Konumun kapanmasına sebep olanlar yazmasin

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Off konuyu bilmeden böyle yazmak için yazanlar uzak dursun diyorum. Nası okuyup nası yorumluyorsunuz anlamıyorum.
arkadaşım napalım, kızlara disiplin cezası vericek halimiz yok
kocan yeterince sert bi üslupla uyarsın, az biraz daha dikkatli olurlar bundan sonra
yüz bulamadıktan sonra daha neyi kasacaklar

başka kızlar mı?
hala böyle şeylere kanan var mı ya?
senden benden örnek verelım mı? mesela sen; biri sana musallat olmaya calıssa ve sen ıstemesen naparsın?
mesela ben; biri öyle bişi yapmaya calıssa çok kötü agzının payını alır , şikayet bıle ederım o derece.
mesela istemeyen x o olsa napar? istemeyen her ınsan bişiler yapar

ben ınanmıyorum zorla yapısan ınsanlara

Konuyu kapatmistik biz. Sonrasında bizi kaç kez mutlu gördü aynı sokakta oturuyoruz. Sanırım onun için inatla ugrasiyo

ya yavrum yazmayayım dedim duramadım ,burası her an yüzlerce kadının uğradığı bi forum ,illaki senin bıçak sırtı konuna ters düşüp farklı cevaplar yazacak kişiler olacaktır .. 2 dakika diğer konuna göz gezdirdim ,seninle taban tabana zıt düşünmeme rağmen düştüğün stres dolu anları görüp üzüldüm ,hamilesin sen ,yok mu reel hayatında seni rahatlatıp sakinleştirecek arkadaşın falan?
hamilesin yaaa,bilgisayar başında bu kadar vakit geçirmeni geçtim burdan duyacağın ters iletiler ya sinirini bozup bebeğine zarar verirse Allah göstermesin ? lütfen boş ver artık ve azıcık sakinleş..

Ben

Ben kimseye elimde delil olmadan emin olmadan laf söyleyemem. Herşey net
evli olan sizsiniz iki kişi olarak. bi başkasına yüklemeyin. naptı kız? kocanı mı ayarttı? ona göre cvp yazıcam.
konundaki devam niteliğindeki mesajları okumamıştım açtığın zaman. az önce baktığımda da okumadım yorumları. sadece ilk senin attığın mesajı biliyorum

Aile yapısı buna müsait olanlarda var yani varmış. Tüm kız kardeşler aynı hayatı yaşarmı. Evli adamlarla uğraşırım hepsi. İnanması zor ama yaşayınca gördüm bende

Konu eşin değil madem eşine güveniyorsun neden boşanıyorsunuz o zaman?

Konuyu kapatmistik biz. Sonrasında bizi kaç kez mutlu gördü aynı sokakta oturuyoruz. Sanırım onun için inatla ugrasiyo
Diğer konunuzu bilmiyorum.
Fakat eşinizin o kızlarla bir alakası yok ise, siz de buna inanıyor ve eşinize sonuna kadar güveniyorsanız daha ne?
Bırakın istediklerini yapsınlar.
Evinizin içine sokmayın başka insanların muhabbetini.
Sonu iyi olmayan bir yola sebepsiz yere sürüklenmenin manası var mı?

Aile yapısı buna müsait olanlarda var yani varmış. Tüm kız kardeşler aynı hayatı yaşarmı. Evli adamlarla uğraşırım hepsi. İnanması zor ama yaşayınca gördüm bende
Neden boşanıyorsunuz o zaman kocan saf temiz pak ise?
Tekrar tekrar soruyorum cevap alabilmek için.

bana yapışanı şikayet etmiştim.. laftan anlamadı... başka çare bırakmadı

Ayartamadi. Eşim heryerden engelledi onu. Şimdi bana ve benim göreceğim yerlere yaziyo yapiyo. Beni mutsuz huzursuz ediyor.

Musallat olan kadınlara karşı eşinin tavrı nasıl?
Bunun yanıtını yazmışsın sonradan gördüm.

Ayartamadi. Eşim heryerden engelledi onu. Şimdi bana ve benim göreceğim yerlere yaziyo yapiyo. Beni mutsuz huzursuz ediyor.
seni arayıp sms mi atıyor kız? bence sen her şeyi üstüne alınıyorsun..

Bir insana ayni seyi kirk defa soylerseniz yapacagi yoksa da yapar. İstemeden de olsa bilincltina yerlestirirsiniz. Ha suna da deginmeden gecemeyecegim sitedeki konularinizda resmen teror estirmissiniz. Esiniz de ayni terore maruz kaldiysa-ki belli ki kalmis- bence siz de fazlasiyla suclusunuz. Agresifliginizden tez zamanda kurtulursunuz umarim.

Neden boşanıyorsunuz o zaman kocan saf temiz pak ise?
Tekrar tekrar soruyorum cevap alabilmek için.
Bu kız yüzünden çok tartıştık ben üstüne çok gittim o sucluyoRum diye kızdı. Sonra burda ben 20 gün kadar önce konu açınca çok yuklendigimi farkettim. Sonra konuyu kapattık. Dün kız başka WhatsApp la dan huzursuz etti. Bende şehir dışındayım zaten eşimi arayıp tartıştım. O da benim onla yada başkasıyla alakam yok anla bunu dedi. Sabah yine birkaç şey olunca yine eşimi aradım tartıştım. Sonrasında olay bu hale geldi

sen her şeyi üstüne alınıyor olabilir misin?
ya konu sahibinin hem resmi hem dini nikahı varmış,bu arkadaş eşinin üzerine çok gidince adam da buna boş ol demiş 3 defa,bu arada hamile arkadaşımız,bu da bir yandan kocasına meyillenen kızlara kızarken bir yandan da ben napıcam dinen boşanmış mı oldum falan diye üzülüyor ,burdaki arkadaşlarda işte 4 eşe durumuyla falan üstüne gelmişler biraz ... ben kapat konunu ılık bi süt iç rahatla diyorum ama dinlemiyor.. ulan ben hamile olucam yeminle yemişim kocayı da kadınları da ,bebeğime zarar verecek en ufak durumdan uzak dururdum ,hepsi kurban olsun bebeğimin tırnağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…