Bi dakka kim dayak yemiş?Daha demin anlattigim aile sevdigim kisininailesi daha evlenmedik ama evlencez bu kavgalar oldugu icin kacalim diyor kimseye iyilik yaramazmis dayak yerken babam oturdu oylece diyor
sen daha evli değilsin yani alıp bohçanı gideceksin öyle mi?Daha demin anlattigim aile sevdigim kisininailesi daha evlenmedik ama evlencez bu kavgalar oldugu icin kacalim diyor kimseye iyilik yaramazmis dayak yerken babam oturdu oylece diyor
Hahahahahahahhhaahhakaç anam kaç....
Aramizda sozlendik ama ailesini o anlatti banailk konunda bahsettiğin tüm bunları sözlüyken mi düşündün??
hep derim pc kullanmak için ehliyet ruhsat versinler önüne gelene androit telefon ve pc satmasınlar diye ama ...bu ülke bir gün beni dinlerse refaha erecek arkadaş.
sen de şimdiden derdine düştün daha ailesine girmedin milletin malının mülkünün peşine.Aramizda sozlendik ama ailesini o anlatti bana
şimdi tam yazınca banlanıyom bari * ını koyam dedim elime nokta geçtiKız o boşluk noktalar ahahaahah
şimdi tam yazınca banlanıyom bari * ını koyam dedim elime nokta geçti
ups sorryİşyerindeyim okuyunca kahkaha attım resmen herkes bu kız kafayı yedi diye düşünüyor sayende
Çok seksisin yawrumergenkos kalkgideyoz
Ne olmuş ya okudukça kafam karışıyor.
-Evliymişte başka biriylemi kaçıyormuş?
-Evli değilmişde evli olsam bunları yaşardım diye hayal kurup bizide boş yere konusunda mı tutuyormuş?
Anlayan varsa Allah rızası için bi aydınlatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?