Sen sehir disindaysan dun esine gelen whatsApp mesajini nereden biliyorsun? Sana mi yaziyor kizlar? Esin her yerde engelledi tersledi tavrini koyduysa yazmalari artik tacize girer. Savciliga verin cok rahatsizsaniz ki kalibimj basarim esine savcilik dediginde yokkk yaa diyecektir. Ayrica ne yaziyorlar bu kadar anlayamadim ben. Isle ilgili mi yaziyorlar?Bu kız yüzünden çok tartıştık ben üstüne çok gittim o sucluyoRum diye kızdı. Sonra burda ben 20 gün kadar önce konu açınca çok yuklendigimi farkettim. Sonra konuyu kapattık. Dün kız başka WhatsApp la dan huzursuz etti. Bende şehir dışındayım zaten eşimi arayıp tartıştım. O da benim onla yada başkasıyla alakam yok anla bunu dedi. Sabah yine birkaç şey olunca yine eşimi aradım tartıştım. Sonrasında olay bu hale geldi
Ben sadece konuyu geyik malzemesi yapanlara lütfen uzak durun yazdım. Siz yanlış yorumları okumussunuzBir insana ayni seyi kirk defa soylerseniz yapacagi yoksa da yapar. İstemeden de olsa bilincltina yerlestirirsiniz. Ha suna da deginmeden gecemeyecegim sitedeki konularinizda resmen teror estirmissiniz. Esiniz de ayni terore maruz kaldiysa-ki belli ki kalmis- bence siz de fazlasiyla suclusunuz. Agresifliginizden tez zamanda kurtulursunuz umarim.
Daha sabah arayıp tartışmışsın şimdi de eminim ben kocamdan mı diyorsun?Bu kız yüzünden çok tartıştık ben üstüne çok gittim o sucluyoRum diye kızdı. Sonra burda ben 20 gün kadar önce konu açınca çok yuklendigimi farkettim. Sonra konuyu kapattık. Dün kız başka WhatsApp la dan huzursuz etti. Bende şehir dışındayım zaten eşimi arayıp tartıştım. O da benim onla yada başkasıyla alakam yok anla bunu dedi. Sabah yine birkaç şey olunca yine eşimi aradım tartıştım. Sonrasında olay bu hale geldi
Sen sehir disindaysan dun esine gelen whatsApp mesajini nereden biliyorsun? Sana mi yaziyor kizlar? Esin her yerde engelledi tersledi tavrini koyduysa yazmalari artik tacize girer. Savciliga verin cok rahatsizsaniz ki kalibimj basarim esine savcilik dediginde yokkk yaa diyecektir. Ayrica ne yaziyorlar bu kadar anlayamadim ben. Isle ilgili mi yaziyorlar?[/QUOT
Eşime deil işte sorun orda
işin nikah kısımlarına takılmıyorum.. oraya girilirse çıkılmaz zaten önceki konusu kapanmış. hamilelikten aşırı duygu yoğunluğu olduğunu düşünüyorum. yine de diyorum eski konusunda kaybedilmiş kızlar demiş konu sahibi. ne olursa olsun laf yok..ya konu sahibinin hem resmi hem dini nikahı varmış,bu arkadaş eşinin üzerine çok gidince adam da buna boş ol demiş 3 defa,bu arada hamile arkadaşımız,bu da bir yandan kocasına meyillenen kızlara kızarken bir yandan da ben napıcam dinen boşanmış mı oldum falan diye üzülüyor ,burdaki arkadaşlarda işte 4 eşe durumuyla falan üstüne gelmişler biraz ... ben kapat konunu ılık bi süt iç rahatla diyorum ama dinlemiyor.. ulan ben hamile olucam yeminle yemişim kocayı da kadınları da ,bebeğime zarar verecek en ufak durumdan uzak dururdum ,hepsi kurban olsun bebeğimin tırnağına
durduk yere kendine de bebeğine de zarar veriyor yazık günahişin nikah kısımlarına takılmıyorum.. oraya girilirse çıkılmaz zaten önceki konusu kapanmış. hamilelikten aşırı duygu yoğunluğu olduğunu düşünüyorum. yine de diyorum "her kim olursa olsun elin kızına laf yok"
Bana
Eşime deil işte sorun orda
Daha sabah arayıp tartışmışsın şimdi de eminim ben kocamdan mı diyorsun?
Nasıl oldu da fikrin değişti?
Düşünsene bir kız böyle yaparak ne elde ediyor? Eline ne geçiyor yani seni rahatsız ederek.
Ben olsam bunları düşünürüm şahsen, ama sen daha sabah eşinle tartışmışsın bu konuda şimdi de eminim diyosun gariplik var.[/QUOTE
Eşime kızlar hala ugrasiyo diye bağırdım. O da ben bişey yapmıyorum benim alakam yok dedi. Onu aldatmaktan sucluyoRum diye sinirlendiDaha sabah arayıp tartışmışsın şimdi de eminim ben kocamdan mı diyorsun?
