Arkadaşlar merhaba.konu üvey annem biraz uzun ola bilir çünkü çok doluyum.annemi küçükken kayb ettim 5.5 yaşımda.1.5 sene sonra da babam evlendi.her şey o zaman başladı.hep psikolojik ve fiziksel şiddet gördük abimle.büyüdük kendi hayatımızı kurduk bazı şeyleri geride bırakmaya çalışıyoruz ama yok olmuyor.10 ay önce babamı kayb ettik.yalnız kaldığı için iyice bize sarmış durumda.abim başka ülkede ben onun yanındayım.sürekli ilgi bekliyor,ben onunla uğraşmaktan kendi çocuklarıma zaman ayıramıyorum.sürekli insanı manipule ediyor,mağduru oynuyor hep.evine misafir gelir beni arar,biraz tansiyonu yükselir beni arar,evinde tadilat yaptırır beni arar.sürekli buraya gel durumu var yani.o kadar şey yaparsın bi kere yapmassan senden kötüsü,hayırsızı yok.o kadar yoruldum ki.şu an bile onunla konuşuyorum telde.araya mesafe koymak mümkün değil.gitmessin arar gel der,işim var diyorum ne işin var diyor anlamıyor.eşime ağlar.kaç gündür evinde tadilat var o işine gitti ben uğradım yemek falan yaptım.dün akşam bu gün gelemeyeceğimi söyledim hemen mağdur rolüne geçti.eşim de yanındaydı ona oynuyor eve gelince eşim beni ikna etmeye çalışıyor.ne söylemişse artık eşim abin neden yardımcı olmuyor tadilat masraflarına diyor.oysa ki babamdan neredeyse 8 bin dolar kaldı.arabasını sattı onun parasını naptı bilmiyorum.ama millete borc bıraktı bana onu emekli maaşımla ödüyorum diyor.ben de arabasını sattın ya onunla öde madem borcu var dedim.o kadar şey var ki hangisini anlatsam bilmiyorum.ne yapacağımı da bilmiyorum.tükendim artık bu ne kadar devam edecek böyle.bana biraz akıl verin nolur.şimdiden teşekkürler.