Konu yine annem

Ay vallahi öyle.
Ne yapsa "ben rahatsızım, sorunlarım var, psikoloğa gidiyorum" diyor. O zaman hepimiz çevremizdekilere hayatı zindan edip "ama biz hastayız" cümlesine sığınalım. Ne güzel şey ya.

Ay vallahi öyle.
Ne yapsa "ben rahatsızım, sorunlarım var, psikoloğa gidiyorum" diyor. O zaman hepimiz çevremizdekilere hayatı zindan edip "ama biz hastayız" cümlesine sığınalım. Ne güzel şey ya.
Oyle bir sey demedim bu bir benim agzimdan neden konusuyorsunuz onu anlamadim ayrica ben psikolojik sorunlu degilim allaha sukur

Biz sana intihar et mi dedik Allah aşkına?
Kadına aptal diyen sensin, kadının burnundan getiren de sensin. Kusura bakma senin konularını bilip seni mimleyen üyeler bu yorumları yapıyor. E haklı değiller mi? Takmışsın annenle abine yahu, annene abine ne yakıştırmalar yaptın konularını okuduk. Herkes sana güzel güzel tedavi ol dedi ailene annene böyle davranma dedi ama sen ısrarla herkesi ve bütün yorumları yok sayıp aynı tarzda konular açıyorsun. Sonra da bize atarlanıyorsun. Yaptığın ayıp yani, bizi dinlemeyeceksen ne diye konu açıyorsun?

Oyle bir sey demedim bu bir benim agzimdan neden konusuyorsunuz onu anlamadim ayrica ben psikolojik sorunlu degilim allaha sukur
Ben zaten size sorunlu demedim, önceki cümlelerinizi alıntılarım isterseniz. Kendiniz demediniz mi psikolojik sorunlarım var, psikoloğa gidiyorum diye?

Ben anneme dedim zaten sonra tedavi olmaya basladim iyiye gidiyordum annrmle hic sorun yasamiyorduk ilaclarimi 3 gundur icmiyorum hatta daha fazla bu yuzden boyleyim

Ben anneme dedim zaten sonra tedavi olmaya basladim iyiye gidiyordum annrmle hic sorun yasamiyorduk ilaclarimi 3 gundur icmiyorum hatta daha fazla bu yuzden boyleyim
E o zaman ilaçlarını içsene,niye böyle olduğunu biliyorsun. Çözümde belli.

Zaten değilsin onun hepimiz farkındayız. Ama kendin konu açtın burda psikolojik sorunlarım var diye bunca üye yanlış mı okudu?Yaptıklarının sonuçlarını tahmin edemeyecek kadar sorunlu bir insan değilsin. Kendine hakim olmamayı tercih ediyorsun sadece.

Etrafındaki herkes suçlu sana göre. Bir sen mi doğrusun? Ergenlik psikolojisi çok zor. Ben de çok ağır ergenlik geçirdim, bak yaşça burda hepimiz senden büyüğüz. Biz de o yollardan geçtik o yüzden sana yardımcı olmaya çalıştı ilk başta herkes. Ama sen hiç dönüp kendine bakmıyorsun. Neden bu insanlar bana bu şekilde davranıyor diye sormuyorsun.

Bu şekilde mutlu olamazsın. Sen kendine yardımcı olmazsan kimse sana yardımcı olamaz. İlaçların veya psikologların sihirli derneği yok. Sürekli başkalarına suç atarak bir yere varamazsın. Sen biraz özeleştiri yapıp davranışlarına çeki düzen versen bak o zaman insanların sana davranışları nasıl değişecek göreceksin.

Ayrıca bu acımasızlıksa kendine en çok acımayan sensin ki bu mutsuzluğu kendine reva görüyorsun. Bazen insanı güzel sözlerle kandırmamak, silkelemek gerekir.

Hmm en az 10‘ yil sonra bu yazdillarinizdan, düsündüklerinizden cok utanacaksiniz.
Kendinize bir Hobi bulun derim.

Aslinda hepinizden ozyr dilerim siz haklisiniz annemde ayni seyleri dedi ben kendime hic bakmiyorum

Aslinda hepinizden ozyr dilerim siz haklisiniz annemde ayni seyleri dedi ben kendime hic bakmiyorum

Bu fevri davranışlarının belki de çoğu 5 sene sonra olmayacak öyle düşün. Hatırladığında utanacağın, belki de ailenle ilişkinde tamir edilemez yaralar açacak şeyler yapma lütfen.

Birkaç gün önce konu açtın her yeri batırdım annem bir telefonumla koştu geldi diye. Yaptığının yarısını yapsa annesinden şiddet görecek kızlar tanıyorum. İlla fiziksel olması gerekmiyor. Ama annen sana ılımlı yaklaşmıştı. Demek ki bazen sen de insanı çileden çıkarıyorsun.

Eminim psikoloğun çok daha güzel tavsiyeler veriyordur sana ama kendine bir liste çıkar. Hayatında sana sorun yaratan davranışların ve düşüncelerinle ilgili. Bir düşün ben ne yaptığım zaman insanlar bana kötü davranıyor diye. Objektif düşünmeye çalış. Eğer sen haksızsan o laflar ağzına geldiğinde bir dur. Sen haklıysan ben bundan rahatsız oluyorum diye söyle kime kızdıysan. Ama saldırarak değil.

Şimdi yanında ailen var. Onlar seni ne kadar üzseler de idare ederler. Yarın öbür gün sosyal hayata karıştığında kimse seni tolere etmez daha çok üzülürsün.

Babasıyla da kavga eden üye mi bu?
evet o, babasına köpek hayvan vb kelimeler içeren hakaretlerle saldırmıştı.abisi hakkında da abim gay ya da abim bana bunu bunu yapıyor (cinse taciz iddiaları) konuları açıyordu ama hepsini yok aslında öyle değil diye kıskançlıktan yaptığını itiraf etmek zorunda kalıyodu.

Babama kopek hayvan demedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…