• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu yu anlattim fakat resmi ekleyemedim. Yoruma ekleyecegim

Biraz bekle sonra dövme ile kapanır canım. Çok güzel kapatıcı dövme fikirleri bulursun internetten ama önce sağlık boyutunu hallet. Bir tane görmüştüm dikiş izlerini kullanıp fermuar dövmesi yaptıran vardı. Geçmiş olsun.
Sagolun kizlar. Gecti gitti bitti o berbat dikisli gunler. Dovmeyi eger dogal yollarla kapamazsam kesinlikle yaptiricam ama bakalim . 2sene de cok uzun geldi bana.

İsmini biliyo musun. Tam benlik o. Eger dedigin gibiyse dovmeye de hic gerek kalmaz
Sezaryen den sonra yazmışlardı bana baya da etkili dikiş izini kapatan krem diye yazınca ilk çıkan krem adı zor yazamadım beyaz ve sarı ambalajda C harfiyle başlıyor dr. Sorup kullanabilirsiniz belki daha etkilisi de vardır geçmiş olsun

7nisandan hesapla, yinede ise yarar mi dersin?
canm ben ilk ameliyatımı ekimde oldum ikincisini martta geçen ay kontrole gittiğimde doktor kremini kullanmaya devam et dedi. yani hücre yenileyici özelliği var kremin sadece dikiş izlerine değil sivilce lekelerine vs de kullanılıyor netten araştır istersen ki senin izlerin daha taze

Sezaryen den sonra yazmışlardı bana baya da etkili dikiş izini kapatan krem diye yazınca ilk çıkan krem adı zor yazamadım beyaz ve sarı ambalajda C harfiyle başlıyor dr. Sorup kullanabilirsiniz belki daha etkilisi de vardır geçmiş olsun
Ben bilmiyodum kremle kapatilabilecegini kizlar. Dovmeyi dusunebildim. İyiki buraya yazmak aklima dank etmis. Cok iyisiniz hepiniz. Dr.a soracagim ilk once illaki en uygun olani soylicektir , insallah o gicik iz musfettesinden kurtulurum bende biran once :) icime su serptiniz, kara kara dovmenin acisini dusunuyodum ne yalan soyliyim :)

canm ben ilk ameliyatımı ekimde oldum ikincisini martta geçen ay kontrole gittiğimde doktor kremini kullanmaya devam et dedi. yani hücre yenileyici özelliği var kremin sadece dikiş izlerine değil sivilce lekelerine vs de kullanılıyor netten araştır istersen ki senin izlerin daha taze
Bunada cok sevindim :) ya gece gece benimle ve gicik derdimle ilgilenen hepinize COK TESEKKUR EDİYORUM. İYİKİ BURDASİNİZ, OKUYUP DEGERLİ YORUMLARİNİZİ YASADİKLARİNİZİ BENİMLE PAYLASTİNİZ. ustumden oyle bi yuk aldiniz ki. Bilmeyince dert sanmisim

7nisandan hesapla, yinede ise yarar mi dersin?

çok geçmis olsun öncelikle..
zaten yara hâli geçmeden kullanılmıyor concractubex(yazımda hata olabilir)
benim yüzümdeki ve kolumdaki yanık izlerine iyi gelmişti..

dövmeyi birkaç seneye düşünmen daha iyi olur dövme sonrası enfeksiyon riski var sonuçta..

Bunada cok sevindim :) ya gece gece benimle ve gicik derdimle ilgilenen hepinize COK TESEKKUR EDİYORUM. İYİKİ BURDASİNİZ, OKUYUP DEGERLİ YORUMLARİNİZİ YASADİKLARİNİZİ BENİMLE PAYLASTİNİZ. ustumden oyle bi yuk aldiniz ki. Bilmeyince dert sanmisim
inşallah iyi gelir canım. bana düzenli kullanmasam da iyi geldi. şuan zaten ameliyat yerlerimin derisi kendisi soyulup yenileniyor. düzenli kullan ama sen günde 3 kere sürebilirsin. ince katman halinde

çok geçmis olsun öncelikle..
zaten yara hâli geçmeden kullanılmıyor concractubex(yazımda hata olabilir)
benim yüzümdeki ve kolumdaki yanık izlerine iyi gelmişti..

dövmeyi birkaç seneye düşünmen daha iyi olur dövme sonrası enfeksiyon riski var sonuçta..
Evet arkadasimda boyle demisti ama pek inanilasi gelmedi bana acikcasi. Sizlere de sormak istedim zira arkadasim dalga geciyor sanmistim. Enfexiyona hic gerek yok :) ben basli basina bi enfexiyonum zaten bu bedene :) kremleri kesinlikle arastiricam, dr.kontrolunde de kullanmaya baslicam insallah. Ve yine bu konuya gelip sizlerle eger yapabilirsem simdiki halini ve sonraki halini paylasicam.

inşallah iyi gelir canım. bana düzenli kullanmasam da iyi geldi. şuan zaten ameliyat yerlerimin derisi kendisi soyulup yenileniyor. düzenli kullan ama sen günde 3 kere sürebilirsin. ince katman halinde
Nasil yani? Dikis yeri daha kabuk mu atacak. Bak bunuda bilmiyodum ben. Ay ben bide denize girdim, bileklik bilegimde, kimse gormesin diye . orasi bembeyaz kaldi. Simdi bide deri soyulacak. Allah'iimmmm...

Nasil yani? Dikis yeri daha kabuk mu atacak. Bak bunuda bilmiyodum ben. Ay ben bide denize girdim, bileklik bilegimde, kimse gormesin diye . orasi bembeyaz kaldi. Simdi bide deri soyulacak. Allah'iimmmm...

kabuk bağlamıyor cnm benimkisi ince deri atıyor deriyi yeniliyor. ama blki bacağmda diye öyledir bilemicem. dikkat et çok yeni daha denize girme. mikrop kapmasn.öyle bildiğin yara kabuğu şeklinde değil dediğm hani nasıl ellerimiz pütür pütür olur ufak tefek deriler dökülür kuruduğunda o şekilde.

kabuk bağlamıyor cnm benimkisi ince deri atıyor deriyi yeniliyor. ama blki bacağmda diye öyledir bilemicem. dikkat et çok yeni daha denize girme. mikrop kapmasn.öyle bildiğin yara kabuğu şeklinde değil dediğm hani nasıl ellerimiz pütür pütür olur ufak tefek deriler dökülür kuruduğunda o şekilde.
Aslinda deri doktum ben. Ama bilegimden degil. Hissizlik olan yerde neredeyse 1hafta pul pul deri doktum. Bi tuhaf gelmisti acikcasi. Ve ben suan sizden duyduklarimla aydinlaniyorum . elimin ust kismindan komple deri doktum . korkmam gereken bi durum var mi?

Resimleri yukleyebikdim sanirim

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-28-02-30-53.webp
    Screenshot_2017-05-28-02-30-53.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 1.303
  • Screenshot_2017-05-28-02-30-34.webp
    Screenshot_2017-05-28-02-30-34.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 1.240
  • Screenshot_2017-05-28-02-30-30.webp
    Screenshot_2017-05-28-02-30-30.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 1.191
Back