• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu yu anlattim fakat resmi ekleyemedim. Yoruma ekleyecegim

Oncelikle cok cok gecmis olsun bende 1 sene falan iz oturana kadar dövme yapmiyorlar diye biliyorum. Doktordan sinirlei aldirmaktan da korkmayin sukurler olsun ki daha kotusu olmamis.. bir şekilde geçecektir

İş hayatında yeni işe girilecekse o faça izi etkiler belki sanırım da onun dışında şimdilik sorun etme, en kötü dediğin gibi dövme yaptırırsın. Bir sürü çaresi var artık kozmetik olarak da inşallah işlevsellik bozulmaz diyelim.
Kozmetik işlevsellik ne bilmiyorum ama bedenen azbi zorlama yasiyorum suan. Bakalim dr dan sonraki surec belirleyici olacak . is hayatinda sorun olmaz bemcede, saat ve bileklik en buyuk kurtaricimdir. Yinede ailem gorsun istemem tabiki. Uzulmesinler bide benim yuzumden :(

gorseli goremedim ama benim ablamin alninin ortasi yarilmisti bir trafik kazasi sonucu ve çok derindi 8 dikis atildi iz kalirmi diye sormustuk estetik dikis atildi kalmaz denildi birde krem verdiler suan 6 sene falan oldu cok az izi kaldi cok dikkatli bakildiginda belli oluyor sadece insallah sizinkide gecer
Coook gecmis olsun ya, trafik kazasi diyosun, Allah sizlere bagislamis. Benimde alnimda trafik kazasi izi var ama aynen ablaninki gibi burnumun dibine gelinirse gorunen cinaten :) İnsallah canim

siz benim bacağımdaki dikiş izini görseniz kendi dikişinizi seversiniz :KK48:
şaka bi yana çok geçmiş olsun. hissizlik yaşamanıza gelince benim hissizlik hissim 25 senedir geçmedi ama inşaallah sizinki geçer.
İsin ozu kucuklukten kalma cok yara izim var oramda buramda, bu en deriniydi, size uzuldum ama, neden gecmedi acaba sizinki? Yanlis tedavi miydi? Benimkinin tedavi belli, dr soyledi nasil olacagini. O yuzden tedavide sorun etmiyorum. Ama resimde gordugunuzden daha net suan. Bakildiginda ilk akla gelen cana kast gibi gorunuyo bende bu goruntuden ve boyle dusundurmesinden rahatsiz oldum.

Coook gecmis olsun ya, trafik kazasi diyosun, Allah sizlere bagislamis. Benimde alnimda trafik kazasi izi var ama aynen ablaninki gibi burnumun dibine gelinirse gorunen cinaten :) İnsallah canim
cok tesekkur ederim.Yorumlara da baktim kremin adi verilmis ablama da contractubex verildi 6 ay duzenli olarak kullan denilmisti ama 1 sene kullandi.Birde o siralar bizde iz kalmasindan cok korktugumuz icin bayagi arastirmistik kantaron yagini cok öneren olmustu ama oyle aktardan hazir alinan degil hani kasaba yada koylerde hakikisini yaparlar ya oylesini eger bulursaniz doktora bir sorup kullanin isterseniz.

Oncelikle cok cok gecmis olsun bende 1 sene falan iz oturana kadar dövme yapmiyorlar diye biliyorum. Doktordan sinirlei aldirmaktan da korkmayin sukurler olsun ki daha kotusu olmamis.. bir şekilde geçecektir
Siniri almicak yanlis anlattim sanirim, siniri olmasi gereken yere baglicaz dedi fakat nasil olacak inan hicbir fikrimde yok. Heyecanla bekliyorum valla. İgne vuracaklarmis tek bildigim bu. Dovmeyi de artik 3.plana attim suan. Cok guzel yorumlar aldim burda. Dovmeye gelene kadar aliovera dan kremlere kadar yolu varmis, ablalarim fikirlerini paylasmaktan cekinmeyip yol gosterdiler sagolsunlar :)

cok tesekkur ederim.Yorumlara da baktim kremin adi verilmis ablama da contractubex verildi 6 ay duzenli olarak kullan denilmisti ama 1 sene kullandi.Birde o siralar bizde iz kalmasindan cok korktugumuz icin bayagi arastirmistik kantaron yagini cok öneren olmustu ama oyle aktardan hazir alinan degil hani kasaba yada koylerde hakikisini yaparlar ya oylesini eger bulursaniz doktora bir sorup kullanin isterseniz.
Tabiki once dr onayi alicam. En iyisini onlar bilir, tecrubeler e onem veririm cunku buyuk ihtimal benim suan yurudugum yollardan donenler de ayni tedaviyi gormustur. Alti ustu dikiş izi, ama bilmeyince evham yaptim ister istemez :)

