Konuları abartıp tavır yapıyorum,kıskançlık yapıyorum.Manyak mıyım diye düşünüyorum.

Kololove

H'erseyin farklı ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
1.305
0
106
Kızlar valla paylaşmazsam içimde kalacak. Şu an çok kötü hissediyorum çünkü.
Gerçekten saçma şeyler belki çoğu ama yargılamamanızı istiyorum.
Demin sevgilimle telefonda konuşuyorduk. Konu konuyu açtı derken bunun üniversitesinden açıldı.
Ortada da birşey yok yani. Beni bir kıskançlık tuttu mu böyle sinirden patlıycam. Kızlarla aynı ortam da oh filan diyorum buna.
Manyak manyak tavırlar filan. Sevgilimde öyle kızlarla takılan bir tip değildir yani biliyorum. Benden önce yine arada sırada konuştuğu kızlar varmış ama şu an hiç yok. Ama bende bir manyaklık bir manyaklık sormayın. Ben biraz da şuna bağlıyorum. Ayrı şehirlerdeyiz ve yeri geliyor 1 ay belki daha uzun zaman görüşemiyoruz. Ve ben onu çok özlüyorum. O da özlüyor biliyorum. Hatta birbirimize özlemimizden karşılıklı ağladığımız zamanlar bile oldu. Ben böyle ufacık olayları büyütüyorum o alttan aldıkça manyak bir hal alıyor. Sinirden sapıtıyorum. Demin de kapattım telefonu sinirli bir şekilde ve şu an konuşmuyoruz.Ne olacak bu halim? :26:

Son düzenleme:
ah cnm anliyorum seni banada oyle oluyor bazen ama akisina birak..Biraz rahat ol..Birak o kiskanclik krizlerine girsin sen degil.Sen Kiskancliktan oluyor bile olsan icinde yasa..Ona belli etme..ben cok yaptim o hatayi,Sonra ne oluyor biliyormusun,Afedersin biryerleri tavan yapiyor.Kendilerini Birsey saniyolar..

bende böyleyim
yapacak birşey yok, yapı meselesi

Deniyorum zaten. Akışına bırakıyorum çoğu zaman. Diyorum o beni seviyo niye büyütüyorum böyle filan.
Ama bazen öyle oluyo ki ona belli etmiyim desem de başaramıyorum...

Son düzenleme:
Hiç yoktan yere hem kedini üzüyorsun hemde sevgilini ilerde yaptığın kıskançlıklar için daha çok pişman olursun ... yaptığın herşeyi sevginden yapıyorsun ama bu olaylarda iilişkiyi çok yıpratır. tut kendini baktın çıldırıcan 10 dk sonra arıcam de kapat sinirin geçince konuş durduk yere niye küs kalasınız mutsuz olasınız...

Aynen öyle ya hiç yoktan şeyler. Öyle yapmaya çalışacağım evet. Çünkü bir süre sonra geçiyor sinirim ve pişman oluyorum.
İlişkimizi yıpratıcam diye de korkuyorum yani artık.

hiç manyakca diil bende oyle oluodum.sanki aldatılıom gibi gelıodu :))))hala öyle gerçi işyerınde telde konusurken kız sesı geldi mi sinir oluorum :)

hiç manyakca diil bende oyle oluodum.sanki aldatılıom gibi gelıodu :))))hala öyle gerçi işyerınde telde konusurken kız sesı geldi mi sinir oluorum :)

İşte böyle olmasını istemiyorum ben. Durduk yere onu da kendimi de üzüyorum. Yıpranıyoruz.
Hem bir ömür böyle yaşanmaz ki ya. Of.

İşte böyle olmasını istemiyorum ben. Durduk yere onu da kendimi de üzüyorum. Yıpranıyoruz.
Hem bir ömür böyle yaşanmaz ki ya. Of.

ama artık ben ona birsey demıorum çünkü kavga cıkıo :) merak etme zamanla alışırısn canım.zaten ömür boyu sürmüo bu küçük kıskanclıklar

gecer gecer :) ben o kadar aptal seylerden kıskanıodum ki anlatamam.hatta annem diodu ki bu çocuk sana iyi katlanıo ben olsam senınle 1 dk gecirmem :)) uzak oldugun için öyle.sen onun yanında diilsin ya o kızları daha sanslı hıssedıosun bilinç olarak öyle olunca da kıskançlıgın tavan yapıo :)

Bende bazen onun için korkuyorum zaten artık yeter deyip bitirecek filan.
Aynen ya onlar hergün görüyo bense ondan uzakta

Bende bazen onun için korkuyorum zaten artık yeter deyip bitirecek filan.
Aynen ya onlar hergün görüyo bense ondan uzakta

rahat olmaya bak canım.ona güven beni üzcek sey yapmaz zaten de.kafana cok takarsan kötü oluo kendimden biliorum tatlım.ben senelerce öyle cektim yani aramızda 15 saat vardı bi de ayda bi kere görüşüoduk falan.evlendim de rahatladım.sende takıntı yapma ikinizde üzülürsünüz yoktan yere

Sağolasın tavsiyelerin için canım. Bizde bir an önce evlensekte kurtulsam şu saçma hareketlerimden.
Çok özlüyorummmm...

ayy var ya bende neler neler yaptım.ama zamanla çok doğru geçiyor.artık kıskansam bile belli etmiyorum.sevgilinde seni çok iyi anlamış bence.olayı büyütmemk için susuyordur.hani derler ya biri sinirliyken üstüne gitmeyin diye.eninde sonunda barıştığınıza göre.

Konuyu okurken ayni ben dedim yani : )) Biz de ayriyiz bizde ulkelerde farkli ne yazik ki dolayisiyla gozu gormeyince sinirleniyor insan... Bende kiskancligi abartiyordum yani cunku gozum gormuyor anlatsada yetinemiyordum yani ve bi zaman gercekten bunaldi bu hareketlerimden dolayi ve iliskimize ara verdik... Sonradan cok sukur tekrar basladik ve artik benim huyumu biliyor bende abartmamaya calisiyorum artik : ))

aynı ben canım inan seninle aynı durumdayım ayrı şehirlerdeyiz bizde hiç yere saçma sapan sebeplerle trip atıyorum o alttan aldıkça daha bi havalanıyorum ama sonra pişman oluyorum toparlıyoruz felan ama yıpratıyorum resmen ilişkimizi aynlayacağın bende aynı durumdan muzdaribim tatlım bence yapmamız gereken kendimizi frenlemek yani o anda 5 dk. müsade isteyip sakinleşsek tekrar devam etsek konuşmaya inan sorun kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…