konu tamamen sevgilim

Sen şiddet görmüşsün ufağı büyüğü olmaz kaç bu çocuktan

Seni anlıyorum seviyorsun umutlusun değişir sanıyorsun ama o iş hiç öyle olmuyor bırak kendini seç emin ol sonra anlayacaksın

Duygularına sahip çıkmak onları kontrol etmek hemen olmuyor .Hani deriz ya bilmemek değil öğrenmemek ayıp .Şimdi siz o kalbinizi onsuz olamayan dram film yıldızı halinizî ve alışkanlık olan biri beni koruyor biri beni seviyor ben özelim çatlasın elalem tarzinizina bu veda edeceksiniz.Dayak yediğiniz ve eski sevgililerin geçit töreni yaptığı bu işten çıkmak için zekanızı yardıma çağıracaksiniz.İki gün ağlayıp bir ömrü kurtaracak siniz Hanımefendi yaş kaç bilmiyorum sadece göz görmeyince Gönül katlanır diyen atanlarimiza kulak verip su toksik ilişkiden paçayı kurtarsaniz az güzel yüzünüze Tokat güzel gonlunuze hakaret yediğiniz ilişkinin komedisini farketseniz yeter .Size imrenen eski sevgililer adak adasin kurban kessin bu arada iyi kurtulmuslar sevgilinizden Dilerim darısı başiniza kirdiysanm affola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…