- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Düşüncen çok yanlış.Senin düşüncene göre,hiç bir jinekolog evlenmesin,hiç bir kadın da erkek jinekoloğa gitmesin o zaman.İnsan yıllarını vermiş okumuş,mesleğini eline almış.Sapık değil herhalde.Bütün dallardaki bütün doktorlar hastasının her yerini göebiliyor.Yani şuan içinde bulunduğum bir durum değil.
Ancak bekar bir bayan olarak biraz önce beni düşüncelere iten bir konu geldi aklıma.
tam olarak dert diyemesem de adına merak sonucu içime dert olmuş bir konu bu aslında.
evet soruyorum : )
bir kadın doğum doktoru sizinle evlenmek istese bunu kabul edermiydiniz?
yani benim ilk aklıma gelen hergün onlarca bayan cinsel organı gören bir adam. bilemiyorum elbette görevi ve kutsal bir görev ancak sonuçta tercih meselesi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda dert edermiydiniz bunu?
sızın ıcın vajına onun ıcın bır organ, hem goruntu olarak hos bısı degıl yanı baskasınınkını gordu benden sogur dıye dusunmeyın...kı cogu kontrol esnasında bakmaz bıle elle muayene eder, gecerYani şuan içinde bulunduğum bir durum değil.
Ancak bekar bir bayan olarak biraz önce beni düşüncelere iten bir konu geldi aklıma.
tam olarak dert diyemesem de adına merak sonucu içime dert olmuş bir konu bu aslında.
yani benim ilk aklıma gelen hergün onlarca bayan cinsel organı gören bir adam. bilemiyorum elbette görevi ve kutsal bir görev ancak sonuçta tercih meselesi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda dert edermiydiniz bunu?
Bi uye vardi onun kocasi kadin dogum doktoruydu.
Uye o kadar kendini begenmisti ki cogu uyeye illallah dedirtmisti.
Gururla bahsederdi kocasinin mesleginden.
Boyle sanki cok nadir olunan bir meslekmis gbi.
Nedense bu soru karsisinda aklima o uye geldi ve guldum kendi kendime
Soruna gelecek olursam sanirim siradanlik olarak takinti yapardim.
Yani adam zaten her gun onlarca sey goruyor, benimkini gorunce herhangi bi sey hissetmez mi acaba diye dusunurdum
Pembepinardi ama sonra belle diye uyelk aldiysa onu bilemicemaaa belle yi diyosun sen hatırladım :)
ne çekti kk ondan ya off kabus gibiydi
konuya gelecek olursam eğer seviyorsam önemli olmazdı sanırım.ne bileyim oluru var bende
Pembepinardi ama sonra belle diye uyelk aldiysa onu bilemicem
Sizin mesleğiniz nedir bu arada ?Yani şuan içinde bulunduğum bir durum değil.
ay kadın ürolog hep duyarım ama hiç görmedim gerçekten varmıkadın doktorlar var.
ürolog mesela. o zaman erkeklerde onla evlenmemelimi.
o yüzden çok yanlış düşünüyorsunuz
Aynen , benim kardeşim daha 4. Sınıfta neler gördü oooooooo. Şöyle bişey var hastalıklı bir zihniyete sahipse insan doktorda olsa, öğretmen de olsa, patronda olsa sıkıntı yaratır.tabi canım jinekologlara özgü bir şey değilki kardiologlarda günde kaç tane meme görüyor. hemşilerer iğne yaparken kaç tane popo görüyor. dermatologlarda her organı görebilir. aynı şey tüm tıpçılar için geçerli.
Sizin mesleğiniz nedir bu arada ?
Alanı herne olursa olsun birdoktorla başka mesleklerin cok ıyı anlasacagını dusunmuyorum nedense..
ay kadın ürolog hep duyarım ama hiç görmedim gerçekten varmıbana neden denk gelmezz
Bence bir erkek forumunda eşim ürolog diye bır konu acılsa cok komık olurdu
hımm bılmıyordum. mantıklı kadın hastanesinde olabılır.. tesekkurler arkadas..Ankara' da zubeyde hanim hastanesinde var, sayilari zaten cok cok az.
Kadın doğumcuya gitme derdin olmaz işte. Ne güzel
yani hiç senle paralel bir durum olmadığı halde durup dururken aklına bu mu geldi...eminim her gün yorgunsundur çünkü beynini fazla meşgul ediyorsun..Yani şuan içinde bulunduğum bir durum değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?