konum neden tasindi..

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
Buraya yazmak icin illa esim ile kavga etmem mi lazim. Derdim buyuk ve yazip konusup rahatlamak istiyorum. Ama konum dakkasin da tasiniyor

Antideptesan ilac kullaniyorum. Ve suan cok kotuyum. Belki benim gibi olanlar vardir diyr buraya yazdim. Ama saglik kismina tasinmis. Oraya da kimse ugramiyor.

Antideptesan ilac kullaniyorum. Ve suan cok kotuyum. Belki benim gibi olanlar vardir diyr buraya yazdim. Ama saglik kismina tasinmis. Oraya da kimse ugramiyor.
Orda mesaj tekrari yaparsaniz goren olucaktir
Her seyin kategorisi oldugu icin oyle yapiliyor sakin olun lutfen:)

Yapiyorum ama kimse yok. Bari bu gece kalsaydi konum. Doktordan randevu aldim. 7 gun sonraya verdiler. Offff

neyin var canım neden kötüsün anlatsana

2 tane antidepresan kullaniyorum. Giderek kotuye gidiyorum. Etrafimda bir hastalik duyunca gunum cok kotu geciyor. Ogluma allah korusun birsey olucak diye cokk korkuyorum. Acaba bu ilaclar mi boyle yapti beni daha kotu

2 tane antidepresan kullaniyorum. Giderek kotuye gidiyorum. Etrafimda bir hastalik duyunca gunum cok kotu geciyor. Ogluma allah korusun birsey olucak diye cokk korkuyorum. Acaba bu ilaclar mi boyle yapti beni daha kotu

ne süredir kullanıyorsun canım, yanında destekcin yok mu, kocan, annen, kardeşin falan, oğlun kaç yaşında

Simdi once bi sakin olun ilsclari ne zamandan beri kullanıyorsunuz doktorunuz kontole ne zaman çağırdı bende kullanıyorum ilac ve ilk bi ayim kabus gibi gecmisti simdi alistim ama önceden ne hissediyodunuz simdi ne hissediyosunuz

Hangi ilaçları kullanıyorsunuz ve size hangi Teşhis kondu?

ilaçlardan olmuş olabilir ama sende biliyosun ki bu ilaçları kafana göre bırakamazsın, doktor randevuna kadar kendini oyala dayanmaya çalış, doktora telefonla ulaşabilsen keşke

Lustral ve invega kullaniyorum. Ne olur yardim edin bana. Kanser den hastaliklardan korkuyorum. Hastaneye gitmekten korkuyorum. En kotusu allahim korusun ogluma bir sey olucak kotu bir hastalik olucak diye cokk korkuyorum bu aralar. Etrafimda hastalik duymak istemiyorum.

Simdi once bi sakin olun ilsclari ne zamandan beri kullanıyorsunuz doktorunuz kontole ne zaman çağırdı bende kullanıyorum ilac ve ilk bi ayim kabus gibi gecmisti simdi alistim ama önceden ne hissediyodunuz simdi ne hissediyosunuz
Benimde 20 gunum ama sanki iyilesicem diye daha kotu oldum. Gecermi bu gunlet. Sizin alisma sureniz nasil gecmisti.

Baska bi doktora gitme sansiniz varsa sabah gidin ilaclari sakın birakmayin daha kötü olursunuz

Panik atak teşhisi kondu galiba?

Sürekli endişe hali durumu

İlaçlara devam edin,bünye alıştıktan sonra derdinize deva olduğunu göreceksiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…