konuda bilgisi olan varsa çok sevinirim.

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.406
248
Merhaba
Bundan yaklaşık 6 ay önce bir güzellik merkezi-klinik de birkaç işlem için tedavi için sözleşmeler imzaladım yaklaşık 5000 e yakın bir ücrete vardı. Basta kardeşim için yüzündeki tüyler için iğneli randevusu yaptırdım ve cilt tedavisi vs
öncesinde direk 300 dk olarak paket verdiler. Tabi bundan önce cilt tüy analizi yapıldı ...
sonra gittiğimizde sadece tek tük kalın kıllara iğne yapıp ''siz neden iğneye geliyorsunuz ''dedi uygulamayı yapan kadın..
Tabi bu bir iki değil
Peki ya cilt kıl tipi uygun değil di de neden en basta 300 dklık paketi bize yazdırdınız demezmi insan
1 oldu 2 oldu en sonunda şikayetimi dile getirdim
tabi yok öyle böyle ince tüy olmaz çok kalın olmalı yoksa iğne olmaz tarzı gereksiz cevaplar aldımki en yakın tanıdığım insan yaptırıyor ve bizden ince tüyleri var
sonrasında sinirlerim iyice zıpladı ayrıca diğer cilt tedavilerinden de memnun olmadım resmen parayı almak için gereksiz seyleri kötü bi anıma denk gelip kabul etmişim buna yanıyorum
ve en sonunda aradım merkezi biraz sertce konuştum
böyle bir konuda yapabileceğim birşey var mı
yardımcı olur musunuz ?:KK43:
tüketici haklarına mı şikayet etsem olayı çözemezsem

aynen ince tüyü lazer görmediği için iğneli yapılıyor.. sözleşmenin feshi gibi bir madde varmı baktınız mı? ne kadarlık ücret için işlem yaptırdınız kalanını alma gibi bir durumunuz olabilir belki..kaymakamlığa gidip sorun bir isterseniz sözleşmeyle beraber tüketici heyetlerinin avukatları bilgi verir sanırım size..
hatta şeyi sorun muhtarlıktan fakir kağıdı alsam hizmetini almadığım kısmı iade ederler mi?

Tüketici haklarına şikayet için işlemler o kadar uzun ki ..Bende de epilasyon işe yaramamıştı, bu yüzden dozu arttırdılar sonra da yaktılar.
Bende doktor raporu alıp kapılarına gittim kapattırıcam sizi diye.
O zaman bile kandırıp geri yolladılar, bunlarla uğraşması zor. Para verdiğine dair belgen vardır ama 2 sayfa bir yazı imzalatmışlardı bana orada karınca yazısı gibi yazıyormuş meğer.

İmzaladığın bir belge var mı bu şekilde?

Saçmalık. Asıl ince tüyler içindir iğneli epilasyon. Lazerin göremediği yerde igneliye yönlendiriyorlar. Şikayet edebilirsiniz sanırım, sözleşme gereklerini yerine getirmiyorlar.

5000 tl çok para ..
Elinde verdiğine dair dekont var mı?

aynen ince tüyü lazer görmediği için iğneli yapılıyor.. sözleşmenin feshi gibi bir madde varmı baktınız mı? ne kadarlık ücret için işlem yaptırdınız kalanını alma gibi bir durumunuz olabilir belki..kaymakamlığa gidip sorun bir isterseniz sözleşmeyle beraber tüketici heyetlerinin avukatları bilgi verir sanırım size..
hatta şeyi sorun muhtarlıktan fakir kağıdı alsam hizmetini almadığım kısmı iade ederler mi?

Tüketici haklarına şikayet için işlemler o kadar uzun ki ..Bende de epilasyon işe yaramamıştı, bu yüzden dozu arttırdılar sonra da yaktılar.
Bende doktor raporu alıp kapılarına gittim kapattırıcam sizi diye.
O zaman bile kandırıp geri yolladılar, bunlarla uğraşması zor. Para verdiğine dair belgen vardır ama 2 sayfa bir yazı imzalatmışlardı bana orada karınca yazısı gibi yazıyormuş meğer.

İmzaladığın bir belge var mı bu şekilde?

evet belge var ama kaç kez söylememe rağmen hayır iğne incelere olmazmış
Kİ bende sizin dediğiniz gibi incelere yönelik ve artırmayan uygulama diye gittim iğneyi geçtim leke tedavisi için yaptıkları uygulama da aynı sınıfta kaldı
heralde böyle insanlara kibarca konuşmak kar etmiyor bağırıp çağırmak lazım..
öyle saf bi anıma denk geldi ki o kadar şeyi bana kakaladılar adeta güya uyanığım diye geçinirim ama insanın bazen boyle yanlış işleri oluyor.
bana yaptıkları iğne 2 dk sürüyor su an 250 dk var yani düşünün o kadar gittiğim halde
baska bir arkadaşıma sordum bana her seans 40 dk yapılıyor dedi
gerçekten haram olsun diyeceğim ama bunu burda bırakmak gerçekten istemiyorum sözleşme şartlarında öyle birşey yazıyor mu emin değilim ama müşteri memnuniyeti veya yanlış yönlendirme için yapabileceğim birşey belkide vardır dedim
çok teşekkürler...

2 dk olmaması lazım yahu... ben gittiğim klinikte haftasonu gidebildiğim için bayan iğneliye almıyordu haftasonu yoğun ve vakit yok diye. Ben olsam ödediğim kadarını dert etmemeye çalışırım ama bir daha gitmem sözleşmeyi feshederim. Sonuçta gitseniz de yarar sağlayamıyorsunuz.

