- 11 Mart 2013
- 33.551
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.745
- 798
- 32
- Konu Sahibi Depresiff polianna
Kıskanıyor herhalde deli mi ne daha çok gül daha mutlu ol boşver salla onuAy bekarr malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıskanıyor herhalde deli mi ne daha çok gül daha mutlu ol boşver salla onuAy bekarr malesef
bence dee kıskanıyor olabılır veKıskanıyor herhalde deli mi ne daha çok gül daha mutlu ol boşver salla onu
Benim görümce olsa hayatta bana msj filan atmaz . Bende olsam msj atmam ya utanırım valla yabence dee kıskanıyor olabılır ve
aynı apartmanda yasayınca kımse kusura bakmasın robot olamıyoruz onun halınden suan ben anlıyorum ınsan evınde kocasıyla ay sımdı gulmeyelım konusmayalım dıye yasayamaz. bızım burda okadar yalıtım olmasına ragmen normal.konusma sesi gelıyor gıdıyor yapacak bıseyyok duymıcaksın gormıceksın normal seylerı. rahatsız edıyorsa da guzellılle solıceksın ustunden zaman gecınce.. benim gorumcemın cocugunun sesı de aşırı gelıyor geldıgınde ama bıseu demyrm kımse kımseyı susturamaz e ben de buna nazaran normal yasantımı suruyorum her an kımse dıkkat edemez bence. D Depresiff polianna boşver hayatını akışına bırak kasma kotu bısey duyurmadıgın surece herşey normal
ayıp aynen atılmaz yani bıde karsısındakı yengesı. asıl bu terbıyesızlık yenı evlı ınsanın halınden anlamamk terbıyesızlık bu insanlar put gb duramaz yaaa. kendı neler yapar acaba evlendıgınde evindeBenim görümce olsa hayatta bana msj filan atmaz . Bende olsam msj atmam ya utanırım valla ya
Siz ciddi misiniz?
Birde o an ne yaptıklarını bilmiyor yani sonuçta özür dilerim ama özel bir anda da olabilirlerayıp aynen atılmaz yani bıde karsısındakı yengesı. asıl bu terbıyesızlık yenı evlı ınsanın halınden anlamamk terbıyesızlık bu insanlar put gb duramaz yaaa. kendı neler yapar acaba evlendıgınde evinde
Evet biz de aynı şekilde dikkat ederiz eşimleAkşam karanlığında süpürge açmak durumunda kalsam inşallah rahatsız etmemişimdir diyorum, ki herhalde en geç açtığım saat 9 falandır ve o da bir iki sefer oldu. Gece 2 nedir? Bazı insanlar gerçekten apartmanda yaşamayı bilmiyor.
bence dee kıskanıyor olabılır ve
aynı apartmanda yasayınca kımse kusura bakmasın robot olamıyoruz onun halınden suan ben anlıyorum ınsan evınde kocasıyla ay sımdı gulmeyelım konusmayalım dıye yasayamaz. bızım burda okadar yalıtım olmasına ragmen normal.konusma sesi gelıyor gıdıyor yapacak bıseyyok duymıcaksın gormıceksın normal seylerı. rahatsız edıyorsa da guzellılle solıceksın ustunden zaman gecınce.. benim gorumcemın cocugunun sesı de aşırı gelıyor geldıgınde ama bıseu demyrm kımse kımseyı susturamaz e ben de buna nazaran normal yasantımı suruyorum her an kımse dıkkat edemez bence. D Depresiff polianna boşver hayatını akışına bırak kasma kotu bısey duyurmadıgın surece herşey normal
Evet biz de aynı şekilde dikkat ederiz eşimle
Benim üst katımdakiler genç çift, karı koca öğretmen
bütün yaz bana azap yasattılar
gunduz süreklı gezıyorlar ama gece 12 de eve geliyorlar , nasılsa ertesi gün iş güç yok
biz de sabah işe gideceğiz o saaatte uyuyoruz( uyumaya calısıyoruz)
işe koyuluyorlar ev süpür yer sil mutfagı topla
artık evin hangi odasında ne iş yapıyorlar resmen ses bizim evdeydı
gece 2 de makınaya camasır atıyor bizim evin içinden helikopter gecıyor sanki
uyumak için resmen onların uyumasını bekliyorduk eşimle
saat 3-4 ü buluyordu.
eylülde okullar acıldı, bunlar inlerine cekıldıler saat gece 10 gibi uyuyorlar
eşimle koca yaz biz de bunlar işe baslayınca rahatsız edelim dedik ama yapamadık işte
şimdi okullar kapandıgında benım evimde 2-3 ay işkence durumu baslayacak
kaç kere konustuk anlamadılar, empati yapın dedim
benim kendi evim dediler ( biz de ev sahibiyiz ki bence hiç mühim değil)
polis cagırın dediler en son baya karsı karsıya geldık
ve bu ınsanlar dediğim gibi genc öğretmenler
apartmanda yasamaya alısacaksınız dedıler:) aslında yasamayı bilmeyen onlar
istediğin gibi yasamak apartmanda yasamak oluyor işte bazıları için
sana da bi koca bulalım oohhh sabahlar olmasın deyip kahkahalarla gülün.. Kıskanıyo çünkü haset görümce..of kızlar bu kız beni sürekli uyuz etmek zorunda mı?
Kocamla gülüyoruz konusuyoruz kocama mesaj atıyo sesiniz cok çıkıyo başlıycam şimdi sizin sesinize diye
Uyu etti beni ya uyuz
Napıcam bunla bilmiyorum biz yeni evliyiz tabiki kocamla kakara kikiri yapıcaz.
Uyuz oldum bende onu uyuz etmek istiyorum resmen
Altlı üstlü oturuyoruz
kendısınısesnı duysanız burdan oraya gelır yaa resmen koca seslı zaten. kendi cocugu ses yaptkca kendı de ınletyo ortalıgı kzıına bagırarak nasıl onun sesı buraya gelıyor ben buna sesımı cıkarmıyorum o da cıkaramaz. ekleme yapmamısım ozaman sımdı tekrar okuyun hak verırsınjzÇocukla 20 yaşın üstündeki bir kadın bir mi de ikisini karşılaştırıyorsunuz? Saat 12'de de normal yani?
yalıtım için konustum ama sonradan yapılınca pek bir etkisi olmazmısKendi evi olduğu için komşularını rahatsız etmekte sonuna kadar hakkı var yani? Nasıl bir kafa bu? Allah yardımcınız olsun. Ses yalıtımı mı yaptırsanız? Laftan anlamıyorlar belli ki..