- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
hepsi senin elinde yol senin seçimin seni tanımam sende beni tanımazsın sadece benim yazdıklarıma değil herkesinkine bak şunları bilen insan annene acımaz abine hiç acımaz ablanı dinle yanlış yoldasın mutlu olmayı mı seçeceksin sömürülüp köle gibi yaşamayı mı?Umarım dediğin gibi olmaz...
Belli değil mi amca abiye borç vermiş o parayı alıp kendi borcunu kapatacakamcanıza ne oluyor ya ne munasebet ne hakla ve ne hadle annenıze evı ipotek et ogluna ver dıyor delı mı ne haddını bılsın
annenız asla asla asla oyle bır ıse kalkısmasın abınıze ıyılık yapmıs olmazsınız sureklı arkasını toplayarak... bu sekılde olgunlasamaz buyuyemez bırakın burnu surtsun bıraz
esim abisine dedi. abisi öyle borçlu oldu ki uçan kuşa borcu vardı. ufak tefek bize de taktı en son kredi çekin vben öderim dedi, esim resti çekti. kaynim gitti kendi anne babasından istedi onlar da evi ipotek etmediler. neler neler söyledi yok kendini öldürecekmis yok başkası bunu öldürecekmis kimse dinlemedi. sonunda ne oldu, baktı kimseden bir yardım yok, iflasını kabul etti, maaşlı ise geçti. şimdi ödüyor borçlarını peyderpey. iyi ki de kimse üstlenmemis ki böyle mantıklı bir çözüme gitti. yoksa kör kuyu gibi biz para verdikçe o yutacaktiYemin ediyorum haklısınız hiç kızmıyorum aksine soyledikleriniz gerçekleri görmemi sağlıyor. Ama siz düşünün anneniz kardesiniz böyle kötü durumda olsa siz banane diyebilir miydiniz ben mi çok aileciyim
Anneme de babama da aynısını söyledik defalarca bırakın kendi başının çaresine baksın diye. Bir ay bıraksalar yine dayanamayıp iletişime geçiyorlar o da duygu sömürüsü yapıyor amcamla yıllardır konuşmayız o bile bugün dedi ki abinin halini görsen sen de acırdın. Normal bir insan gibi davranmıyor psikolojisi tamamen bozuk bedeni çökmüş durumda en az 20 kg vermiş falan dedi. Anneme de ben elimden geleni yaptım senin oğlun sen de ilerde pişman olmamak için evi ipotek et 60 bin ver ben 3 ayda ödeyeceğim demiş. Tamamen annemin duygularına oynuyorlar ilerde bu çocuk kendine birşey yaparsa kendini suçlu hissedersin falan demişesim abisine dedi. abisi öyle borçlu oldu ki uçan kuşa borcu vardı. ufak tefek bize de taktı en son kredi çekin vben öderim dedi, esim resti çekti. kaynim gitti kendi anne babasından istedi onlar da evi ipotek etmediler. neler neler söyledi yok kendini öldürecekmis yok başkası bunu öldürecekmis kimse dinlemedi. sonunda ne oldu, baktı kimseden bir yardım yok, iflasını kabul etti, maaşlı ise geçti. şimdi ödüyor borçlarını peyderpey. iyi ki de kimse üstlenmemis ki böyle mantıklı bir çözüme gitti. yoksa kör kuyu gibi biz para verdikçe o yutacakti
Ben de artık en çok kendimi ve kendi kurduğum ailemi düşünmek istiyorum bitsin bu işkence gerçekten bıktım yaevet karnındakine kötülük yapıyorsun pişman olduğun o mucizeyi Allah sana döne döne arattırır kendine gel bence bırak annene kız hamile halimle nasıl beni dahil edersin bir dha asla aramayacaksın bu konuyla ilgili o evi verirsen de beni unut evlat olarak sil de yapar mıydın diye sordun ya en başında yapardım kimse senden daha değerli değil herkesi mutlu etmek senin görevin değil mutluluğu elinin tersiyle itme bebeğine ve hayatına sahip çık
