• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konularımı okuduysanız-Kacmak İstiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi olym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
az evvel evliydi kpnin mirasını nasıl alırız derdindeydi şimdide kaçıcakmış sevdiğiyle:KK45:
Hmm başka bir adam var yani piyasada :KK14:
Baktı adamın para vereceği yok, şimdiden mi gitsem diye bize danışıyormuş.
Gitsin gitsin, o kp den bunlara para gelmez , kadın yaşlanınca da sevgilisi istemez:KK53:

Sozlunun ailesi miras yuzunden birbirine girdi. Sende evlenirsem cocuklarimin amcasi,halasi olmaz. Bayramlarda ziyaret edecek akrabasi olmaz diye yedekte olan sevgiline mi kaciyon?
Paralel evrenden selamlar :KK33:

Benim sevdigim bir cocuk var bu durumlari anlatti bizim aile boyle boyle mal icin birbirine girer falan kabul ediyorsan kacariz kimse yerimizi bilmez yasariz dedi cocugumuzda bilmeyecek akrabasi oldugunu hicbirzaman diye dusundum cok seviyorum kacmayi dusunuyoruz benim param var biriktirdigim 7-8bin lira birsey bunu ona soylemedim onda da varmis evleri satilmis 15binlira onda var basina bu kavgalar falan cikinca biktim artik seninle yalniz yasamak istiyorum dedi ve bekliyor mesaj atti cevap yazmadim arayip duruyor mesgule atiyorum cok seviyorum gidicem sanirim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kardes-nezamana-kadar-kardes.760075/
Arkadaslar ben evlıyım ve kayınpederın kendıne aıt bıkac yerı var hıc kımsenın malında gozum yok ama bana da dusmez bu konulara karısmak kendı aılemınde var mülkiyetlerı bana onlara karısmak duser ama benım esım babasına daha demedı ama adam dırek tersleyecektır dıye demıyor olabılır.Evlendım duzenım olması ıcın surda oturabılırmıyım dıye sorucak ama sormasına gerek yok sureklı bu konular acıldıgında ben olmeden kımseye bırsey vermem dıyor.
Konu baslıgına gelelım sımdı
Ben adama hakvermıyor degılım. Gıdıp sana bırsey yaparsam, enısten yanı esımın ablasının kocası gelırmıs bende hak ıstıyorum dermıs.Bu mal konularında kardes kardesı tanımamaya mı baslıyor nedır .Ben ısın ıcınden cıkamadım .Kp ın dusuncesı de haklı ben olmeden bırıne pay versem, bunlar bırbırıne gırcek dıye dusundugu ıcın bence bu konulardan uzak duruyor. Damadı gelıp basına cullancak dıye korkuyorda olabılır.Bende esıme dedım kı dusunkı aılenın hıcbırseyı yok, sen bırseyler yapmaya calıs, baskasından gelecek olana bakma dıye esımde dıyor kı tamam olmasa amenna ama orda bos bos dururkken nıye sıkıntı cekelım.Bırde mıras bolusumu konusu acılyor kı ohoo, kv dem dıyor kı tapuyu sımdı bır cocugunun uzerıne yapsa bıle dıger kardesler gelıp o tapuya dava acıp hak talep edıyorlarmıs .Benım sorum su bılen varmı mısal dıyelım kp elındekı varlıklarını tapusuyla bırlıkte cocuklarına bolusturdu yada tek cocuguna bır tapuyu verdı yanı artık o cocugunun ustune gözukuyor o mal boyle bırsey olabılıyor mu ? Oldu artık diğer sahısa gecen tapu için gıdıp diğer kardesler mahkeme acıp o kişiden orası ıcın hak talep edebılıyorlarmı?bu durumlar nasıl oluyor anlamadım.Cunku kp kv de bıze ev vermeyı dusunuyorlardı bırden bırseyler oldu yok söyle yok böyle dıyıp oyalıyorlar bende bu işleri bılmıyorum esımle bızı sankı oyalıyorlar gıbı geldı .

bir saat içinde evlenip bunlarımı yaşadınız:KK14:

Daha demin anlattigim aile sevdigim kisininailesi daha evlenmedik ama evlencez bu kavgalar oldugu icin kacalim diyor kimseye iyilik yaramazmis dayak yerken babam oturdu oylece diyor
Sanırım açtığınız konuları unutuyorsunuz,kardeş ne zamana kadar kardeş isimli konunuz var ve o konuda evli olduğunuzu yazmışsınız,ah bu böcekler diye konunuz var orada eşimin annesi diye bahsetmişsin,sonra gebelik testi yapsam mı diye açmışsın,şimdide sevdiğim çocuk diyorsun eski açmış olduğum konulara bak istersen.:cool::cool::KK70:

Ne olmuş ya okudukça kafam karışıyor.
-Evliymişte başka biriylemi kaçıyormuş?
-Evli değilmişde evli olsam bunları yaşardım diye hayal kurup bizide boş yere konusunda mı tutuyormuş?
Anlayan varsa Allah rızası için bi aydınlatsın:KK51:

kendi aralarinda söz yapmislar , oyle seyler yasayacagini dusunmus bize anlatmis sindide kacayim diyor herhalde bende oturdum dusunuyorum konuyu aciga kavusturamadim hahahha

Hmm başka bir adam var yani piyasada :KK14:
Baktı adamın para vereceği yok, şimdiden mi gitsem diye bize danışıyormuş.
Gitsin gitsin, o kp den bunlara para gelmez , kadın yaşlanınca da sevgilisi istemez:KK53:

şimdi bir konu daha açmış evli değilmiş ortada 2 adam var biriyle ilişki yaşadım ama diğeri kabul ediyor diye zırvalıyor:confused:

kendi aralarinda söz yapmislar , oyle seyler yasayacagini dusunmus bize anlatmis sindide kacayim diyor herhalde bende oturdum dusunuyorum konuyu aciga kavusturamadim hahahha
Bu nasıl bir hayal dünyasıysa artık, Bildiğin gerçek hayat yazdı:110:
Yanlız çok zeki, aklımızı karıştırdı üstüne gidecek birşey bulamadık herkesin kafası karman çorman, kimse şunu yap bunu yapda diyemiyor:KK53:

Miras kargagası yüzünden eşini bırakıp sevgiline mi kaçıyorsun... :-):-):-):-):-)

Bu nasıl bir hayal dünyasıysa artık, Bildiğin gerçek hayat yazdı:110:
Yanlız çok zeki, aklımızı karıştırdı üstüne gidecek birşey bulamadık herkesin kafası karman çorman, kimse şunu yap bunu yapda diyemiyor:KK53:

Bir konu daha acti simdi hamileymis hahahahahhaah

Kaç kaçma demiyorum ama hobi olarak kac yani :KK70:
hadi söle çocuğum ne kullanıyorsun söle kızmicam :27:

Back
X