Benim sevdigim bir cocuk var bu durumlari anlatti bizim aile boyle boyle mal icin birbirine girer falan kabul ediyorsan kacariz kimse yerimizi bilmez yasariz dedi cocugumuzda bilmeyecek akrabasi oldugunu hicbirzaman diye dusundum cok seviyorum kacmayi dusunuyoruz benim param var biriktirdigim 7-8bin lira birsey bunu ona soylemedim onda da varmis evleri satilmis 15binlira onda var basina bu kavgalar falan cikinca biktim artik seninle yalniz yasamak istiyorum dedi ve bekliyor mesaj atti cevap yazmadim arayip duruyor mesgule atiyorum cok seviyorum gidicem sanirim
aaa bu ne şimdi ya.Benim sevdigim bir cocuk var bu durumlari anlatti bizim aile boyle boyle mal icin birbirine girer falan kabul ediyorsan kacariz kimse yerimizi bilmez yasariz dedi cocugumuzda bilmeyecek akrabasi oldugunu hicbirzaman diye dusundum cok seviyorum kacmayi dusunuyoruz benim param var biriktirdigim 7-8bin lira birsey bunu ona soylemedim onda da varmis evleri satilmis 15binlira onda var basina bu kavgalar falan cikinca biktim artik seninle yalniz yasamak istiyorum dedi ve bekliyor mesaj atti cevap yazmadim arayip duruyor mesgule atiyorum cok seviyorum gidicem sanirim
tekrar takrar konu açacağına az önceki konuna yazsaydın ya açıklamanıBenim sevdigim bir cocuk var bu durumlari anlatti bizim aile boyle boyle mal icin birbirine girer falan kabul ediyorsan kacariz kimse yerimizi bilmez yasariz dedi cocugumuzda bilmeyecek akrabasi oldugunu hicbirzaman diye dusundum cok seviyorum kacmayi dusunuyoruz benim param var biriktirdigim 7-8bin lira birsey bunu ona soylemedim onda da varmis evleri satilmis 15binlira onda var basina bu kavgalar falan cikinca biktim artik seninle yalniz yasamak istiyorum dedi ve bekliyor mesaj atti cevap yazmadim arayip duruyor mesgule atiyorum cok seviyorum gidicem sanirim
İyi de senin ailen yok mu? Anan baban razı olacak mı buna?Benim sevdigim bir cocuk var bu durumlari anlatti bizim aile boyle boyle mal icin birbirine girer falan kabul ediyorsan kacariz kimse yerimizi bilmez yasariz dedi cocugumuzda bilmeyecek akrabasi oldugunu hicbirzaman diye dusundum cok seviyorum kacmayi dusunuyoruz benim param var biriktirdigim 7-8bin lira birsey bunu ona soylemedim onda da varmis evleri satilmis 15binlira onda var basina bu kavgalar falan cikinca biktim artik seninle yalniz yasamak istiyorum dedi ve bekliyor mesaj atti cevap yazmadim arayip duruyor mesgule atiyorum cok seviyorum gidicem sanirim
Kacicagimi bilseydiniz farkli yazardoniztekrar takrar konu açacağına az önceki konuna yazsaydın ya açıklamanı
Kendisi de emin değil ondan.deminden beri evli değil miydiniz siz?
Bize ne ya hayat senin özgürsünKacicagimi bilseydiniz farkli yazardoniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?