• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu üvey annem

Zeynayl26

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2020
964
1.410
63
Arkadaşlar merhaba.konu üvey annem biraz uzun ola bilir çünkü çok doluyum.annemi küçükken kayb ettim 5.5 yaşımda.1.5 sene sonra da babam evlendi.her şey o zaman başladı.hep psikolojik ve fiziksel şiddet gördük abimle.büyüdük kendi hayatımızı kurduk bazı şeyleri geride bırakmaya çalışıyoruz ama yok olmuyor.10 ay önce babamı kayb ettik.yalnız kaldığı için iyice bize sarmış durumda.abim başka ülkede ben onun yanındayım.sürekli ilgi bekliyor,ben onunla uğraşmaktan kendi çocuklarıma zaman ayıramıyorum.sürekli insanı manipule ediyor,mağduru oynuyor hep.evine misafir gelir beni arar,biraz tansiyonu yükselir beni arar,evinde tadilat yaptırır beni arar.sürekli buraya gel durumu var yani.o kadar şey yaparsın bi kere yapmassan senden kötüsü,hayırsızı yok.o kadar yoruldum ki.şu an bile onunla konuşuyorum telde.araya mesafe koymak mümkün değil.gitmessin arar gel der,işim var diyorum ne işin var diyor anlamıyor.eşime ağlar.kaç gündür evinde tadilat var o işine gitti ben uğradım yemek falan yaptım.dün akşam bu gün gelemeyeceğimi söyledim hemen mağdur rolüne geçti.eşim de yanındaydı ona oynuyor eve gelince eşim beni ikna etmeye çalışıyor.ne söylemişse artık eşim abin neden yardımcı olmuyor tadilat masraflarına diyor.oysa ki babamdan neredeyse 8 bin dolar kaldı.arabasını sattı onun parasını naptı bilmiyorum.ama millete borc bıraktı bana onu emekli maaşımla ödüyorum diyor.ben de arabasını sattın ya onunla öde madem borcu var dedim.o kadar şey var ki hangisini anlatsam bilmiyorum.ne yapacağımı da bilmiyorum.tükendim artık bu ne kadar devam edecek böyle.bana biraz akıl verin nolur.şimdiden teşekkürler.

Hem psikolojik hem de fiziksel şiddet gördüğünüz birine karşı bu kadar merhamet etmek iyi değil. Bırakın baksın başının çaresine
Bırakmaya çalışıyorum ama o bırakmıyor ki,sürekli mağduru oynuyor.insanları manipule ediyor şu an bile psikolojik baskı uyguluyor.😔

Bizim orda bir laf vardir "aradaki essek öldü, bag bitti" diye. Sizin yerinizde olsam suratina bakmam. Siz fazla merhametli davraniyorsunuz. Bu kadar hayatiniza sokmakla kendinize haksizlik ediyorsunuz. Size yaptiklari hala taze aklinizda cünkü
Evet çok taze unutmama bile izin vermiyor.inanın bizim bu merhametimize karşın yine de millete ağlar durur o kadar bencil bir insan ki hiç memnun kalmaz bi şeyden.gitmessen arar gel gel diye el çekmez.tamam derim giderim yine yaranamam.

Kendi çocuğu yokmu..iyi kötü annellik yapmış size ýemeginiz temizliğiniz yapılmış tamam öz anneniz gibi olamaz asla ama bu yasa kadar çok emeğide geçmiştir sizde.. çok samimi olmak istemeyebilirsiniz ama ara sıra hal hatır sorun maddi durumu iyiyse para vermeyin

Arkadaşlar merhaba.konu üvey annem biraz uzun ola bilir çünkü çok doluyum.annemi küçükken kayb ettim 5.5 yaşımda.1.5 sene sonra da babam evlendi.her şey o zaman başladı.hep psikolojik ve fiziksel şiddet gördük abimle.büyüdük kendi hayatımızı kurduk bazı şeyleri geride bırakmaya çalışıyoruz ama yok olmuyor.10 ay önce babamı kayb ettik.yalnız kaldığı için iyice bize sarmış durumda.abim başka ülkede ben onun yanındayım.sürekli ilgi bekliyor,ben onunla uğraşmaktan kendi çocuklarıma zaman ayıramıyorum.sürekli insanı manipule ediyor,mağduru oynuyor hep.evine misafir gelir beni arar,biraz tansiyonu yükselir beni arar,evinde tadilat yaptırır beni arar.sürekli buraya gel durumu var yani.o kadar şey yaparsın bi kere yapmassan senden kötüsü,hayırsızı yok.o kadar yoruldum ki.şu an bile onunla konuşuyorum telde.araya mesafe koymak mümkün değil.gitmessin arar gel der,işim var diyorum ne işin var diyor anlamıyor.eşime ağlar.kaç gündür evinde tadilat var o işine gitti ben uğradım yemek falan yaptım.dün akşam bu gün gelemeyeceğimi söyledim hemen mağdur rolüne geçti.eşim de yanındaydı ona oynuyor eve gelince eşim beni ikna etmeye çalışıyor.ne söylemişse artık eşim abin neden yardımcı olmuyor tadilat masraflarına diyor.oysa ki babamdan neredeyse 8 bin dolar kaldı.arabasını sattı onun parasını naptı bilmiyorum.ama millete borc bıraktı bana onu emekli maaşımla ödüyorum diyor.ben de arabasını sattın ya onunla öde madem borcu var dedim.o kadar şey var ki hangisini anlatsam bilmiyorum.ne yapacağımı da bilmiyorum.tükendim artık bu ne kadar devam edecek böyle.bana biraz akıl verin nolur.şimdiden teşekkürler.
Konu uvey anne basligi ama yetiskin insanlarsiniz artik ve aradaki uveyligi saglayan bagi kuran kisi yani babaniz vefat etmis.Baginiz kalmamis kendinizi neden kasıyorsunuz ?bir konusma yapabilir icinizdekileri kendinizi böyle dolduracaginiza soyler rahatlarsiniz..
Sizi anlayip tutumu degisirse ala yok degismezse ona göre cizginizi belirlersiniz.

