konu tamamen sevgilim

Ay benim ilk sevgilim de böyleydi oda kalbine adımı yazdırmıştı İrem diye bi kavga sonucu affettirmek için maşallah tüm şehirle aldatıyordu beni en son askere gitti orda da aldattığını öğrenince ayrıldım bu kez demez mi sen beni askerde bıraktın ben suçlu çıkmıştım hey gidi ergenliğim Kızım delirme bırak şu ucubeyi hayatını yaşa ama yok anasının babasının yetiştiremediğini ben adam editim kafasındaysan daha çok boynuz cilalarsın bu çocuk daha oğlan yani bunun pişmesini bekleyerek ömür çürütme tabi pişerse

Kocaman forum toplanıp akıl versek işe yaramaz. Aldatılıyorsun kabul ediyorsun. Evlen de gör neler oluyor elinde bebeyle çok ağlarsın kocam beni şunla aldatıyor gidecek yerim yok diye. Adını dövme yaptırdı diye güveneceksin öyle mi? Takıldığı kızlara annemin adı diyordur.

Kız Allah senin iyiliğini versin. :)

niye boyle konusuyorsun kı anlamadım akıl almak ıcın yazdım zaten bu platforma
Aldatılmışsın, 20 yaşında çiçek gibi kızsın 5 yıl sonra gece aklına gelip " Off ne salakmışım " Diyip utanacağın bir anı olarak hanene yaz devam et.

Sence sen böyle b. Ktan bir hayata layık mısın?

Yav karımı seviyorum dese bile okey diyorlar anamın adı demesine gerek yok.Alan veren razı bizi hasta ettiler.

Gerçekleri yazdım bacım en kralı yaşandı bunların 12 sene önce ama hala bunların olması şaşırttı valla yalan yok kızlar da hala kanıyor madde de kullanıyordur bu hızlı abimiz kesin

Vay arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…