Saçmalık. Asıl ince tüyler içindir iğneli epilasyon. Lazerin göremediği yerde igneliye yönlendiriyorlar. Şikayet edebilirsiniz sanırım, sözleşme gereklerini yerine getirmiyorlar.
5000 tl çok para ..
Elinde verdiğine dair dekont var mı?
aynen ince tüyü lazer görmediği için iğneli yapılıyor.. sözleşmenin feshi gibi bir madde varmı baktınız mı? ne kadarlık ücret için işlem yaptırdınız kalanını alma gibi bir durumunuz olabilir belki..kaymakamlığa gidip sorun bir isterseniz sözleşmeyle beraber tüketici heyetlerinin avukatları bilgi verir sanırım size..
hatta şeyi sorun muhtarlıktan fakir kağıdı alsam hizmetini almadığım kısmı iade ederler mi?
Tüketici haklarına şikayet için işlemler o kadar uzun ki ..Bende de epilasyon işe yaramamıştı, bu yüzden dozu arttırdılar sonra da yaktılar.
Bende doktor raporu alıp kapılarına gittim kapattırıcam sizi diye.
O zaman bile kandırıp geri yolladılar, bunlarla uğraşması zor. Para verdiğine dair belgen vardır ama 2 sayfa bir yazı imzalatmışlardı bana orada karınca yazısı gibi yazıyormuş meğer.
İmzaladığın bir belge var mı bu şekilde?
Kurumsal bir yer değilse kesinlikle sonuç alamazsın sanki.Merhaba
Bundan yaklaşık 6 ay önce bir güzellik merkezi-klinik de birkaç işlem için tedavi için sözleşmeler imzaladım yaklaşık 5000 e yakın bir ücrete vardı. Basta kardeşim için yüzündeki tüyler için iğneli randevusu yaptırdım ve cilt tedavisi vs
öncesinde direk 300 dk olarak paket verdiler. Tabi bundan önce cilt tüy analizi yapıldı ...
sonra gittiğimizde sadece tek tük kalın kıllara iğne yapıp ''siz neden iğneye geliyorsunuz ''dedi uygulamayı yapan kadın..
Tabi bu bir iki değil
Peki ya cilt kıl tipi uygun değil di de neden en basta 300 dklık paketi bize yazdırdınız demezmi insan
1 oldu 2 oldu en sonunda şikayetimi dile getirdim
tabi yok öyle böyle ince tüy olmaz çok kalın olmalı yoksa iğne olmaz tarzı gereksiz cevaplar aldımki en yakın tanıdığım insan yaptırıyor ve bizden ince tüyleri var
sonrasında sinirlerim iyice zıpladı ayrıca diğer cilt tedavilerinden de memnun olmadım resmen parayı almak için gereksiz seyleri kötü bi anıma denk gelip kabul etmişim buna yanıyorum
ve en sonunda aradım merkezi biraz sertce konuştum
böyle bir konuda yapabileceğim birşey var mı
yardımcı olur musunuz ?
tüketici haklarına mı şikayet etsem olayı çözemezsem
kurumsal benipek hatta baya da duyulmuş büyük bir merkez.Kurumsal bir yer değilse kesinlikle sonuç alamazsın sanki.
Bu durumlarda dişe diş halletmen lazım.
Yani gideceksin resmen rezillik çıkarmayı göze alacaksın.
5000TL de az bir para değil kesinilikle. Arkasında dur.
evet dalga mı geçiyorlar anlamadım basta gördün ee ne için 300 dk yı sattın2 dk olmaması lazım yahu... ben gittiğim klinikte haftasonu gidebildiğim için bayan iğneliye almıyordu haftasonu yoğun ve vakit yok diye. Ben olsam ödediğim kadarını dert etmemeye çalışırım ama bir daha gitmem sözleşmeyi feshederim. Sonuçta gitseniz de yarar sağlayamıyorsunuz.
canım ben lazeri baska merkezde yaptırdım hemde mükemmel sonuç aldımişte ben sırf bu yüzden lazere kayıt yaptıramıyorum. 5000 de çokmuş üzüldüm
O zaman "şikayet var" sitesine yaz. Haşlayarak.kurumsal benipek hatta baya da duyulmuş büyük bir merkez.
evet bende yüksek oranda şikayet yazdıum ve sonuç aldım orayaO zaman "şikayet var" sitesine yaz. Haşlayarak.
Baya etkili oluyor. Ben bu sayede bir iki konumu çözdüm. En azından dene.
Valla o zaman paranı iade etsinler.evet bende yüksek oranda şikayet yazdıum ve sonuç aldım oraya
ama orda çalışan salı günü gelin konuşalım dedi sonm olarak aradım biraz sert tepki ile
oraya gideceğim yine birşey olmazsa bu yöntemi uygularım ama yinede yapmazlar eminim cünkü her estetisyteni ne sordum
biz ince kıllara girmiyoruz dediler.
yani bu bastan parayı alırken neden belli değildi
ince dediği tüy de ince değil siyah ve belirgin
ne diyim Allahından bulsunlar param onlara kalırsa uğrasacağım..
Valla o zaman paranı iade etsinler.
Yani söyle sosyal medyada yayarım falan diye.
En etkilisi bu bence.
Sen yaz yine de o siteye.
Ben olsam giderim ve paramı almadan asla geri dönmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?