım zaten bu platforma
Napıyo kız zorla affettirmek için yine saçını mı çekiyoaffetmek istemıyorum ama zorla affettırıyor
Akıl yaşı mı kimlik yaşı mı lazımÇocuk musunuz siz? Siz vuruyorsunuz sonra o saçınızı çekiyor ondan sonra da öpüşüp barışıyor musunuz?
Kocaman forum toplanıp akıl versek işe yaramaz. Aldatılıyorsun kabul ediyorsun. Evlen de gör neler oluyor elinde bebeyle çok ağlarsın kocam beni şunla aldatıyor gidecek yerim yok diye. Adını dövme yaptırdı diye güveneceksin öyle mi? Takıldığı kızlara annemin adı diyordur.
Gerçekleri yazdım bacım en kralı yaşandı bunların 12 sene önce ama hala bunların olması şaşırttı valla yalan yok kızlar da hala kanıyor madde de kullanıyordur bu hızlı abimiz kesin
Sanki erkek kıtlığı var memlekette yaYav karımı seviyorum dese bile okey diyorlar anamın adı demesine gerek yok.Alan veren razı bizi hasta ettiler.
Vay arkadaş.
Hiç şöyle romantık bi ilişkim olmadı beÇocuk musunuz siz? Siz vuruyorsunuz sonra o saçınızı çekiyor ondan sonra da öpüşüp barışıyor musunuz?
Şey, dövmüş seni? Bir de bin kez falan aldatmış? Daha ne yapsın bu koca yürekli adamayrılmam lazımsa da bunu gercekten anlayıp nasıl vazgecerım
Sana bir şey diyeyim mi, hiçbiri lazım değil hepimiz gerçeklerin farkına vardık şuvanAkıl yaşı mı kimlik yaşı mı lazım
Kocamın saçını çekmeye gidiyorum hoşçakalHiç şöyle romantık bi ilişkim olmadı be
Kocamın saçını çekmeye gidiyorum hoşçakal
Sanki erkek kıtlığı var memlekette ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?