konum neden tasindi..

Eşiniz nerde ? Yakınınızda aileniz, akrabanız var mı?

Aynen arkadasim bende konu actim kadin dogumcu ariyorum diye benimde derdim buydu hemen tasidilar tasinaluda bir mesaj gelmedi neden bunu yapiyosunuz ki sacma sapan konular aciliyo yok erkek arkadasim yok sacim basim bizimde derdimiz doktordu cok my aykiri bi konuydu yani 3. Sayfaya dusene kadar kalsaydi buraya gelip bakan cok kim doktor tavsiyesine gidecek dur ben antalyada bi kadin dogumcu tavsiye edeyim diyecek biraz anlayisli olun benim yerime koyun kendinizi bilmedigim bi yerdeyim kimseyi tanimiyorum gozum kapali bi doktora gitmek istemiyorum oneri istiyorum bu dert degilmi!! Bu sacma tasima olayi kuralsa kurallarinizi biraz genisletin makyaja yeni basladim napayimdan daha buyuk bi dertti benimki ama makyaj kaldi benim konu tasindi teee nereye

Hangi teşhis üzerine bu ilaçları verdiler size ?

amtidepresanlarin etki etme suresi 8 haftayi bile bulabiliyor.ilaci birakmayin gittgnizde doktorunuzla tekrar durumu degerlendirirsiniz

Ankiyesite bozuklugu. Ileti derecede kaygi ve endise...

İlaçları tam mı alıyorsunuz ? Bildiğim kadarıyla psikiyatri ilaçları yarım olarak başlanır tüme doğru gider. Tedavi biterken de yarıma geri dönüp bitirilir.

hamileyim ilac kyllanamiyorum ellerim uyusuyor kalbim agiyor..beterin.beteri var..az sabir..bunlar tamamen sanal hicbir hastaligin yok ne senin ne oglunun..dua et..uyumaya calis..ilaclara devam et..doktorun gerekli ayrlamayi.yapar

hamileyim ilac kyllanamiyorum ellerim uyusuyor kalbim agiyor..beterin.beteri var..az sabir..bunlar tamamen sanal hicbir hastaligin yok ne senin ne oglunun..dua et..uyumaya calis..ilaclara devam et..doktorun gerekli ayrlamayi.yapar
Off offf hamileyken gunlerim zehir gibi gecmisti. Bu kaygi endise hayatimi bitirdi resmen.

yok siz ilaçlardan dert etmeyin. Ilk evlendiğinde annemdede anksiyete çıkmış onunkş baya ağırmış ama garip yaratıklar falan görüyomuş. Ilaç sizi tedavi edecektir doktorunuzun dediklerine uyun. Annem kısa bir sürede ilaçlarla düzelmiş hatta

yok siz ilaçlardan dert etmeyin. Ilk evlendiğinde annemdede anksiyete çıkmış onunkş baya ağırmış ama garip yaratıklar falan görüyomuş. Ilaç sizi tedavi edecektir doktorunuzun dediklerine uyun. Annem kısa bir sürede ilaçlarla düzelmiş hatta
Ayy insallah duzelecegim gunu bekliyorum.

Ayy insallah duzelecegim gunu bekliyorum.
Bozmayın moralinizi sadece ilaçları kullanmaya devam edin annemden biliyorum. Çoğu kişide var psikolojik rahatsızlıklar ama tedavisi var bunların. Allah çaresiz dert vermesin. Tekrar geçmiş olsun.

O ilaçlara düşük doz başlanır (çeyrek gibi), zamanla yarıma sonra tama geçilir
Tam doz başlandıysa sizi sarsması çok normal

2 tane antidepresan kullaniyorum. Giderek kotuye gidiyorum. Etrafimda bir hastalik duyunca gunum cok kotu geciyor. Ogluma allah korusun birsey olucak diye cokk korkuyorum. Acaba bu ilaclar mi boyle yapti beni daha kotu
Yeni mi başladın? Vücut alışana kadar bu tip yan etkileri olabilir. Prospektüsleri oku mutlaka.

Hissettiklerinizin dogru olmadigini biliyorsunuz. Yani halusinasyon gormek gibi bir sey degil sizinkisi koru korune inandiginiz. Olmayan bir seyden endise duymak. Olmayan bir seyin farkindasiniz. Size bir sey soyleyeyim. Bu ilaclardan mucize beklemeyin. Ilaclar tabii ki beynin bozulan kimyasini duzeltmeye yardimci, tabii ki faydasi var. Ama sizi degistiremez. Takintilarinizin artmasinin ilaclardan oldugunu ben sanmiyorum. Siz kendi kendinizi fazla dinliyorsunuz, dinledikce kaygilarinizi besliyorsunuz, sonra da ilactan gercek disi beklentileriniz oldugu icin ilac yaptiriyor saniyorsunuz bunlari. Yani bana oyle geldi haliniz. Insan kendi kendinin doktorudur. Kendinize terapi yapin biraz. Her seyi ilactan beklemeyin. Ilac sizin ruh halinizi cekip cevirmez. Esiniz sizi yatistirmak istiyorsa esinize kulak verin, kaygilarinizi beyninizde beslemeyin, az telkin verin kendinize. Siz cabalamazsaniz inanin ki o ilaclar da size yardimci olamaz. Ruh hastaliklarini iyilestirmek zordur ve buyuk caba ister. Sizin cok caba sarfetmeniz gerekiyor, ilaclar mucize degil.

Ben de antidepresan kullaniyorum major depresyon tanisiyla, 1.5 sene oldu. Ben kendimi biraksam yine diplerde gezerim. Ama birakmiyorum, cabaliyorum. Bu ilac benim ruhsal olarak gucumu artiriyor, ama ben kendim de buyuk caba icerisindeyim. Yoksa kendimi salsam o antidepresani leblebi niyetine yer, yine bunalimimi yasardim yani.

Back
X