bunu yapması gereken sensin o annen senden çıkarıyor işte üzüntüsünü hamile olman bile umrunda değil ablan daha çok üzülüyor umursuyor seniBen de artık en çok kendimi ve kendi kurduğum ailemi düşünmek istiyorum bitsin bu işkence gerçekten bıktım ya
Evet ablam geç de olsa aklım başıma geldi diyor. O eskiden benden beterdi. Annem de düşünüyor beni ama bizden başka anlatacak kimsesi yok kibunu yapması gereken sensin o annen senden çıkarıyor işte üzüntüsünü hamile olman bile umrunda değil ablan daha çok üzülüyor umursuyor seni
kusura bakma seni düşünse hamile olduğun için el üstünde tutardı .. O evi yedirme yoksa sana kalacak bu anne beli ki annen sizden bi ışık görsün verir evi deEvet ablam geç de olsa aklım başıma geldi diyor. O eskiden benden beterdi. Annem de düşünüyor beni ama bizden başka anlatacak kimsesi yok ki
Yok vermez bugün dedi ki acaba tapuyu senin üzerine mi yapsak baban benden habersiz birşey yapmasın falan. Evi verecek olsa bunu demezdi herhalde bilmiyorum kikusura bakma seni düşünse hamile olduğun için el üstünde tutardı .. O evi yedirme yoksa sana kalacak bu anne beli ki annen sizden bi ışık görsün verir evi de
Anneniz nasıl eşek kadar olmuş oğlunu düşünüyorsa siz de kendi doğmamış bebeğinizi düşüneceksiniz bu bencillik değil.. onun rıskını asalak abinize yedirmeyin lütfen.. evin tapusunu da anneden alıp ablanızla kendi üstünüze yapsanız keşkeAblam çok kızmış ona neden bana anlattı diye. Annem böyledir dayanamaz anlatır çünkü ben ve ablamdan başka kimsesi yok. Bebeğimi çok seviyorum kendimi uzup stres yaptığım için ona kıyamıyorum. Düşünüyorum ben hamileyken abim kendine birşey yapsa yada daha büyük bir felaket olsa nasıl ayakta kalırım bebeğimi nasıl sakinirim bu olaylardan
Onu düşündük de eniştem biraz değişik bir insan kabul etmez. Benim üzerime yapalım dedik bayağı masraf gidiyormuş amaAnneniz nasıl eşek kadar olmuş oğlunu düşünüyorsa siz de kendi doğmamış bebeğinizi düşüneceksiniz bu bencillik değil.. onun rıskını asalak abinize yedirmeyin lütfen.. evin tapusunu da anneden alıp ablanızla kendi üstünüze yapsanız keşke
Ortak tapulu evi sizin ustunuze geciremezsinizYok vermez bugün dedi ki acaba tapuyu senin üzerine mi yapsak baban benden habersiz birşey yapmasın falan. Evi verecek olsa bunu demezdi herhalde bilmiyorum ki
Tapu annemin adına. Resmi nikahları olduğu için ortak mi oluyorOrtak tapulu evi sizin ustunuze geciremezsiniz
Bir bilsekAbiniz kumarbaz mi?
Şimdi ağlamayı kesebilirsem amcamı arayıp bir daha para için annemi rahatsız etmemesini soyleyecegim. Ki yıllardır annemle konuşmaz etmez
şu abiden hala mı kurtulamadınız?evi de elinden gitsin anneniz ortada kalsınn.sakın kredi falan çekmeyin ipotek de ettirmeyin ödemez o adam.anneniz yaşlılığında ele güne muhtaç olur demedi demeyin
Bebeğime haksızlık yapıyorum değil mi böyle kendimi uzerek onu da yipratiyorum. Allah böyle erkekleri kahretsin. Tam kendi evime aileme odaklandim diyorum yine bir sorun çıkarıyorlar ve bizi de sorunun içine çekmeye çalışıyorlar. Kimsenin bebeğimi düşündüğü yok gerçekten bakıyorum da. Zavallı eşim böyle ağladığımı görse arar abimle babamı kavga eder yapar bunu gerçekten. Karımdan uzak durun der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?