ah cnm anliyorum seni banada oyle oluyor bazen ama akisina birak..Biraz rahat ol..Birak o kiskanclik krizlerine girsin sen degil.Sen Kiskancliktan oluyor bile olsan icinde yasa..Ona belli etme..ben cok yaptim o hatayi,Sonra ne oluyor biliyormusun,Afedersin biryerleri tavan yapiyor.Kendilerini Birsey saniyolar..
bende böyleyim
yapacak birşey yok, yapı meselesi
Hiç yoktan yere hem kedini üzüyorsun hemde sevgilini ilerde yaptığın kıskançlıklar için daha çok pişman olursun ... yaptığın herşeyi sevginden yapıyorsun ama bu olaylarda iilişkiyi çok yıpratır. tut kendini baktın çıldırıcan 10 dk sonra arıcam de kapat sinirin geçince konuşdurduk yere niye küs kalasınız mutsuz olasınız...
hiç manyakca diil bende oyle oluodum.sanki aldatılıom gibi gelıodu :))))hala öyle gerçi işyerınde telde konusurken kız sesı geldi mi sinir oluorum :)
İşte böyle olmasını istemiyorum ben. Durduk yere onu da kendimi de üzüyorum. Yıpranıyoruz.
Hem bir ömür böyle yaşanmaz ki ya. Of.
ama artık ben ona birsey demıorum çünkü kavga cıkıo :) merak etme zamanla alışırısn canım.zaten ömür boyu sürmüo bu küçük kıskanclıklar
gecer gecer :) ben o kadar aptal seylerden kıskanıodum ki anlatamam.hatta annem diodu ki bu çocuk sana iyi katlanıo ben olsam senınle 1 dk gecirmem :)) uzak oldugun için öyle.sen onun yanında diilsin ya o kızları daha sanslı hıssedıosun bilinç olarak öyle olunca da kıskançlıgın tavan yapıo :)
Bende bazen onun için korkuyorum zaten artık yeter deyip bitirecek filan.
Aynen ya onlar hergün görüyo bense ondan uzakta
rahat olmaya bak canım.ona güven beni üzcek sey yapmaz zaten de.kafana cok takarsan kötü oluo kendimden biliorum tatlım.ben senelerce öyle cektim yaniaramızda 15 saat vardı bi de ayda bi kere görüşüoduk falan.evlendim de rahatladım.sende takıntı yapma ikinizde üzülürsünüz yoktan yere
Sağolasın tavsiyelerin için canım. Bizde bir an önce evlensekte kurtulsam şu saçma hareketlerimden.
Çok özlüyorummmm...
canım benim kıyamam sana seni cok iyi anlıorum :2: inşalla en kısa zamanda kavuşursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?