Çok seksisin yawrum![]()
nan nerdesinnn , pencereden beni mi dikizliyon he

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok seksisin yawrum![]()
başka konusunda da gebelik testi yaptırdığından bahsediyor.
imam nikahı mı var acaba?
Hmm başka bir adam var yani piyasadaaz evvel evliydi kpnin mirasını nasıl alırız derdindeydi şimdide kaçıcakmış sevdiğiyle![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kardes-nezamana-kadar-kardes.760075/Benim sevdigim bir cocuk var bu durumlari anlatti bizim aile boyle boyle mal icin birbirine girer falan kabul ediyorsan kacariz kimse yerimizi bilmez yasariz dedi cocugumuzda bilmeyecek akrabasi oldugunu hicbirzaman diye dusundum cok seviyorum kacmayi dusunuyoruz benim param var biriktirdigim 7-8bin lira birsey bunu ona soylemedim onda da varmis evleri satilmis 15binlira onda var basina bu kavgalar falan cikinca biktim artik seninle yalniz yasamak istiyorum dedi ve bekliyor mesaj atti cevap yazmadim arayip duruyor mesgule atiyorum cok seviyorum gidicem sanirim
Sanırım açtığınız konuları unutuyorsunuz,kardeş ne zamana kadar kardeş isimli konunuz var ve o konuda evli olduğunuzu yazmışsınız,ah bu böcekler diye konunuz var orada eşimin annesi diye bahsetmişsin,sonra gebelik testi yapsam mı diye açmışsın,şimdide sevdiğim çocuk diyorsun eski açmış olduğum konulara bak istersen.Daha demin anlattigim aile sevdigim kisininailesi daha evlenmedik ama evlencez bu kavgalar oldugu icin kacalim diyor kimseye iyilik yaramazmis dayak yerken babam oturdu oylece diyor
Ne olmuş ya okudukça kafam karışıyor.
-Evliymişte başka biriylemi kaçıyormuş?
-Evli değilmişde evli olsam bunları yaşardım diye hayal kurup bizide boş yere konusunda mı tutuyormuş?
Anlayan varsa Allah rızası için bi aydınlatsın![]()
Hmm başka bir adam var yani piyasada
Baktı adamın para vereceği yok, şimdiden mi gitsem diye bize danışıyormuş.
Gitsin gitsin, o kp den bunlara para gelmez , kadın yaşlanınca da sevgilisi istemez![]()
Bu nasıl bir hayal dünyasıysa artık, Bildiğin gerçek hayat yazdıkendi aralarinda söz yapmislar , oyle seyler yasayacagini dusunmus bize anlatmis sindide kacayim diyor herhalde bende oturdum dusunuyorum konuyu aciga kavusturamadim hahahha
Bu nasıl bir hayal dünyasıysa artık, Bildiğin gerçek hayat yazdı
Yanlız çok zeki, aklımızı karıştırdı üstüne gidecek birşey bulamadık herkesin kafası karman çorman, kimse şunu yap bunu yapda diyemiyor![]()
Bu kız normal değilşimdi bir konu daha açmış evli değilmiş ortada 2 adam var biriyle ilişki yaşadım ama diğeri kabul ediyor diye zırvalıyor![]()
10 dk Sonraki konusunu bekleyelim bakalım oğlum 2 yaşında sünnet ettireyimmi ileri yaşamı bırakayımBir konu daha acti simdi hamileymis hahahahahhaah