- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Neden mahkemeye veriyor?Bu aralar çok sık konu açıyorum ama çok çaresisin ne yapacagimi bilmiyorum.Sorunlar sağanak sağanak geliyor üstüme.9 yaşındaki kızım babasiyla kalmak istiyormus.Yaz tatilinde 15 gun boyunca babasindaydi.Dun geldi.Babasi onu 7000 tl lik.otele götürmüş çok eglenmiş orda çok mutluymuş benim yanımda mutlu değilmiş.Cocuga sürekli her istediğini yaparak alarak kendi taraflarına çekmeye çalışıyorlar.Ben ne yapacagimi bilmiyorum onun için elimden gelen herşeyi yapıyorum babasıyla görüşmesini engellemiyorum istediğin zaman ara konuş git diyorum yapmıyor.Dun babası bırakırken beni tehdit etti seni mahkemeye verecem diye
Yorum bile yapmayacağım size. Çünkü siz herkesten iyi biliyorsunuz maşalllah ama...Bildiğinize göre hukukçu olmalısınız. Binlerce bekar annenin aynı platformda buluştuğu ve avukatların da dahil olduğu grupta hiç bahsettiğiniz gibi bir şey yaşayan olmadı. Uydurmuyorum ben bunu onlarca avukatın söylediği aynı şey hatta bir avukattan şunu duydum konsomatris bir anneden dahi dava açıldığı halde evladının velayetini alınmamış.
Bi erkeğin çocuğa bakması ile annenin çocuğa bakması emin ol ki çok farklı şimdi burada çıkar bi kaç tane benim mesajimi alıntılayıp "erkeklerde anne gibi bakabiliriz öğöğögogog" diyecek tipler.Sorun şu ki eski eşim bekar kardeşleriyle birlikte yaşıyor.Cocuga biri bakmazsa biri mutlaka bakar.Tek olsa evet bakamaz ama tek değil.şimdi bu korona sürecinde de evden calisiyor.Ee çocukta okula gitmeyecek.Kolay yanı onun için.O yüzden gider de gelmez diye korkuyorum.Bunu kaldıramam.
Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Bir çocuğa baba da iyi bakabilir elbette ama onu isteyen anneden daha iyi bakamaz benim gözümde :/ çocuğunuz da çocuk olduğu için gözünü boyamayı başarmışlar ama sizden ayrı kalınca belki sizi ister. Velayeti almadan 1 ay kadar bir gitse belki değişir her şeySorun şu ki eski eşim bekar kardeşleriyle birlikte yaşıyor.Cocuga biri bakmazsa biri mutlaka bakar.Tek olsa evet bakamaz ama tek değil.şimdi bu korona sürecinde de evden calisiyor.Ee çocukta okula gitmeyecek.Kolay yanı onun için.O yüzden gider de gelmez diye korkuyorum.Bunu kaldıramam.
Sizin durumunuza bende üzüldümYanı hayatta hic istemediğim bisey yanlız kalmak.Biz üç kardeşiz.Kardeslik ilişkilerimiz yok koluyuz birbirimizden.Yasli bir anne ve babam var.Onlarda memlekette.Yasadigim yerde kimsem yok sadece iş arkadaşlarım.Beni hayata tutunduran kızım.O giderse ciddi bir boşluğa düşeceğim.Bu da beni çok dusunduruyor
Cocugu gondermek altı ay uc ay kalsın bıkar demek dogru degıl bu arada. Mahkemede cocuk zaten altı aydır bende demesı ıyı olmaz. Sız yıne gonderın cocuktur bu bır ay sonra aklına bile gelmez gıtse ıkı ay sonra ozler sızı ama su an velayet alma sansı yokken gonderırsenız altı ay vs sonrasında mahkemede ıste o zaman sorun olabılır. Bu arada babada kalmak istemesi cok cok guzel aslında. Benım kızımda yasadı bunu hatta az once yazdım tecrube konusuyor dıye sonrasında velayet falan alamadı tabı hakım bile uzatmadı bende kaldı yıne ama ben gorus gunlerı dısında ızın vermedım korktum yıne ıster dıye kızım. Sonuc ne bılıyor musunuz? 12 yas cocuk ve su an aynı sehırde yasamamıza ragmen asla ama asla babada yatılı kalmayan ve babadan kopuk bı cocuk. Sız yıne aynı davranın cocuga da babaya da. Kızımızı ıstedıgın zaman alabılırsın o da ısterse ama bana ıhtıyacı var alamazsın velayetı deyın. Cocugun yanında babayı kotulemeyın. Acıyosa da acsın dava bısı olmayacak ben de gerılmıstım cok.Sorun şu ki eski eşim bekar kardeşleriyle birlikte yaşıyor.Cocuga biri bakmazsa biri mutlaka bakar.Tek olsa evet bakamaz ama tek değil.şimdi bu korona sürecinde de evden calisiyor.Ee çocukta okula gitmeyecek.Kolay yanı onun için.O yüzden gider de gelmez diye korkuyorum.Bunu kaldıramam.
simdiki neslin cocuklarida farkliKızın için yaninda seveceği bir ortam olustursan .ben de bosandim 7 yasinda bir oğlum var. Babasına iki haftada bir bir geceligine haftasonlari gitmek için gün sayıyordu.birsey demiyordum .ama ogluma ayrıldıktan sonra 1.5 yil oldu kaç bayram geçti oglumun doğum günü geçti bir çift ayakkabi bastan ayaga bir kiyafet almayan sorumsuz adam. evliyken de oyleydi.neredeyse cocukla ilgili hic sotumluluk almazdi.evin tum yuku tum cocuk bakimi uzerimdeydi.calisiyorum da.Zoruma gidiyordu.neyse oğlum bu yaz tatilinde mahkeme kararına göre 15 gun kaldı babasinda. Cocuk geldi ki disleri sapsari kir tutmus bir kez olsun disini fircaltammais bile cocuga.cocukla Sık sik sise sise kola icmisler.ki ben izin vermiyorum kolaya daha neler oldu bilmiyorum. ondan sonra cocuk babama gitmeye kac gün kaldı diye sormuyor artık.bir de cocugunuzu mümkünse kucuk grubu olan temizlige mesafeye dikkat eden ilgisine uygun severek gidebileceği bir kursa yazdirin.sizin oraya daha cok bağlanır hemen dönmek ister. cocugunuzla gelecege dair ortak olanlar yapin.mesela gelecek kış kayağa gideiz.yazın tatile gideriz.kendinize bereber hedef koyun para biriktirip su arabayı alalım onla gezeriz vs.yani ortak hayallerinzi.cosku mutluluk dolu pozitif bir hayatiniz olsun çocuk sizle yaşadığı hayattan zevk aldin
Siz çalışmıyorsunuz baba da çalışmıyor öyle mi?Babanın yanında kalırsa baba ve kardeşleri bakıyor.Benim yanımdaysa ben bakıyorum sorun olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?