- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah cok pardon 4.5 ay okudum nedense. hakli arkadas. ama fitil verme ve poposunu uyarma masaj yap gunde iki kez. banyo yaptir hergun.cnm onlarla tanismak icin cok kucuk. sut cocugu bu daha 2 aylik demis midesini sutten baskasi cok yorar. sut kampina girip sutunu artırması en guzeli bence
Ne yapmalıyım pekiEl kadar bebege onerilenleri gordukce stres oldum yeminle. Siz icin o rahatlatici seyleri bebege vermeyin sakin nolur
Annemde söyledi ama cesaret edemedik :/Belki kizacaksiniz olurmu hic diye ama buyuklerimiz keza ablamlarda. Bebekken gabiz okduklari zaman cooook minik. Minicik ama sabun atiyorlardi fitil gibi. Aninda buyuk abdestini yapiyorlardi.
Tabiki sık yapilmamasi gerek sanirim.
Sabunda cikiyor merak etmeyin. (Sanirim yani).
Ayse oner in videosunu izlemediniz mi? Masaj ve banyo. 6 aydan once ek gida verilmedigi icin pure falan da verilmez baharatlar da. Su icin de doktora sorun mama var isin icinde o yuzden bilemicem onuNe yapmalıyım peki
Herkese hayırlı geceler
Bebeğim 2 ay 1 haftalık. Kabız oldu 4 gün çıkamadı doktor fitil verdi yaptı. Şimdi yine kabız bu 3. Günü ve aşırı ağladı anlatamam çığlık çığlığa. Zeytin yağı verdim poposuna da sürdüm yok yapmadı masajda fayda vermedi. Acile götürdüm bir ilaç sıktık poposuna ama yine yapmadı doktor yolladı. Sizden ricam ne yapmalıyım bana bir yok gösterin fitile alışsın istemiyorum damlaları var zinco biogai metsil vereyim mi hangisini vereyim? (Normalde metsil veriyorum ama işe yaramadı sanırım) ayrıca bebeğim mama da yiyor sma yiyo sizce aptamile geri mi döneyim çünkü ilk 1.5 ay falan aptamil içiyordunolur yardım edin o ağladıkça içim parçalanıyor kalbi duracak ağlamaktan
Bu konuda cok cektim bende.hic uyumuyodu aglamaktan.mahvolmustum.gitmedigim yer kalmamisti.eskisehir acibademde makatta darlik var dediler.operasyon gerekiyor dediler.bu durumun daha cok para koparmakla alakali oldugunu dusundum.tipa gittik.orda bi prof. Operasyona gerek yok dedi.iki kere gittik sadece parmagiyla muayene etti.biraz genisledi.iki kere yetti.ayrica biz butun damlalari kullandik sadece biogaia iyi geldi ve nurse harvey.birlikte ve duzenlj kullan.zaten 3 aylikken duzeliyo hersey.xok sukur bi sorunu kalmadi o konuda.Herkese hayırlı geceler
Bebeğim 2 ay 1 haftalık. Kabız oldu 4 gün çıkamadı doktor fitil verdi yaptı. Şimdi yine kabız bu 3. Günü ve aşırı ağladı anlatamam çığlık çığlığa. Zeytin yağı verdim poposuna da sürdüm yok yapmadı masajda fayda vermedi. Acile götürdüm bir ilaç sıktık poposuna ama yine yapmadı doktor yolladı. Sizden ricam ne yapmalıyım bana bir yok gösterin fitile alışsın istemiyorum damlaları var zinco biogai metsil vereyim mi hangisini vereyim? (Normalde metsil veriyorum ama işe yaramadı sanırım) ayrıca bebeğim mama da yiyor sma yiyo sizce aptamile geri mi döneyim çünkü ilk 1.5 ay falan aptamil içiyordunolur yardım edin o ağladıkça içim parçalanıyor kalbi duracak ağlamaktan
Aninda rahatlariyor. Tabiki ablamlarin ilk tercihi olmuyor. Ama cocuklar okadar cok eziyet cekip aci cekip agliyordu ki artik son care. Pirinc tanesi kadar atiyorlardi hic bir zarari yok. Hemen cikariyordi cocuklar.Annemde söyledi ama cesaret edemedik :/
Ah şu doktorlar. Para icin parmak kadar bebege bile amaliyat edecek kadar alcam haramzade bazi doktorlar.Bu konuda cok cektim bende.hic uyumuyodu aglamaktan.mahvolmustum.gitmedigim yer kalmamisti.eskisehir acibademde makatta darlik var dediler.operasyon gerekiyor dediler.bu durumun daha cok para koparmakla alakali oldugunu dusundum.tipa gittik.orda bi prof. Operasyona gerek yok dedi.iki kere gittik sadece parmagiyla muayene etti.biraz genisledi.iki kere yetti.ayrica biz butun damlalari kullandik sadece biogaia iyi geldi ve nurse harvey.birlikte ve duzenlj kullan.zaten 3 aylikken duzeliyo hersey.xok sukur bi sorunu kalmadi o konuda.
Aynen oyle.vicdan meselesi.ister doktor ol ister hakim.nasil olsa hasta agzima bakiyo bilmiyo diye ne derse o olucakmis gibi dusunuyo.cok sukur insanlar bilincli artik.Ah şu doktorlar. Para icin parmak kadar bebege bile amaliyat edecek kadar alcam haramzade bazi doktorlar.
(Hepsi degil durust olanlari tenzih ederim)
Deli oluyorum oyle doktorlara. Sanki amaclari insanlari iyilestirmek değil iyice hasta etmek.
Aynen canim doktor benide hic yoktan yere kurtaj yapacakti. Bosu bosuna rahimi yoracakti 200 tl icin ustelik 3 haftalikti dusuk yaparken. Esim tuttu kokumdan baska dr goturdu. Cok memenunum suanki dr.den. ne gerek var kurtaja dedi adet kanamasi ile atacaksin betani olcerek takip edecegiz dedi saglikli sekilde normal yoldan dusuk yaptim. Digeri agri kesici yutma vs. Vs. Dedi (tahminim. Agrilara dayanamayip kurtaj olmam icin. Gunahi boynuna) diger bayan doktorum parol ic dedi. Cok rahat ettim. ALLAH razi olsub doktorumdan.Aynen oyle.vicdan meselesi.ister doktor ol ister hakim.nasil olsa hasta agzima bakiyo bilmiyo diye ne derse o olucakmis gibi dusunuyo.cok sukur insanlar bilincli artik.
Cok gecmis olsunAynen canim doktor benide hic yoktan yere kurtaj yapacakti. Bosu bosuna rahimi yoracakti 200 tl icin ustelik 3 haftalikti dusuk yaparken. Esim tuttu kokumdan baska dr goturdu. Cok memenunum suanki dr.den. ne gerek var kurtaja dedi adet kanamasi ile atacaksin betani olcerek takip edecegiz dedi saglikli sekilde normal yoldan dusuk yaptim. Digeri agri kesici yutma vs. Vs. Dedi (tahminim. Agrilara dayanamayip kurtaj olmam icin. Gunahi boynuna) diger bayan doktorum parol ic dedi. Cok rahat ettim. ALLAH razi olsub doktorumdan.
200 tl icin sadece. Kim bilir bu parmak kadar bebege neler yapacaklardi. Canim benim. Hadi bizlerden utanmiyorlar minicik sabilerede uzulmuyorlar.
Vicdan meselesi iste..