- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Bu aralar çok sık konu açıyorum ama çok çaresisin ne yapacagimi bilmiyorum.Sorunlar sağanak sağanak geliyor üstüme.9 yaşındaki kızım babasiyla kalmak istiyormus.Yaz tatilinde 15 gun boyunca babasindaydi.Dun geldi.Babasi onu 7000 tl lik.otele götürmüş çok eglenmiş orda çok mutluymuş benim yanımda mutlu değilmiş.Cocuga sürekli her istediğini yaparak alarak kendi taraflarına çekmeye çalışıyorlar.Ben ne yapacagimi bilmiyorum onun için elimden gelen herşeyi yapıyorum babasıyla görüşmesini engellemiyorum istediğin zaman ara konuş git diyorum yapmıyor.Dun babası bırakırken beni tehdit etti seni mahkemeye verecem diye
Yaw bayılıyorum şu bilmediği halde yorum yapanlara....Velayeti asla alamaz sen kendi elinle vermezsen
+1Yaw bayılıyorum şu bilmediği halde yorum yapanlara....
N Nazlican333 Baba velayet davası açar kızı da onu seçerse kızınızın velayeti babaya geçer. Çünkü artık o bir bebek değil aklı yetkin bir birey...
İkinci konu şu madem baba gözünü boyuyor kızınızı 2 ay babaya yollayın ikiside anyayı konyayı görsün. Bakalım iki ay aynı ortamda kalınca birbirlerine tahammül edebilecekler mi ?
Merak etmeyin iki ay kalsın babayla koşa koşa gelir size annecim ben seninle mutluyum diye.
Yaw bayılıyorum şu bilmediği halde yorum yapanlara....
N Nazlican333 Baba velayet davası açar kızı da onu seçerse kızınızın velayeti babaya geçer. Çünkü artık o bir bebek değil aklı yetkin bir birey...
İkinci konu şu madem baba gözünü boyuyor kızınızı 2 ay babaya yollayın ikiside anyayı konyayı görsün. Bakalım iki ay aynı ortamda kalınca birbirlerine tahammül edebilecekler mi ?
Merak etmeyin iki ay kalsın babayla koşa koşa gelir size annecim ben seninle mutluyum diye.
Bu söylediğiniz şey bakıma muhtac yaştaki bebekler için geçerli.Bildiğinize göre hukukçu olmalısınız. Binlerce bekar annenin aynı platformda buluştuğu ve avukatların da dahil olduğu grupta hiç bahsettiğiniz gibi bir şey yaşayan olmadı. Uydurmuyorum ben bunu onlarca avukatın söylediği aynı şey hatta bir avukattan şunu duydum konsomatris bir anneden dahi dava açıldığı halde evladının velayetini alınmamış.
Bu söylediğiniz şey bakıma muhtac yaştaki bebekler için geçerli.
Boşanmada Çocuğun Velayeti Kime Verilir? Çocuğun Seçimi Önemli midir?
Eşler arasında görülmekte olan bir boşanma davasının temel sonuçlarından biri de (müşterek çocuğun varlığı halinde) velayet hakkının taraflardan hangisine verileceği hususudur. Müşterek çocuğun varlığı halinde, taraflar çocuklarının geçici veya daimi suretle yanlarında kalmasını sağlayabilmek ve...www.kayihukuk.com.tr
Yahu size hukuk sitesinden link yolluyorum. Begenmediyseniz kendiniz araştırın. Anne vermezse çocuk alınamaz diye bir hüküm yok kanunda. Yanlış yönlendirmeyin.Hukuken ayrılan eşlerden durumu olmayana nafaka verilir ama uygulamada hep kadına nafakaya hükmediliyor. Kadın eşini aldatmışsa felan tek tük kadının nafaka verdiği davalar var yani yazılı hukuktan çok uygulanan şey önemli olan anne istemediği sürece anneden evlat alınamaz, Müge Anlı'da aynı şeyi söyler bekar anneler olarak bu konuda bir sürü hukukçuya danışıyoruz çünkü kulaktan dolma bilgi değil bu.
+1Yahu size hukuk sitesinden link yolluyorum. Begenmediyseniz kendiniz araştırın. Anne vermezse çocuk alınamaz diye bir hüküm yok kanunda. Yanlış yönlendirmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?