• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu yu anlattim fakat resmi ekleyemedim. Yoruma ekleyecegim

Tirilaylaylom

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
1.141
1.009
53
Resimler 4. sayfadadir..
Kizlar gectigimiz ay ufak bi kaza gecirdim. Ve gordugunuz uzere kalici bi iz var suan bilegimde. Yanlis anlasilma olmasin kendim yapmadim, ama dusuncesizce yaptigim birseyin ceremesi diyelim. 4dikiş atildi, suan sinirlerden 1tanesi mefta ve hissizlik yasiyorum. Konu bilekten acildi ya, agrimaya batmaya basladi yine. Neyse, en kisa zamanda dr.a gidecegim kesilen siniri geri cekeceklermis falan.. O kismi ayri korkutuyo valla. Neyse işin ozeti su, izi kalacak bu belli birsey, ama ben dusundum ki dovme yaptirip kapatiyim o izi. Ama bi arkadas dedi ki 2seneden once hicbir islem yapmazlar oraya. Gercekten oylemi yani? Yara derindi hemde baya,kemigimi gordum resmen. Ama sizlerde yasayan,cevresinde yasamis olan varmi boyle bi durumu? Arkadas abartiyo olabilir mi? Yada bana baska bi onerisi olan varmi?
#Not* canim gercekten cok yaniyor ve 7nisanda oldu olay..

Son düzenleme:
Kapanmaz bnm elimdede var oyle bir iz 8 dikis atildi duruyor izi hala ustunden 4 sene gecti elim ikiye ayrildi resmen .. dovme knusunda bir bilgim yok malesef

Valla dövme olur mu bilmem de. Öyle bi anlatmissin ki kemik falan içim kalktı. Geçmiş olsun

O ani yasamak istemezdin. Simdi soguk kanlilikla yazdim ama bide bana sor... Sagol gecti gitti izi kaldi

Eşimin parmağında var dikiş izi yıllardır da geçmedi zaten gecmeyecegi söylemişti.. siz bi kaç sene sonra yaptırın bence dövmeyi. . Başka alternatifler bulsaniz

Babamda var iz, cama eliyle vurmuş cam kırılmış tam parmaklarının hizasında avuç içinde. Dikişlerini de ihmal ettiği için kaynaması falan çok biçimsiz olmuş, çirkin duruyor sebebi ise kendi ihmalkarlığı ve doktor randevusuna dikiş sonrası hiç gitmemesi. Siz ihmal etmeyin doktorunuzu, minimuma indirgiyorlar hasarı. Onda da his kaybı var hatta bazen eli titriyor, çok sıkıntılı bir durum.

Sana önerim,şimdiden izi vs düşünecegine elinin işlevini tekrar kazanabilmesi için umut etmen.
Görseli sonra haledersin
İşlevinde tek sıkınti suan hissizlik ve tuhat batmalar oluyor. Dr. Sinir kopmus uyusmalar normal dedi iste. Onun disinda basparmagi kullanabiliyor fakat mesela soyle dusun ust ic camasiri arkadan birlestirirken komple parmak ve bilege aci saplaniyir. Bunun disinda iyiyiz simdilik. İzi nasil dusunmiyim, yukleyebilsem anlardin ne demek istedigimi. Tuhaf ve düşündürü duruyo. Psikopat façası gibi. Serce parmagin ortasindanda 2dikis attilar. Baya yaralandim yani. Simdilik takim bilekligi takiyorum ama oda bi yere kadar iste.

Babamda var iz, cama eliyle vurmuş cam kırılmış tam parmaklarının hizasında avuç içinde. Dikişlerini de ihmal ettiği için kaynaması falan çok biçimsiz olmuş, çirkin duruyor sebebi ise kendi ihmalkarlığı ve doktor randevusuna dikiş sonrası hiç gitmemesi. Siz ihmal etmeyin doktorunuzu, minimuma indirgiyorlar hasarı. Onda da his kaybı var hatta bazen eli titriyor, çok sıkıntılı bir durum.
Bende titreme yok cok sukur. Dikisleri ihmal etmedim. Dr.a gununde gittim, yine gidicem sinir icin, ama iste bilekte olmasi da kotu.

dikiş izine etki eden kremler var düzenli kullanımda rengini açıp ten rengine hizalıyor çok dikkatli bakmayınca belli olmuyor

Malesef oyle dikkatszligin sonucu benmki sanada cok gecms olsun .. benm ailem dovmeye karsi olmasaydi bnde kapattirmak isterdim o sekilde ama maleseeeeff iste bembeyaz cizgi seklinde duruyor kocaman bir iz :KK43:
Valla ben bu izi gordukce dahada sinirlerim geriliyor. Dr.lar bana bakarken gozleri kocaman kocamandi. Herhalde nasil yaptigimi dusunuyolardi da iste insan asiri sinir halinde yapabiliyomus bende kendimde ilk defa gordum boylr bi ofke patlamasini. Keske 20cm otedeki duvara vursaydimda boyle olmasaydi en azindan

Bende titreme yok cok sukur. Dikisleri ihmal etmedim. Dr.a gununde gittim, yine gidicem sinir icin, ama iste bilekte olmasi da kotu.

Biraz bekle sonra dövme ile kapanır canım. Çok güzel kapatıcı dövme fikirleri bulursun internetten ama önce sağlık boyutunu hallet. Bir tane görmüştüm dikiş izlerini kullanıp fermuar dövmesi yaptıran vardı. Geçmiş olsun.

İşlevinde tek sıkınti suan hissizlik ve tuhat batmalar oluyor. Dr. Sinir kopmus uyusmalar normal dedi iste. Onun disinda basparmagi kullanabiliyor fakat mesela soyle dusun ust ic camasiri arkadan birlestirirken komple parmak ve bilege aci saplaniyir. Bunun disinda iyiyiz simdilik. İzi nasil dusunmiyim, yukleyebilsem anlardin ne demek istedigimi. Tuhaf ve düşündürü duruyo. Psikopat façası gibi. Serce parmagin ortasindanda 2dikis attilar. Baya yaralandim yani. Simdilik takim bilekligi takiyorum ama oda bi yere kadar iste.
kamera ile çektiğin resmin ekran görüntüsünü al yükle o zaman yükleniyor

Back
X