• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu yine dedem

Araban varmış, böyle vizildadigi bir anda al arabaya, at bir huzurevinin önüne ciddiyim.

Maşallah lise mezunlarının 80 bin kazanıyor demek fndndms

Bir de teklif edildi şeklinde bir büyüklenme ile söyleniyor.

Öğretmenler atanıp 50 60 bin maaş alabilmek için yırtınıyorlar. Lise mezunu 80 binle mutlu dedeğil
Mutlu değil değil bu zamana kadar çalıştım arabamı aldım biriktirdim tatile vs gittim ama artık mesleğimin olması lazım.

Taktik değiştirmeyi deneyin.Şaşırtın onu.Yani dedenizle ilişkinizde sözler hep çok yüksek galiba.Yemezsen yeme,ne halin varsa gör,bana b... ye dedi,çok istiyorsan git oğlunla yaşa vs. Sizden dedenize bayılmanızı hiç kimse bekleyemez ama bu şekilde kavga gürültü ile bir şeylerin yoluna konulamadığı ortada.Mesela yine kahvaltı hazırladınız diyeyim,"Dede ben sana kahvaltı hazırladım.Benim şimdi çıkmam lazım,acıkınca gidip yiyebilirsin.Afiyet olsun."deyin.Bakalım ne yapacak?

Taktik değiştirmeyi deneyin.Şaşırtın onu.Yani dedenizle ilişkinizde sözler hep çok yüksek galiba.Yemezsen yeme,ne halin varsa gör,bana b... ye dedi,çok istiyorsan git oğlunla yaşa vs. Sizden dedenize bayılmanızı hiç kimse bekleyemez ama bu şekilde kavga gürültü ile bir şeylerin yoluna konulamadığı ortada.Mesela yine kahvaltı hazırladınız diyeyim,"Dede ben sana kahvaltı hazırladım.Benim şimdi çıkmam lazım,acıkınca gidip yiyebilirsin.Afiyet olsun."deyin.Bakalım ne yapacak?
Şımarır iyice

Evet beni burdan afakan bastıran malını mülkünü oğullarına yediren karısına çektirip onu gömen babanızın mutfakta çenesinden kaçıp oturduğu annenizin de banane banane bosanirim babamı istemezseniz diye size yıktığı dede.Alip gidecekti hani onu anneniz yapmayın yemek falan
Annem de dayanamıyor artık dedeme kızıyor bak malını verdin ne oldu ev huzurum kalmadı kocamla boşanayım mı diyor ben ne yapıyorum diyor

Bu arada geçen konuda bişey dikkatini çekti dede engelli değil demiştiniz ya dayı araba almış engelli diye o nasıl oldu onu soracaktım unutmuşum yanlış konu ise karistiriyorsam yazın birde siz geçen konuda estetik vs bilgi veriyordunuz bahsettiğiniz operasyonlar pahalı hani ona parası olan ayrı evede çıkar ben sizi karıştırıyormuyum başka üye ile 30 yaş konusuna böyle yorumlarınız vardı şunu yaptırdım bunu yaptırdım yanılıyor olabilirim

Annem de dayanamıyor artık dedeme kızıyor bak malını verdin ne oldu ev huzurum kalmadı kocamla boşanayım mı diyor ben ne yapıyorum diyor
[/QUOTE]

Annene söyle bi avukatı danışmanlık ücreti verip dinlesin. Aslında geri alabiliyor kanun bu. Dedeniz konusunda bir şey diyemeceğim. 80 bin tl maas nerede görülmüş neresiymiş bu söyleyin bende gireyim..

Konu kızın maaşı değil. Ayrıca diş teknikerleri işini iyi yaparsa daha fazla da alabiliyor.

Dedene gelince klasik yaşlı davranışları. Her evde vardır böyle bir dede. Minimum muhatap ol. Kahvaltısını hazırladın diyelim kahvalti hazir ben çıktım de çok iletişim kurma

Bu arada geçen konuda bişey dikkatini çekti dede engelli değil demiştiniz ya dayı araba almış engelli diye o nasıl oldu onu soracaktım unutmuşum yanlış konu ise karistiriyorsam yazın birde siz geçen konuda estetik vs bilgi veriyordunuz bahsettiğiniz operasyonlar pahalı hani ona parası olan ayrı evede çıkar ben sizi karıştırıyormuyum başka üye ile 30 yaş konusuna böyle yorumlarınız vardı şunu yaptırdım bunu yaptırdım yanılıyor olabilirim
Kalp ameliyatı oldu protezi var. Evet ben oyum ama 2 ameliyatım var sadece burun meme onları da zamanında ailem ödedi

Annene söyle bi avukatı danışmanlık ücreti verip dinlesin. Aslında geri alabiliyor kanun bu. Dedeniz konusunda bir şey diyemeceğim.
[/QUOTE]
363662626 kere söyledim. Bağış alınamıyor diyor sözde sormuş

Konu kızın maaşı değil. Ayrıca diş teknikerleri işini iyi yaparsa daha fazla da alabiliyor.

Dedene gelince klasik yaşlı davranışları. Her evde vardır böyle bir dede. Minimum muhatap ol. Kahvaltısını hazırladın diyelim kahvalti hazir ben çıktım de çok iletişim kurma
Ben diş teknikeri değilim okuyorum ama bu alanda hiç çalışmadım. Annem sabret yollayacağım diyor ama ne zamana kadar. Sevap diyor beni hiç mi sevmiyorsun diyor

Annene söyle bi avukatı danışmanlık ücreti verip dinlesin. Aslında geri alabiliyor kanun bu. Dedeniz konusunda bir şey diyemeceğim.
[/QUOTE]
Ne zaman bağış yapmış? 10 seneyi geçmediyse imkanı var yoksa geçmiş olsun

Ne zaman bağış yapmış? 10 seneyi geçmediyse imkanı var yoksa geçmiş olsun
[/QUOTE]
Geçmiştir muhtemelen çünkü ameliyat olmadan önce yapmış o da baya oldu

Back
X