- 15 Şubat 2013
- 26.422
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.401
- 798
arkadaşım napalım, kızlara disiplin cezası vericek halimiz yokOff konuyu bilmeden böyle yazmak için yazanlar uzak dursun diyorum. Nası okuyup nası yorumluyorsunuz anlamıyorum.
Ben kimseye elimde delil olmadan emin olmadan laf söyleyemem. Herşey netbaktım hatırladım konunu.. elin kızına laf yok...
Konuyu kapatmistik biz. Sonrasında bizi kaç kez mutlu gördü aynı sokakta oturuyoruz. Sanırım onun için inatla ugrasiyoİki kişi evet diyerek evlendiyseniz aynı şekilde iki kişi boşanır.
Bunun suçu ya da sebebi dışarıda bir insanda aranmaz.
Yok ailesi bizi dağıttı, yok başka kadınlar yüzünden, vay efendim hep o bekar arkadaşları diye bir şey söz konusu değildir.
Bütün bunun gibi durumlarda eşlerden biri evlilik birliğine yakışmayacak hareketler yaptığından, eş olarak vazifesini yerine getiremediğinden boşanılır.
Sorununuzu bu sebeple ya eşinizde ya da kendinizde arayınız.
Başka insanları evliliğinizin içine sokarak zaten siz bu duruma sürüklenmişsiniz.
Ama yineliyorum, o insanları ailenizin içine sokan, onlar yüzünden kavga eden sizsiniz.
Sakince kendinizi dinleyip, durumu çözüme kavuşturmak amaçlı kendi hatalarınızı eşinizle beraber düşünebilseniz belki her şey değişir.
evli olan sizsiniz iki kişi olarak. bi başkasına yüklemeyin. naptı kız? kocanı mı ayarttı? ona göre cvp yazıcam.Ben
Ben kimseye elimde delil olmadan emin olmadan laf söyleyemem. Herşey net
Aile yapısı buna müsait olanlarda var yani varmış. Tüm kız kardeşler aynı hayatı yaşarmı. Evli adamlarla uğraşırım hepsi. İnanması zor ama yaşayınca gördüm bendebaşka kızlar mı?
hala böyle şeylere kanan var mı ya?
senden benden örnek verelım mı? mesela sen; biri sana musallat olmaya calıssa ve sen ıstemesen naparsın?
mesela ben; biri öyle bişi yapmaya calıssa çok kötü agzının payını alır , şikayet bıle ederım o derece.
mesela istemeyen x o olsa napar? istemeyen her ınsan bişiler yapar
ben ınanmıyorum zorla yapısan ınsanlara
Diğer konunuzu bilmiyorum.Konuyu kapatmistik biz. Sonrasında bizi kaç kez mutlu gördü aynı sokakta oturuyoruz. Sanırım onun için inatla ugrasiyo
Neden boşanıyorsunuz o zaman kocan saf temiz pak ise?Aile yapısı buna müsait olanlarda var yani varmış. Tüm kız kardeşler aynı hayatı yaşarmı. Evli adamlarla uğraşırım hepsi. İnanması zor ama yaşayınca gördüm bende
bana yapışanı şikayet etmiştim.. laftan anlamadı... başka çare bırakmadıbaşka kızlar mı?
hala böyle şeylere kanan var mı ya?
senden benden örnek verelım mı? mesela sen; biri sana musallat olmaya calıssa ve sen ıstemesen naparsın?
mesela ben; biri öyle bişi yapmaya calıssa çok kötü agzının payını alır , şikayet bıle ederım o derece.
mesela istemeyen x o olsa napar? istemeyen her ınsan bişiler yapar
ben ınanmıyorum zorla yapısan ınsanlara
Ayartamadi. Eşim heryerden engelledi onu. Şimdi bana ve benim göreceğim yerlere yaziyo yapiyo. Beni mutsuz huzursuz ediyor.evli olan sizsiniz iki kişi olarak. bi başkasına yüklemeyin. naptı kız? kocanı mı ayarttı? ona göre cvp yazıcam.
konundaki devam niteliğindeki mesajları okumamıştım açtığın zaman. az önce baktığımda da okumadım yorumları. sadece ilk senin attığın mesajı biliyorum
Bende savcılığa gidicem artık bi döneyim memlekettenbana yapışanı şikayet etmiştim.. laftan anlamadı... başka çare bırakmadı
seni arayıp sms mi atıyor kız? bence sen her şeyi üstüne alınıyorsun..Ayartamadi. Eşim heryerden engelledi onu. Şimdi bana ve benim göreceğim yerlere yaziyo yapiyo. Beni mutsuz huzursuz ediyor.
Bu kız yüzünden çok tartıştık ben üstüne çok gittim o sucluyoRum diye kızdı. Sonra burda ben 20 gün kadar önce konu açınca çok yuklendigimi farkettim. Sonra konuyu kapattık. Dün kız başka WhatsApp la dan huzursuz etti. Bende şehir dışındayım zaten eşimi arayıp tartıştım. O da benim onla yada başkasıyla alakam yok anla bunu dedi. Sabah yine birkaç şey olunca yine eşimi aradım tartıştım. Sonrasında olay bu hale geldiNeden boşanıyorsunuz o zaman kocan saf temiz pak ise?
Tekrar tekrar soruyorum cevap alabilmek için.
yani bir şekilde halledılıyor dimi? kaldı kı karsısındakı bır kadın...bana yapışanı şikayet etmiştim.. laftan anlamadı... başka çare bırakmadı
ya konu sahibinin hem resmi hem dini nikahı varmış,bu arkadaş eşinin üzerine çok gidince adam da buna boş ol demiş 3 defa,bu arada hamile arkadaşımız,bu da bir yandan kocasına meyillenen kızlara kızarken bir yandan da ben napıcam dinen boşanmış mı oldum falan diye üzülüyor ,burdaki arkadaşlarda işte 4 eşe durumuyla falan üstüne gelmişler biraz ... ben kapat konunu ılık bi süt iç rahatla diyorum ama dinlemiyor.. ulan ben hamile olucam yeminle yemişim kocayı da kadınları da ,bebeğime zarar verecek en ufak durumdan uzak dururdum ,hepsi kurban olsun bebeğimin tırnağınasen her şeyi üstüne alınıyor olabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?