• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu yu anlattim fakat resmi ekleyemedim. Yoruma ekleyecegim

sakın dövme yaptırma. yara izin zaten bileklik gibi duruyor. çok şirin görünüyor.
öyle kalsın.

4 yaşındayken kazayla elimin tüm sinirlerini kesecek derinlikte bir kesik olmuştu, avuç icimle parmaklarimin birleştiği yerde. Parmaklarımın hepsini boydan boydan keserek sinirleri toplayıp birlestirdiler. Sağ avucumun içi ve parmaklarimin hepsi dikiş içinde. Üstünden 20 kusur sene geçti tabii bir de estetik dikisti ama hiç belli olmuyor. His kaybım yok ve elimi eksiksiz kullanabiliyorum, baska da hicbirsey önemli değil.
Abimin de ayni bileginde var boyle, apartman cami girmisti. 40 yaşında ve cok belirgin bir iz :KK43: onun parmaklarinda hafif his kaybi da var, çayı küçük iki parmagiyla tutar mesela ve yanmaz. Dovme iyi bir fikir gibi gelmedi bana. Tekrar ameliyat olacaksaniz estetik dikiş yaptirin
Nasil yani, siniri yerine getirmek icin ameliyat mi olacagim . ay ne olursun saka de.

Doktorunun iz kremi vermiş olması lazım, erkenden kullanmaya başlarsan büyük ölçüde iz kapanır. Sanırım estetik dikiş yapılmamış, neden?
Acile gittim cunku. Estetik falan bilmiyorum ben. Oyle dikis attilar. Kan kaybediyordum gittigimde ,ve 20dk boyuncada kan kaybettim hastaneye gidene kadar. Dr a gidicem.

Nasil yani, siniri yerine getirmek icin ameliyat mi olacagim . ay ne olursun saka de.
Hipnoterapiyle değil herhalde. Sizin tedavi gidişatınızdan haberiniz yok mu ben anlayamadım? Sinir nasil aylar sonra toplanır onu da anlamadim. Benimki tek bir seferde olmuştu. Sinirler ayni lastik gibi kesilince geri büzüşürmüş. O yuzden benim kesilmeyen yerleri de doktor keserek sinirleri toplayıp birleştirmişlerdi. Ama dedigim gibi estetik dikiş ve üstünden 21 sene geçti, elim 4 kati buyudu :) hic belli olmuyor. Eger tekrar olacaksaniz, estetik dikiş isteyin

Hipnoterapiyle değil herhalde. Sizin tedavi gidişatınızdan haberiniz yok mu ben anlayamadım? Sinir nasil aylar sonra toplanır onu da anlamadim. Benimki tek bir seferde olmuştu. Sinirler ayni lastik gibi kesilince geri büzüşürmüş. O yuzden benim kesilmeyen yerleri de doktor keserek sinirleri toplayıp birleştirmişlerdi. Ama dedigim gibi estetik dikiş ve üstünden 21 sene geçti, elim 4 kati buyudu :) hic belli olmuyor. Eger tekrar olacaksaniz, estetik dikiş isteyin
Oyle isticem . 2-3gun sonra hastaneye gidicez.. Hicbir bilgim yok acikcasi. Dr gel dedi , ama bi sekilde gidememedim iste. Simdi son gunlerde batma ve agri basladi. Hissizlik ill k gunden beri vardi zaten. Ve evet , aynen dedigin gibi lastik misali dikisin oldugu yerdeki topaklik büzüşen sinir iste..

Oyle isticem . 2-3gun sonra hastaneye gidicez.. Hicbir bilgim yok acikcasi. Dr gel dedi , ama bi sekilde gidememedim iste. Simdi son gunlerde batma ve agri basladi. Hissizlik ill k gunden beri vardi zaten. Ve evet , aynen dedigin gibi lastik misali dikisin oldugu yerdeki topaklik büzüşen sinir iste..
Aa ne demek gitmedim? Hemen gidin,bir de hissizlik var diyorsunuz. Özellikle el cerrahisinde uzman olan birine gidin. Istanbuldaysaniz doktorum prof.dr.hayati durmaz. Tabii 21 sene önce. Babam o zaman dekandı, özel olarak getirtilmisti bu doktor. Düşünün 4 yaşında kestigim elim 21 sene geçti kocaman oldu ama tek sorun yaşamadım. Lütfen çok çok iyi bir doktora gidin, el sakaya gelmez. 24 saaat kullaniyoruz. Geçmiş olsun tekrar

Aa ne demek gitmedim? Hemen gidin,bir de hissizlik var diyorsunuz. Özellikle el cerrahisinde uzman olan birine gidin. Istanbuldaysaniz doktorum prof.dr.hayati durmaz. Tabii 21 sene önce. Babam o zaman dekandı, özel olarak getirtilmisti bu doktor. Düşünün 4 yaşında kestigim elim 21 sene geçti kocaman oldu ama tek sorun yaşamadım. Lütfen çok çok iyi bir doktora gidin, el sakaya gelmez. 24 saaat kullaniyoruz. Geçmiş olsun tekrar
İstanbulda degiliz canim. Ben seyi anlamadim elin nasil kocaman oldu?

Arkadaslar soylemis gerekeni,contractibex cok etkili biraz sabirli ve duzenli kullanirsaniz. Benim yanik lekemi gecirmisti su anda dogumdan olan catlaklarim icin kullaniyorum.

Oncelikle cok cok gecmis olsun bende 1 sene falan iz oturana kadar dövme yapmiyorlar diye biliyorum. Doktordan sinirlei aldirmaktan da korkmayin sukurler olsun ki daha kotusu olmamis.. bir şekilde geçecektir
gorseli goremedim ama benim ablamin alninin ortasi yarilmisti bir trafik kazasi sonucu ve çok derindi 8 dikis atildi iz kalirmi diye sormustuk estetik dikis atildi kalmaz denildi birde krem verdiler suan 6 sene falan oldu cok az izi kaldi cok dikkatli bakildiginda belli oluyor sadece insallah sizinkide gecer
Inss bnmkide gecer bndede var

Back
X