konu tamamen sevgilim

Aldatıyorsa nasıl sevdiğinden emin oluyorsunuz. Hayır bir de düzenli olarak aldatıyor demişsiniz. O ne öyle 9-5 memurluk gibi mi?

Tabii ki bu iliski evlilige gider. Sizin kadar kendine saygisi olmayan bir kisiyi nereden bulacak bu adam ? Defalarca aldatilip aldatan bi daha aldatir mi diye sormak nasil bir beyin yanmasi ? Nasil bir yokluk bu ? Ilk aldatmada tekmeyi basmadiginiz icin duzenli olarak aldatilmissiniz yazik. kendinize reva gördüğünüz iliskiye bakin ben utandim hemcinsiniz olarak

Hadi bize doğru söyleyin konu sahibi, gökten akıl yağarken siz saklambaç mı oynuyordunuz?

az öncede exime rağmen konusunu okudum.
bu yeni nesil kızlar niye böyle ya.
aptamiller falan mı beyninizi saman gibi yaptı.
aldatma var şiddet var evliliğe gider mi diyo
gider tabi her türlü aşağılanmayı kabul eden kadını bulmuş bende olsam bende evlenirim.

Sanki bana her hafta çiçek alıyor der gibi araya ayrıntı sıkıştırıyorsunuz arada şiddet uyguluyo diye. Yani ne kadar genişsiniz. Kocası yapsa şunları boşayacak binlerce kadın var siz bi bebeye tepik koyamayacak kadar gurursuzsunuz ne diyeyim

Ayrılmak için daha neyi bekliyorsun adam seni düzenli olarak aldatıyor ve sen her defasında barışıyosun sen gayet memnunsun bence hiç bozma

Şiddet ve ihanet dolu ama sizi çok seviyor anladım. Bence evlenin, masum insanların başı yanmasın.

Evlenin ama uremeyin.

Sizin çabalamak dediğiniz şey,sizi aldatıp sonra siz yakalayınca affettirmesi olmasın? Normal ilişki içinde cabalamak kavramı böyle birşey değil haberiniz olsun. Ve evet bir kez yapan bir daha yapıyor işte daha neyi sorguluyorsunuz anlamadım. Adamda şiddette var, tam bir pislik. Allah askına kendi öz değerinizi kaybetmeyin, evlenseniz bu yaptıkları on kat fazlalasıcak. Ayy ne romantik dövme yaptırmıs, sırf bunun hatrına affedilir doğru yoldasın

seçeneksizlikten oluyordur sosyal ortam falan yoksa sardığına sarıyor insanlar. yazık valla ne çeşit türsünüz anlamıyorum.

Beyin gelişimi için ilk 6 ay anne sütü çok çok önemli.
Ne yapıyorsunuz anlamıyorum ki. Madde mi kullanıyorsunuz, alkol küpüne mi düşüyorsunuz. Bunlar normal kafalar değil.
Allah ana babanıza yardım etsin.

Kızım sen iyi misin siddet ve aldatmak diyorsun daha ayrilman icin ne yapilabilir?

Şiddet var aldatma var hımmmm tamam devam et bu pisliği sadece sen çek başka kızların başı yanmasın diyoruzda yine de insan üzülüyor sende bir ananın babanın kınalı kuzususun değer mi??? bu iğrenç ilişkinin tarafı olmak sana hayatta ne katacak??? evlendikten sonra adam eve gelmeyecek hesap sorsan dövecek iki sevişecen diye çekeceğin çileye bak!!! yazık gerçekten boşa giden heba olan hayatlar bir de bu rezil ortama çocuk geldi mi tamam o masumun günahı kimin boynuna olacak????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…