- 11 Ekim 2019
- 94
- 30
- 3
- 35
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Ouf ya vlla hemen girerler b süt olayına zatenKizlar bugun cok koty bir sey oldu annem sacimi taramak istedi tararken de bitlenip geliyon dedi ben de abuk subuk konusma anne dedim o da bana aptal dedi ben de kendimi tutamayip sensin o dedim bana sutumu helal etmiyorum dedi ben de bir gun yuzumu gormek icin bana yalvaracaksin dedim su an konusmuyoryz annemle 2 ay kus kalmayo dusunuyorum abimle ayni gun barisir onu ove ove bitirmez benim icin neler diyor bir de diyoki bana bakarsin dimi cok sinirliyim
Baş baş bağırıyorsun fake diye dalga geçmek için mi yazıyorsun yoksa ciddi manada ergensin hatta cocuksun diyelimKizlar bugun cok koty bir sey oldu annem sacimi taramak istedi tararken de bitlenip geliyon dedi ben de abuk subuk konusma anne dedim o da bana aptal dedi ben de kendimi tutamayip sensin o dedim bana sutumu helal etmiyorum dedi ben de bir gun yuzumu gormek icin bana yalvaracaksin dedim su an konusmuyoryz annemle 2 ay kus kalmayo dusunuyorum abimle ayni gun barisir onu ove ove bitirmez benim icin neler diyor bir de diyoki bana bakarsin dimi cok sinirliyim
Bit yuzundenmi küstün ya tamam annende biraz abartms ama uzatma benceKizlar bugun cok koty bir sey oldu annem sacimi taramak istedi tararken de bitlenip geliyon dedi ben de abuk subuk konusma anne dedim o da bana aptal dedi ben de kendimi tutamayip sensin o dedim bana sutumu helal etmiyorum dedi ben de bir gun yuzumu gormek icin bana yalvaracaksin dedim su an konusmuyoryz annemle 2 ay kus kalmayo dusunuyorum abimle ayni gun barisir onu ove ove bitirmez benim icin neler diyor bir de diyoki bana bakarsin dimi cok sinirliyim
Ne fakei yaBaş baş bağırıyorsun fake diye dalga geçmek için mi yazıyorsun yoksa ciddi manada ergensin hatta cocuksun diyelim
bir evlat anneye aptal diyebiliyorsa üstüne bir de kendini dertli görüyorsa diyecek bir şey yok. 5 yaşında kızım var iyiyi kötüyü ayırt edemiyor duyduğunu taklit etme yaşında ve bazen kızdığımda bana manyak diyor o zaman içim nasıl yanıyor biliyor musun. bana manyak demesinden ziyade anneye saygısız bir çocuk yetiştireceğim korkusuyla içim acıyor.Ya aslinda ikm aptali ben dedim sonra o dedi orasini yanlis yazmisim ama onh cok uyardim saclarimi yolar gibi tariyor yapma diye
Babasıyla da kavga eden üye mi bu?annesine ilk o abuk subuk konuşma aptal demiş, her seferinde yarım yamalak yazıyor önce olayları sonra yavaş yavaş gerçekleri söyleyip ama benim psikolojik sorunlarım var tedavi oluyoruma (sözde) bağlıyor bu üye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?