O an camin kirilacagi aklima bile gelmedi desem. Boyle olacagini bilsem yapmazdim hic. Evet canim aciyo :KK43:
Çok mu canın sıkkın di :( kıyamam olsun bi daha o kadar sinirlenmezsin. Aloe Vera iyi olur kullan bak arkadaşlar yazmış contra diye başlayan bir merhemi ben de duydum.bir de fito iyi bence benim elimdeki bıçak yarasını çabuk bütünleştirdi demekki yenileyici bi krem.onlardan al elinin acısı da geçer inşallah hemen :( geçmiş olsun canım

Benim de alnımın şakında var oyle bir iz. Bence zaman gectikce goze batmamaya baslar alısırsın da o yuzden cok takıp kendini yipratma.

3 sene evvel trafik kazasında kafamı ön cama vurmuştum. Alnımda,iki kaş arasında ve burnumda kesikler vardı. Bir plastik cerraha gittim. Böyle bir şeye estetik yapılır mı? diye sordum. O da bana iki sene beklememi derinin kendisini yenileyeceğini eğer istersem o zaman yaptırabileceğimi söylemişti. Bir de contratubex mi turex mi ne vermişti. İzler duruyor hala. Ama alıştığım için estetiğe ihtiyaç duymuyorum.

Çoook geçmiş olsun .. keşke kendinize değilde sinirlendiğiniz kişiye bi tane geçirseydiniz :D şaka bi yana tabi.contratubex en iyi seçenek olur sizin için

Çok mu canın sıkkın di :KK43: kıyamam olsun bi daha o kadar sinirlenmezsin. Aloe Vera iyi olur kullan bak arkadaşlar yazmış contra diye başlayan bir merhemi ben de duydum.bir de fito iyi bence benim elimdeki bıçak yarasını çabuk bütünleştirdi demekki yenileyici bi krem.onlardan al elinin acısı da geçer inşallah hemen :KK43: geçmiş olsun canım
İyi kalpli insanlarsiniz, iyi dilekleriniz bile yeter benim icin :) asla buyuk konusmayi sevmem ama bidaha boyle bi kriz yasamamak icin elimden geleni yapacagim . heleki bugun bu kadar aciyi cektikten sonra. Yazilan her oneriyi her tercubeyi cebime koydum bilin, alioverayi cok onerdiniz bana, kremden ziyade bitkisel oldugu icin aliovera daha bi dogal geldi isin asli ama suan onemli olan dogallik degil etkisi olacagi icin dr.a da sorarak hem krem hemde alioverayi kullanmak isterim. Tabi bu mumkunse. Ve kesinlikle ustunden yil bile gecse sizlerle de paylasacagim ilerlemeyi. Bu arada icime de su serpiştirdiniz demeliyim acik gonullulukle. Simdi bi tek dr.a gidip once hissizligi onarmak var. Geriside zamanla olacak insallah :)

İyi kalpli insanlarsiniz, iyi dilekleriniz bile yeter benim icin :) asla buyuk konusmayi sevmem ama bidaha boyle bi kriz yasamamak icin elimden geleni yapacagim . heleki bugun bu kadar aciyi cektikten sonra. Yazilan her oneriyi her tercubeyi cebime koydum bilin, alioverayi cok onerdiniz bana, kremden ziyade bitkisel oldugu icin aliovera daha bi dogal geldi isin asli ama suan onemli olan dogallik degil etkisi olacagi icin dr.a da sorarak hem krem hemde alioverayi kullanmak isterim. Tabi bu mumkunse. Ve kesinlikle ustunden yil bile gecse sizlerle de paylasacagim ilerlemeyi. Bu arada icime de su serpiştirdiniz demeliyim acik gonullulukle. Simdi bi tek dr.a gidip once hissizligi onarmak var. Geriside zamanla olacak insallah :)
Geçer o iz sen hissizligi hallet canım. Yıllanmış çatlaklar geçiyor deri üstündeki taze yara mı geçmeyecek. Geçmiş olsun canım gönlünce olsun :KK60:

3 sene evvel trafik kazasında kafamı ön cama vurmuştum. Alnımda,iki kaş arasında ve burnumda kesikler vardı. Bir plastik cerraha gittim. Böyle bir şeye estetik yapılır mı? diye sordum. O da bana iki sene beklememi derinin kendisini yenileyeceğini eğer istersem o zaman yaptırabileceğimi söylemişti. Bir de contratubex mi turex mi ne vermişti. İzler duruyor hala. Ama alıştığım için estetiğe ihtiyaç duymuyorum.
Estetik hic dusunmuyorum ben. Sadece gicik bi goruntu var bilegimde. 4yada5.sayfada resmini paylastim,ordan bi goz atabilirsin, senin yaran derinmiydi?

Back
X