Merhaba
Bundan yaklaşık 6 ay önce bir güzellik merkezi-klinik de birkaç işlem için tedavi için sözleşmeler imzaladım yaklaşık 5000 e yakın bir ücrete vardı. Basta kardeşim için yüzündeki tüyler için iğneli randevusu yaptırdım ve cilt tedavisi vs
öncesinde direk 300 dk olarak paket verdiler. Tabi bundan önce cilt tüy analizi yapıldı ...
sonra gittiğimizde sadece tek tük kalın kıllara iğne yapıp ''siz neden iğneye geliyorsunuz ''dedi uygulamayı yapan kadın..
Tabi bu bir iki değil
Peki ya cilt kıl tipi uygun değil di de neden en basta 300 dklık paketi bize yazdırdınız demezmi insan
1 oldu 2 oldu en sonunda şikayetimi dile getirdim
tabi yok öyle böyle ince tüy olmaz çok kalın olmalı yoksa iğne olmaz tarzı gereksiz cevaplar aldımki en yakın tanıdığım insan yaptırıyor ve bizden ince tüyleri var
sonrasında sinirlerim iyice zıpladı ayrıca diğer cilt tedavilerinden de memnun olmadım resmen parayı almak için gereksiz seyleri kötü bi anıma denk gelip kabul etmişim buna yanıyorum
ve en sonunda aradım merkezi biraz sertce konuştum
böyle bir konuda yapabileceğim birşey var mı
yardımcı olur musunuz ?:KK43:
tüketici haklarına mı şikayet etsem olayı çözemezsem
Kurumsal bir yer değilse kesinlikle sonuç alamazsın sanki.
Bu durumlarda dişe diş halletmen lazım.
Yani gideceksin resmen rezillik çıkarmayı göze alacaksın.
5000TL de az bir para değil kesinilikle. Arkasında dur.

Kurumsal bir yer değilse kesinlikle sonuç alamazsın sanki.
Bu durumlarda dişe diş halletmen lazım.
Yani gideceksin resmen rezillik çıkarmayı göze alacaksın.
5000TL de az bir para değil kesinilikle. Arkasında dur.
kurumsal benipek hatta baya da duyulmuş büyük bir merkez.

2 dk olmaması lazım yahu... ben gittiğim klinikte haftasonu gidebildiğim için bayan iğneliye almıyordu haftasonu yoğun ve vakit yok diye. Ben olsam ödediğim kadarını dert etmemeye çalışırım ama bir daha gitmem sözleşmeyi feshederim. Sonuçta gitseniz de yarar sağlayamıyorsunuz.
evet dalga mı geçiyorlar anlamadım basta gördün ee ne için 300 dk yı sattın
hatta yetmez bşr daha alırsınız diyordu.. resmen düzenbazlık

işte ben sırf bu yüzden lazere kayıt yaptıramıyorum. 5000 de çokmuş üzüldüm
canım ben lazeri baska merkezde yaptırdım hemde mükemmel sonuç aldım
sırf iğneliyi iyi ve artırmaz diye duyduğumdan yüz için düşiündüm sonuç böyle oldu ayrıca tek bu değil cildime de işlkem yaptılar oda işe yaramadı
parayı verirken siz siz olun nakit vermeyin seans seans verin derim.. nasıl böyle bir tongaya düştüm bilemedim.ki saf biri de değilim

O zaman "şikayet var" sitesine yaz. Haşlayarak.
Baya etkili oluyor. Ben bu sayede bir iki konumu çözdüm. En azından dene.
evet bende yüksek oranda şikayet yazdıum ve sonuç aldım oraya
ama orda çalışan salı günü gelin konuşalım dedi sonm olarak aradım biraz sert tepki ile
oraya gideceğim yine birşey olmazsa bu yöntemi uygularım ama yinede yapmazlar eminim cünkü her estetisyteni ne sordum
biz ince kıllara girmiyoruz dediler.
yani bu bastan parayı alırken neden belli değildi
ince dediği tüy de ince değil siyah ve belirgin
ne diyim Allahından bulsunlar param onlara kalırsa uğrasacağım..

evet bende yüksek oranda şikayet yazdıum ve sonuç aldım oraya
ama orda çalışan salı günü gelin konuşalım dedi sonm olarak aradım biraz sert tepki ile
oraya gideceğim yine birşey olmazsa bu yöntemi uygularım ama yinede yapmazlar eminim cünkü her estetisyteni ne sordum
biz ince kıllara girmiyoruz dediler.
yani bu bastan parayı alırken neden belli değildi
ince dediği tüy de ince değil siyah ve belirgin
ne diyim Allahından bulsunlar param onlara kalırsa uğrasacağım..
Valla o zaman paranı iade etsinler.
Yani söyle sosyal medyada yayarım falan diye.
En etkilisi bu bence.
Sen yaz yine de o siteye.
Ben olsam giderim ve paramı almadan asla geri dönmem.

Valla o zaman paranı iade etsinler.
Yani söyle sosyal medyada yayarım falan diye.
En etkilisi bu bence.
Sen yaz yine de o siteye.
Ben olsam giderim ve paramı almadan asla geri dönmem.

çok haklısın biraz cıngar çıkacak ama olsun yanımda destek biri ile gideyim kadınlarda çene bol beni bastırırlar diyte düşünüyorum
çok teşekkürler..En Büyük KK:KK60:

Back
X