• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu yu anlattim fakat resmi ekleyemedim. Yoruma ekleyecegim

Benim üst bacagima kaynar su döküldü 2.derece yanık oluştu.
O kadar kötüydü ki herkesin midesi kalkıyordu bakamaiyordu kimse çok acı çektim.
Sizin ki gibi küçük değil di neredeyse komple üst bacakti.
Şimdi aradan 3 yıl geçti deri kendini yeniledi hafif bi koyuluk var sadece.
Valla benim o izim geçtiyse bu kesinlikle geçer.
Ki ben düzenli krem filan da kullanmadım.
 
Bence abarttiginiz kadar bir iz degil ayninizden bende utu izi vardi utu resmen bilegime yapisti ve cekerken deri komple kalkti.hergun bepanten surun.dovmeye gerek yok derim.kendi fikrim.
 
Siniri almicak yanlis anlattim sanirim, siniri olmasi gereken yere baglicaz dedi fakat nasil olacak inan hicbir fikrimde yok. Heyecanla bekliyorum valla. İgne vuracaklarmis tek bildigim bu. Dovmeyi de artik 3.plana attim suan. Cok guzel yorumlar aldim burda. Dovmeye gelene kadar aliovera dan kremlere kadar yolu varmis, ablalarim fikirlerini paylasmaktan cekinmeyip yol gosterdiler sagolsunlar :)

Ha anladim uyusturacaklardir her türlü vee bende şey biliyorum hani kimyasal peeling yapilan TCA asiti var ya. Onun yuksek dozlusu ile bileklerini kesenler izleri geçiriyordu hatta bu forumda LadyShubaru anlatiyor nasil kullanildigini vs. Ancak aşırı yakıcı bi madde bir kac ay gecmeden yapmanizi önermem^^
 
Ha anladim uyusturacaklardir her türlü vee bende şey biliyorum hani kimyasal peeling yapilan TCA asiti var ya. Onun yuksek dozlusu ile bileklerini kesenler izleri geçiriyordu hatta bu forumda LadyShubaru anlatiyor nasil kullanildigini vs. Ancak aşırı yakıcı bi madde bir kac ay gecmeden yapmanizi önermem^^
O neymis ya :/ yok yok onu almiyim ben
 
Benim üst bacagima kaynar su döküldü 2.derece yanık oluştu.
O kadar kötüydü ki herkesin midesi kalkıyordu bakamaiyordu kimse çok acı çektim.
Sizin ki gibi küçük değil di neredeyse komple üst bacakti.
Şimdi aradan 3 yıl geçti deri kendini yeniledi hafif bi koyuluk var sadece.
Valla benim o izim geçtiyse bu kesinlikle geçer.
Ki ben düzenli krem filan da kullanmadım.
Yanik izini cok iyi bilirim. Gecmis olsun sanada, daha once cok yaram oldu, bu ilk degil ama en derini buydu, ki dikiş attilar.. Ayakta cok onemli ama bilek iste goz onunde
 
Canım krem kullan o kırmızılıklar zaman içerisinde gidiyor beyaz ince bir çizgi kalacak. Dövme yaptırma bence geçecek çünkü. Sen söylemezsen farkeden bile olmaz
 
Ben gunese hic cikarmadim, cikaramamda zaten su halde, ama kimyasallarla malesef haşır neşirim biraz. Temizligi banyosu derken bi sekilde geliyo orayada. Ama dr. Dikisi aldigi gun 1hafta suya degdirme dedi sadece. Yani kimyasal falan bilgilendirmedi beni hic. Bende saldim cayira resmen. Daha dikkatli olacagim. Bu uyariyi aldim cebime koydum.
normalde hiç bir yarayı kimyasala değdirmemek gerek canım çnkü elimize bile zararı oluyor kimyasal deterjanların vs
 
4 yaşındayken kazayla elimin tüm sinirlerini kesecek derinlikte bir kesik olmuştu, avuç icimle parmaklarimin birleştiği yerde. Parmaklarımın hepsini boydan boydan keserek sinirleri toplayıp birlestirdiler. Sağ avucumun içi ve parmaklarimin hepsi dikiş içinde. Üstünden 20 kusur sene geçti tabii bir de estetik dikisti ama hiç belli olmuyor. His kaybım yok ve elimi eksiksiz kullanabiliyorum, baska da hicbirsey önemli değil.
Abimin de ayni bileginde var boyle, apartman cami girmisti. 40 yaşında ve cok belirgin bir iz :( onun parmaklarinda hafif his kaybi da var, çayı küçük iki parmagiyla tutar mesela ve yanmaz. Dovme iyi bir fikir gibi gelmedi bana. Tekrar ameliyat olacaksaniz estetik dikiş yaptirin
 
İsin ozu kucuklukten kalma cok yara izim var oramda buramda, bu en deriniydi, size uzuldum ama, neden gecmedi acaba sizinki? Yanlis tedavi miydi? Benimkinin tedavi belli, dr soyledi nasil olacagini. O yuzden tedavide sorun etmiyorum. Ama resimde gordugunuzden daha net suan. Bakildiginda ilk akla gelen cana kast gibi gorunuyo bende bu goruntuden ve boyle dusundurmesinden rahatsiz oldum.
yanlış tedavi değilde henüz bebekken ameliyat olmuşum kalıtsal bi hastalıktan ötürü ameliyat eden dr hiç bu bebek büyüyecek ergen olacak, genç kız olacak, evlenecek vs düşünmemiş çok çirkin dikmiş. dikiş izi o kadar berbatki bacağımın şekli (baldırım) bile bozuk. ben kendimden çok bahsettim tekrar çok geçmiş olsun bir de kantaron yağını deneyin belki işe yarar. eşimin dudağı patlamıştı 3 dikiş var dudağında kantaron yağı kullandı hem çabucak iyileşti hem de belirgin bir iz kalmadı. bir de henüz yaranız çok taze o yüzden çok net ve kırmızı görünüyordur.
 
Doktorunun iz kremi vermiş olması lazım, erkenden kullanmaya başlarsan büyük ölçüde iz kapanır. Sanırım estetik dikiş yapılmamış, neden?
 
Elma sürün yara izini geçiriyor.
 
Back
X