Nasıl oldu da fikrin değişti?
Düşünsene bir kız böyle yaparak ne elde ediyor? Eline ne geçiyor yani seni rahatsız ederek.
Ben olsam bunları düşünürüm şahsen, ama sen daha sabah eşinle tartışmışsın bu konuda şimdi de eminim diyosun gariplik var.
Kızlara olan öfkemi kendine sandı sabah
haklısın khaleesiSebep eşin değil sensin paranoyakça davranıyorsun. Eşin hiçbir zaman yüz vermemiş sen hala neyin peşindesin?
Bir süre ara verin hazır yanında değilken eşinin. Biraz kafanı dinlendir gerçekten sağlıklı düşünemiyorsun.
Boşol konusuna da güvendiğiniz bir hocaya sorun herkes farklı bişey söyler çünkü burda. Ama önce durun ve biraz nefes alın ikiniz de
Telefonun klavyesi otomatik çıkarmış onu ben yazmadım. Ne gereksiz yorumlar yapıyor bazilariDeil ki nedir yahu değil ki diye yazılır o, bi de "salağa geçen" kelimesini ilk defa duyuyorum ha
konuyu dinselleştiren kendisi haklısınız. sanırım başka kız yüzünden boşanıp boşanmadığından emin olamamış. içi rahat değil. acaba kocamdan gerçekten dinen boşanmış mı sayılıyorum durumları hissediyor .zaten bu yüzden hocaya sormuş. böyle hissettiğini düşündüm.Konunuza dini bir durumu karıştıran sizsiniz hatta ilk mesajınızda bunu belirtmişsiniz. İçeriğinde dinle ilgili de bir durumu barındıran konunun dini tartışmalara sebep olmamasını beklemek de ayrı bir tuhaf bence. Dini nikaha göre boş ol demiş falan filan içinde bulunduğunuz durumun inançla alakası çok yüksek yani hem dini içerik barındıran konu açıp hem de burada milleti suçluyorsunuz. Salağa geçen tipler ne demek? Bariz hakaret ediyorsunuz burada üyelere.
Konuyu düzgün bi şekilde anladığınıziçin teşekkür ederim gerçekten. O kadar farklı yerlere cekildikiya konu sahibinin hem resmi hem dini nikahı varmış,bu arkadaş eşinin üzerine çok gidince adam da buna boş ol demiş 3 defa,bu arada hamile arkadaşımız,bu da bir yandan kocasına meyillenen kızlara kızarken bir yandan da ben napıcam dinen boşanmış mı oldum falan diye üzülüyor ,burdaki arkadaşlarda işte 4 eşe durumuyla falan üstüne gelmişler biraz ... ben kapat konunu ılık bi süt iç rahatla diyorum ama dinlemiyor.. ulan ben hamile olucam yeminle yemişim kocayı da kadınları da ,bebeğime zarar verecek en ufak durumdan uzak dururdum ,hepsi kurban olsun bebeğimin tırnağına
Yahu oğlenden beri konuyu takip ediyorum kadının canı burnunda ailesinin yanında kimseye belli edemiyor buradan moral ve fikir almaya çalışıyor şimdiki konudaki yorumlar birbirinden bomba. Soylenmeyen kalmadı bide imlasına takın kadının. Birazdan kendi düşen ağlamaz sen kaşındın otur şimdi Boş Boş diyeceksiniz herhalde. Kadın kadının kurdu gerçekten. Hep bir açık arama, hep bir iğneleme. Sorsalar herkes çok mükemmel ama.Deil ki nedir yahu değil ki diye yazılır o, bi de "salağa geçen" kelimesini ilk defa duyuyorum ha
Dalga geçen yazmıştım klavye otomatik atmış onu. Ben sadece bu durumda ne olur bitermi nikah diye sordumKonunuza dini bir durumu karıştıran sizsiniz hatta ilk mesajınızda bunu belirtmişsiniz. İçeriğinde dinle ilgili de bir durumu barındıran konunun dini tartışmalara sebep olmamasını beklemek de ayrı bir tuhaf bence. Dini nikaha göre boş ol demiş falan filan içinde bulunduğunuz durumun inançla alakası çok yüksek yani hem dini içerik barındıran konu açıp hem de burada milleti suçluyorsunuz. Salağa geçen tipler ne demek? Bariz hakaret ediyorsunuz burada üyelere.
bak madem anladığımı düşünüyorsun ,hele ki madem inançlısın ,Allah rızası için kapat konunu ,pencereyi aç ,sakinleş ve uyu .. bebeğine zarar vereceksin ,bu konu uzar gider ,kapıldığın strese değmezKo
Konuyu düzgün bi şekilde anladığınıziçin teşekkür ederim gerçekten. O kadar farklı yerlere cekildiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?