Konumun kapanmasına sebep olanlar yazmasin

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen sehir disindaysan dun esine gelen whatsApp mesajini nereden biliyorsun? Sana mi yaziyor kizlar? Esin her yerde engelledi tersledi tavrini koyduysa yazmalari artik tacize girer. Savciliga verin cok rahatsizsaniz ki kalibimj basarim esine savcilik dediginde yokkk yaa diyecektir. Ayrica ne yaziyorlar bu kadar anlayamadim ben. Isle ilgili mi yaziyorlar?

Ben sadece konuyu geyik malzemesi yapanlara lütfen uzak durun yazdım. Siz yanlış yorumları okumussunuz

Daha sabah arayıp tartışmışsın şimdi de eminim ben kocamdan mı diyorsun?
Nasıl oldu da fikrin değişti?
Düşünsene bir kız böyle yaparak ne elde ediyor? Eline ne geçiyor yani seni rahatsız ederek.
Ben olsam bunları düşünürüm şahsen, ama sen daha sabah eşinle tartışmışsın bu konuda şimdi de eminim diyosun gariplik var.

Bana

Eşime deil işte sorun orda

işin nikah kısımlarına takılmıyorum.. oraya girilirse çıkılmaz zaten önceki konusu kapanmış. hamilelikten aşırı duygu yoğunluğu olduğunu düşünüyorum. yine de diyorum eski konusunda kaybedilmiş kızlar demiş konu sahibi. ne olursa olsun laf yok..

Sebep eşin değil sensin paranoyakça davranıyorsun. Eşin hiçbir zaman yüz vermemiş sen hala neyin peşindesin?
Bir süre ara verin hazır yanında değilken eşinin. Biraz kafanı dinlendir gerçekten sağlıklı düşünemiyorsun.
Boşol konusuna da güvendiğiniz bir hocaya sorun herkes farklı bişey söyler çünkü burda. Ama önce durun ve biraz nefes alın ikiniz de

durduk yere kendine de bebeğine de zarar veriyor yazık günah

Deil ki nedir yahu değil ki diye yazılır o, bi de "salağa geçen" kelimesini ilk defa duyuyorum ha

Esime

haklısın khaleesi

Konunuza dini bir durumu karıştıran sizsiniz hatta ilk mesajınızda bunu belirtmişsiniz. İçeriğinde dinle ilgili de bir durumu barındıran konunun dini tartışmalara sebep olmamasını beklemek de ayrı bir tuhaf bence. Dini nikaha göre boş ol demiş falan filan içinde bulunduğunuz durumun inançla alakası çok yüksek yani hem dini içerik barındıran konu açıp hem de burada milleti suçluyorsunuz. Salağa geçen tipler ne demek? Bariz hakaret ediyorsunuz burada üyelere.

konuyu dinselleştiren kendisi haklısınız. sanırım başka kız yüzünden boşanıp boşanmadığından emin olamamış. içi rahat değil. acaba kocamdan gerçekten dinen boşanmış mı sayılıyorum durumları hissediyor .zaten bu yüzden hocaya sormuş. böyle hissettiğini düşündüm.

Ko
Konuyu düzgün bi şekilde anladığınıziçin teşekkür ederim gerçekten. O kadar farklı yerlere cekildiki

Yahu oğlenden beri konuyu takip ediyorum kadının canı burnunda ailesinin yanında kimseye belli edemiyor buradan moral ve fikir almaya çalışıyor
Deil ki nedir yahu değil ki diye yazılır o, bi de "salağa geçen" kelimesini ilk defa duyuyorum ha
Yahu oğlenden beri konuyu takip ediyorum kadının canı burnunda ailesinin yanında kimseye belli edemiyor buradan moral ve fikir almaya çalışıyor şimdiki konudaki yorumlar birbirinden bomba. Soylenmeyen kalmadı bide imlasına takın kadının. Birazdan kendi düşen ağlamaz sen kaşındın otur şimdi Boş Boş diyeceksiniz herhalde. Kadın kadının kurdu gerçekten. Hep bir açık arama, hep bir iğneleme. Sorsalar herkes çok mükemmel ama.

Dalga geçen yazmıştım klavye otomatik atmış onu. Ben sadece bu durumda ne olur bitermi nikah diye sordum

Kapanan konunuzu okudum ama konuda bir olay göremedim ben,sadece boşanacağınızı yazmışsınız.Eşiniz sizi aldattı mı bu bahsettiğiniz kızlarla? Orayı anlayamadım tam olarak.

Ko

Konuyu düzgün bi şekilde anladığınıziçin teşekkür ederim gerçekten. O kadar farklı yerlere cekildiki
bak madem anladığımı düşünüyorsun ,hele ki madem inançlısın ,Allah rızası için kapat konunu ,pencereyi aç ,sakinleş ve uyu .. bebeğine zarar vereceksin ,bu konu uzar gider ,kapıldığın strese değmez

Benim eşim beni böyle bir konuda suçum yokken darlasa ben de ona bir ders vermek için evden giderdim ama 'boş ol' demem çünkü ağızdan bir kere çıktı mı geri dönüşü olan bir laf değil o, ağıza meze olamaz. Bu üstüne gitmeleri ve kavgaları eğer sizi aldatırsa yaparsınız, ortada bir şey yokken adamın aklına sokmayın hatırlatmayın. Eşiniz yüz vermiyormuş onlara cevap da vermiyormuş. Ben bir erkek olsam, böyle yapan bir eşle yapamazdım, bilmiyorum. Darlanmaya gelemiyorum çünkü. Siz de eminim ki kocanızı çok seviyorsunuz o yüzden böyle davranıyorsunuz istemeden ama yapmayın. Ailenize yazık. Ben 1-2 hafta arası ayrı kalmayı ve dönüşünde eğer bu davranışlar devam ederse evlilik terapisine gitmeyi öneririm ama sanırım siz direk evlilik terapisini tercih edersiniz.
Bir de dini nikah niye yapıyorsun o zaman 4 eş alabilirr ne biçim bir mantıktır yani inanan biri 2 nikahı da kıydırmalı, niye yaptırdın diyenleri takmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…