hayır canım mesleği evet dediğin gibi kötü bir meslek değil.anlasiyorsan neden olmasin. adamla evleneceksin meslegiyle degil ya. ayrica zor bi meslekde dgil polislik olsa tamam anliycam riskli meslek. tecavüzcu fln ddiye iftira ederler demislerde o kdar kolay degil o isler. oyle durumlarda kizin yanina aileside geliyor kontrol ediyor canm.
bak işte en güzel tarafı da bu kesinlikleYok canım sorun olmazdı o... tıp okuyorum şimdiden bizim için sadece bir organ. Ama doğumunu o yaptırsa mesela nasıl olur merak ederim hep. Kendi çocuğunu doğurtmak :)
Yalnız hasta popülasyonu hep kadın olacak. Aklını çelmeye çalışanlar olacaktır
o adamin kişiliğiyle alakali bi durum. eger Bahsettigimiz sahis karakterli biriyse hastalarina baska gozle bakmaz. oncelikle bu konuda ona guvenmen gerekir. Zaten hamileler haric diger kadınlarn baska yerlerine bakmadan aletle muayene ediyorlar diye biliyorum. tiksinme de olabilir. onlari kabul edersen neden olmasın. gulu seversen dikenine katlan diyorum yani.hayır canım mesleği evet dediğin gibi kötü bir meslek değil.
ancak hani normal bir koca olsa sonuçta seni özler sarılır vs. kadın vücudu deyince yanındaki kadını görmek ister.
ancak bu adam sabahtan akşama kadar zaten kadın vücudu görmüş olacak hatta nelerini görecek belki ne bilim midesi bulanmış olacak.
acaba diyorum belki cinsel açıdan sana yaklaşmayabilir.
ya da bir kadının vücudu kalmıştır aklında o gelirse aklına falan. ne bilim binbir türlü sorular işte.
hissetmeyi bırak tatlım. bir de ne bilim başkasınınkini beğenmiş olur aklına sürekli olur vs.Bi uye vardi onun kocasi kadin dogum doktoruydu.
Uye o kadar kendini begenmisti ki cogu uyeye illallah dedirtmisti.
Gururla bahsederdi kocasinin mesleginden.
Boyle sanki cok nadir olunan bir meslekmis gbi.
Nedense bu soru karsisinda aklima o uye geldi ve guldum kendi kendime
Soruna gelecek olursam sanirim siradanlik olarak takinti yapardim.
Yani adam zaten her gun onlarca sey goruyor, benimkini gorunce herhangi bi sey hissetmez mi acaba diye dusunurdum
arkadaşımın eşi kadın doğumcu ve kendi çocuğunu arkadaşıyla doğurttu :)Yok canım sorun olmazdı o... tıp okuyorum şimdiden bizim için sadece bir organ. Ama doğumunu o yaptırsa mesela nasıl olur merak ederim hep. Kendi çocuğunu doğurtmak :)
Ya iste hissetmek derken bunu da kastettim.hissetmeyi bırak tatlım. bir de ne bilim başkasınınkini beğenmiş olur aklına sürekli olur vs.
ay kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?