e sizi yıllarca zarara uğratmış bir insana niye bu kadar merhamet ediyosunuz ki? ne yararı var size? eşinize de söyleyin. şu şu sebepten yardım etmek içimden gelmiyor görüşmek istemiyorum deyin.
Hiç bir şey anlatmayıp içimde tutduğum için bi şeyden haberi yok ki eşimin.

Kendi çocuğu yokmu..iyi kötü annellik yapmış size ýemeginiz temizliğiniz yapılmış tamam öz anneniz gibi olamaz asla ama bu yasa kadar çok emeğide geçmiştir sizde.. çok samimi olmak istemeyebilirsiniz ama ara sıra hal hatır sorun maddi durumu iyiyse para vermeyin
Kendi çocuğu yok.tek çocuk yalnız kaldığı için destek olmaya çalışıyoruz ama bencilliğinden memnun kalmaz.dediğiniz gibi iyi kötü emeği var üzerimizde sırtını dönemessin ama insanı tüketir.ömür törpüsü.hep ilgi bekler,sürekli ağlar yıldım artık.maddi durumu iyi paraya ihtiyacı yok ama sanki beş parasız ortada kalmış gibi davranıyor.

nekadar iyi bir insansınız . lütfen çocuklarınıza bu kötülüğü yapmayın, üveyi bırakın öz anneniz olsa bile çocuklarınızdan bu vakitleri esirgemeyin. kadın aç değil açıkta değil, sizlik bir durum yok.

başka kardeşiniz olmadı mı

Konu uvey anne basligi ama yetiskin insanlarsiniz artik ve aradaki uveyligi saglayan bagi kuran kisi yani babaniz vefat etmis.Baginiz kalmamis kendinizi neden kasıyorsunuz ?bir konusma yapabilir icinizdekileri kendinizi böyle dolduracaginiza soyler rahatlarsiniz..
Sizi anlayip tutumu degisirse ala yok degismezse ona göre cizginizi belirlersiniz.
İnanın anlayacak olsa anlatırım.anlatmaya çalıştım da brn daha lafımı bitirmeden konuyu tamamen başka yerlere çekiyor.onunla konuşarak anlaşamassın.ancak kavga ede bilirsin onu da ben yapmam.sırtını dönemiyorsun çünkü üzerimizde iyi kötü emeği var.23 yıllık bir geçmiş var.üvey olunca insan ilişkimi esip yoluma bakayım diyemiyor.evlerimiz çok yakın ve burası küçük yer nasıl görmezden geleyim.

Mesele üvey olması değil inan insanın öz annesi de aynı şeyi yapıyor yalnız değilsin bu konuda
Sen mesafeni koyacaksın kendi ailene odaklan eşinle de konuş bence ailemi manipüle etmesini istemiyorum aynısını kendi annem yapsa yine aynı tepkiyi verirdim beni çok yoruyor dee
Önemli olan senin ailenin hzurunu bozmaman onun yüzünden

Evet çok taze unutmama bile izin vermiyor.inanın bizim bu merhametimize karşın yine de millete ağlar durur o kadar bencil bir insan ki hiç memnun kalmaz bi şeyden.gitmessen arar gel gel diye el çekmez.tamam derim giderim yine yaranamam.

Girmeyin sizde. Hatta yüzüne de söyleyin ne yaptigini gayet hatirladiginizi. Isterse herkese de ifsa edebileceginizi. Sindirmis sizi resmen. Hani sizi anneniz bile degil. Size siddet uygularken önünüze bir tabak yemek koymasinin bir anlami yok. Su yetimlere cocuklara uzanan elleri kirasim var ya.

Sizi manüple etmesine neden bu kadar izin veriyorsunuz ki? Babanizı da kaybetmişsiniz kimin hatrina katlanıyorsunuz?

5.5 yasindaki size merhamet etmeyen birine neden bu merhamet? neyin karsılığını odeyemiyorsunuz?

Açık açık söyleyin yüzüne. Sen bize cocukken merhamet ettin mi ne bekliyorsun diye. tamamen kopartin bağlsrınızı esiniz bir sey derse susturun esinize sen karışma diyin.

Ben mi cok fenayim bilmiyorum ki. benim cocukluguma merhamet etmeyen biri umurumda olmaz şu durumda.

Back
X