Konu yine görümcem

bi de bekar diye kıskandığını ima etmişler. aynen sizin dirayetsiz kocalarınızı kıskanıyo tüm bekarlar he.
ben de çok kıskandım ya
kocamla yorgunluktan hiç kikirdeyecek , pardon kakırdayacak halimiz kalmıyor:)

gece 12 diyorsunuz. o saatte insanları rahatsız edecek derecede ses çıkarmamanız gerek zaten.

Mantıklı bir yorum gördüğüme sevindim.

Ben görümcenizde kusur bulmadım veya kıskançlığı vurgulayacak bir durum görmedim.
Mantıksız bir saatte biri gürültü yaparsa ben de rahatsız olurum.

Bunun altında birşey arayarak inatlaşmak yerine, daha tutarlı davranabilirsiniz.
Şahsen eşim ile yaşadığım kahkahaların hiç kimse tarafından duyulmasına müsade etmezdim.
Benim özelim bende kaldı her zaman...

Siz örgütsünğ galıba :)

Gecenin 12 sinde benim de üst komşum kikirdese, ya da kıkırdasa kusura bakma canım ama ben de rahatsız olurum
12 erken bir saat değil.
gecenın o saatinde kikirdeme sesi kulaga hoş gelmeyebilir

niçin birazcık empati yapmıyorsun
senin üst-alt komşun sürekli kikirdese rahatsız olmaz mısın

Gecenin 12 sinde benim de üst komşum kikirdese, ya da kıkırdasa kusura bakma canım ama ben de rahatsız olurum
12 erken bir saat değil.

uff kesin bekarsın ve konu sahibini kıskanıyosun tamam mı

12 erken bir saat değil.

Ya benimde bi üst komşumda aynı
Görümcemin kaldığı yan daire aynı sürekli gürültü oluyo. Kızın gücü bize yetiyor git onlara söyle. Yook. Benim uyuz olduğum konu bu. Geçen onlardayız gümbürtüden evlerinde durulmuyo gitsin onşara söylesin madem ayrıca kendiside aşırı yüksek sesle konuşan biri konuşacak birisi olamayınca etrafında sesi çıkmıyo haliyle

Saat 12 ya 12 gecenin 12 si emin olun bir kereye mahsuz olsa size kimse yorum yapmaz demek ki sürekli ama söyleyen görümxe dimi uykusuzkuktan gürültüden değil kardeşini kıskandığı için o mesajı atmıştır harbi görümce olmakta zor..helede kendini hep haklı hisseden gelinler yüzünden

Ya benimde bi üst komşumda aynı
Görümcemin kaldığı yan daire aynı sürekli gürültü oluyo. Kızın gücü bize yetiyor git onlara söyle. Yook. Benim uyuz olduğum konu bu. Geçen onlardayız gümbürtüden evlerinde durulmuyo gitsin onşara söylesin madem ayrıca kendiside aşırı yüksek sesle konuşan biri konuşacak birisi olamayınca etrafında sesi çıkmıyo haliyle

iyi de onlar yabancı siz tanıdıksınız. size söylemesi gayet normal değil mi?

zeytinyağı misali su üstüne çıkmaya çalışıyorsunuz kusura bakmayın da gecenin 12si değil 10dan sonra bile gürültü yapılmaması gerekiyor toplu yaşam alanlarındayız yani kim olursa olsun bunu yapan.. gülmeyin demiyoruz tabi ama azcık dikkat edin canım sizde..

Back
X