Ve biz de bosaniyoruz başlığında anlatmıştım olayı ama konum polemikten kapandiBu konudaki dert nedir ?
Önceki iki konumda ay açıkça yazmıştım. Sebep eşim deil. Buna eminim. Detayların hepsi diğer konularimda konuşuldu. Eşimin üzerine çok gitmem bizi yıprattı. Kız eşimden önceki 2 muduruyle evli olmalarına rağmen ilişki yaşayan biribaşka kızların musallat olmasına olanak sağlayanın kim olduğunu düşünüyorsun?
bi bakayım bi link atsaydınızÖnceki 2
Önceki iki konumda ay açıkça yazmıştım. Sebep eşim deil. Buna eminim. Detayların hepsi diğer konularimda konuşuldu. Eşimin üzerine çok gitmem bizi yıprattı. Kız eşimden önceki 2 muduruyle evli olmalarına rağmen ilişki yaşayan biri
Off konuyu bilmeden böyle yazmak için yazanlar uzak dursun diyorum. Nası okuyup nası yorumluyorsunuz anlamıyorum.dünyadaki bütün kızları öldür o zaman napalim
Burdan link atmayı bilmiyorum. Ama buradaki bi önceki sayfada bugünkü konum var. Ve bizde bosaniyoruz yazıyor. Önceki konum baya oldu şüphe beni öldürecek yaziyodubi bakayım bi link atsaydınız
başka kızların musallat olması yazmışsın. sanki başka kizlar 3 harflide kocana musallat olmuş gibi olmuş.Off konuyu bilmeden böyle yazmak için yazanlar uzak dursun diyorum. Nası okuyup nası yorumluyorsunuz anlamıyorum.
tamam baktım ve hatırladım konuyu.Burdan link atmayı bilmiyorum. Ama buradaki bi önceki sayfada bugünkü konum var. Ve bizde bosaniyoruz yazıyor. Önceki konum baya oldu şüphe beni öldürecek yaziyodu
Bilmiyordum. Ama başkaları yüzünden kapandiKonu devami nitiginde konu acmak yasak.yoneticiyle konusup eski konuya devam edebilirsiniz.
Ayrica polemik nedeniyle konu kapanmasi haksizlik cidden
Konu okadar uzun ki işyerinde ki 2 elemanimiz diyeyim benbaşka kızların musallat olması yazmışsın. sanki başka kizlar 3 harflide kocana musallat olmuş gibi olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?