• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu yine dedem

Babamın diş laboratuvarı var ayrıca sevgilim de diş hekimi. En kötü atanırım. Ayrıca sevmiyorum eski işimi
Dediğim gibi tamamen genetik.
Ona yok, buna, yok, onu istemem, bunu sevmem. Okulu babanızın yanında çalışmak için mi okuyorsunuz? Sevgiliye de güvenilmez bugün var yarın yok.
Şikayet ettiğiniz dedeyle hemen hemen aynısınız farkıdasınız değil mi?

Eğitim düşkünü birinin diş hekimliği okumasını beklerdim ben. Ne oldu, tembelliğinize mi denk geldi.
Eğitim düşkünü değilim aksine dikkat eksikliğim var. Eşit ağırlıkçıydım. Bölümüm bitmediği için nasılsa babamın işi diyerek okuyorum başka soru? Ne bu sorgu hali

Birgün sizde yaşlanacaksınız başka yorumum yok Allâh kalbinize merhamet versin🤲
Dedesine torunu bakmak zorunda değil ki , öz evlatları bakmak zorunda ama. Kaldı ki bu kızcağız yemeğini yapıyor evde katlanıyor huysuzluklarına. Arsaları oğullarına vermiş kendi de kızının evine yıkılmış , paraları gelinleri yesin ama kahrını boğazını damadı torunları çeksin ne ala iş ya. Bana bakıyorlar şükür diyip oturacağına bi de laf söylüyor yaşlıyla yaşlı ağzını da mı tutamıyor. Sırayla bakılmalı , olmıyorsa da bakıcı tutulsun kendi evinde gencecik kızın hayatını etkiliyor

Dediğim gibi tamamen genetik.
Ona yok, buna, yok, onu istemem, bunu sevmem. Okulu babanızın yanında çalışmak için mi okuyorsunuz? Sevgiliye de güvenilmez bugün var yarın yok.
Şikayet ettiğiniz dedeyle hemen hemen aynısınız farkıdasınız değil mi?
Evet babamın işinde çalışmak için okuyorum. Ayrıca bu yaşımda yeterince çalıştım. Artık önceliğim okulum

Tamam o zaman sabretmeye devam. Konuyu siz açtınız, yorumlarda sanki dedenizden şikayetçi bizmişiz gibi oldu.
Sabrım kalmadı. Evde sadece o yok ben kendime de yemek yapıyorum kardeşime de. İstersen yeme sipariş ver sana özel yemek yapamam diyorum bu kadar

Eğitim düşkünü değilim aksine dikkat eksikliğim var. Eşit ağırlıkçıydım. Bölümüm bitmediği için nasılsa babamın işi diyerek okuyorum başka soru? Ne bu sorgu hali
Şöyle söyleyeyim. Saygısız insanlardan hoşlanmıyorum. Adam yalnız kalmış ve evinize sığınmış. Huysuzluk edebilir, söylenebilir, yaşlı bir insan.
Ancak bir torun dedesine bu şekilde muamele edemez, lafına böyle saygısızca cevap veremez. Ha veriyorsa da terbiyesizliğindendir, eğitimsizliğindendir, hadsizliğindendir. O yüzden sorguluyorum, anlamak için.

Dedesine torunu bakmak zorunda değil ki , öz evlatları bakmak zorunda ama. Kaldı ki bu kızcağız yemeğini yapıyor evde katlanıyor huysuzluklarına. Arsaları oğullarına vermiş kendi de kızının evine yıkılmış , paraları gelinleri yesin ama kahrını boğazını damadı torunları çeksin ne ala iş ya. Bana bakıyorlar şükür diyip oturacağına bi de laf söylüyor yaşlıyla yaşlı ağzını da mı tutamıyor. Sırayla bakılmalı , olmıyorsa da bakıcı tutulsun kendi evinde gencecik kızın hayatını etkiliyor
Ben evde çok bakmıyorum yalan yok annem öğle arasında gelir bakar işten gelir yemeğini yapar ama evde daha çok ben varım. Artık yüzünü görmek istemiyorum.

Ben evde çok bakmıyorum yalan yok annem öğle arasında gelir bakar işten gelir yemeğini yapar ama evde daha çok ben varım. Artık yüzünü görmek istemiyorum.
Ya düz mantık. Parasını kim yiyorsa o baksın ya. Dayıların da uzaktan sana emir mi veriyor bi de. Niye kendileri bakmıyorlar ozaman babalarına

Önlisans yok henüz.
Maşallah lise mezunlarının 80 bin kazanıyor demek fndndms

Bir de teklif edildi şeklinde bir büyüklenme ile söyleniyor.

Öğretmenler atanıp 50 60 bin maaş alabilmek için yırtınıyorlar. Lise mezunu 80 binle mutlu değil.

Şöyle söyleyeyim. Saygısız insanlardan hoşlanmıyorum. Adam yalnız kalmış ve evinize sığınmış. Huysuzluk edebilir, söylenebilir, yaşlı bir insan.
Ancak bir torun dedesine bu şekilde muamele edemez, lafına böyle saygısızca cevap veremez. Ha veriyorsa da terbiyesizliğindendir, eğitimsizliğindendir, hadsizliğindendir. O yüzden sorguluyorum, anlamak için.
Veririm valla dedem adam yerine konacak insan değil anneannemle evlendiğinde regl bile olmamış daha küçücük çocukla evlenemiş. Anneannemin kimsesi yokmuş dövmüş. Kadını kocaman yaşında dövdü anneannem geldi bizimle kaldı gitme dedik gitti. Anneannem öldü ama o yaşıyor keşke o ölseydi. Sevmiyorum saygı duymuyorum diğer dedemi çok severim ama bunu Sevmiyorum. Saygı kazanılır hak edilir. Artık taştım yapacak bir şey yok. Abdest alıyor lavaboya tükürüyor su açıp gidermiyor sifonu çekmiyor. Anlatayım mı yaptıklarını teker teker?

Evet beni burdan afakan bastıran malını mülkünü oğullarına yediren karısına çektirip onu gömen babanızın mutfakta çenesinden kaçıp oturduğu annenizin de banane banane bosanirim babamı istemezseniz diye size yıktığı dede.Alip gidecekti hani onu anneniz yapmayın yemek falan

Ya düz mantık. Parasını kim yiyorsa o baksın ya. Dayıların da uzaktan sana emir mi veriyor bi de. Niye kendileri bakmıyorlar ozaman babalarına
Birinin karısı istemiyor haklı sebebi var zamanında ona şiddet göstermiş çünkü. Diğerinin de çocukları küçük anneanneleri çocuklara bakıyor aynı evde olmaz diyorlar. Ki dedem o kadın için edepsiz şeyler söylemişti zamanında anneanne için yani

Birgün sizde yaşlanacaksınız başka yorumum yok Allâh kalbinize merhamet versin🤲
Üf ne alaka ya?

Arsızlığı yaşlılık perdesi altına alıp normalleştirmeyin.

Ne tonton yaşlılar var.

Benim dedem melek gibi adamdı nur gölünde yatsın.

Bunun gibi domuzlara 1 lokma ekmek bile fazla.

Çoktan huzurevine yollanmalıydı.

Back
X