Orda mesaj tekrari yaparsaniz goren olucaktirAntideptesan ilac kullaniyorum. Ve suan cok kotuyum. Belki benim gibi olanlar vardir diyr buraya yazdim. Ama saglik kismina tasinmis. Oraya da kimse ugramiyor.
Antideptesan ilac kullaniyorum. Ve suan cok kotuyum. Belki benim gibi olanlar vardir diyr buraya yazdim. Ama saglik kismina tasinmis. Oraya da kimse ugramiyor.
2 tane antidepresan kullaniyorum. Giderek kotuye gidiyorum. Etrafimda bir hastalik duyunca gunum cok kotu geciyor. Ogluma allah korusun birsey olucak diye cokk korkuyorum. Acaba bu ilaclar mi boyle yapti beni daha kotu
Oglum 4 yasinda. Suan aglama krizindeyim.ne süredir kullanıyorsun canım, yanında destekcin yok mu, kocan, annen, kardeşin falan, oğlun kaç yaşında
Oglum 4 yasinda. Suan aglama krizindeyim.
Benimde 20 gunum ama sanki iyilesicem diye daha kotu oldum. Gecermi bu gunlet. Sizin alisma sureniz nasil gecmisti.Simdi once bi sakin olun ilsclari ne zamandan beri kullanıyorsunuz doktorunuz kontole ne zaman çağırdı bende kullanıyorum ilac ve ilk bi ayim kabus gibi gecmisti simdi alistim ama önceden ne hissediyodunuz simdi ne hissediyosunuz
Ben 20 gunde alismistim ama ilk 15 gün çok kötüydümBenimde 20 gunum ama sanki iyilesicem diye daha kotu oldum. Gecermi bu gunlet. Sizin alisma sureniz nasil gecmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?