Gelecek tabiki
Daha çok yenisiniz
Olacak elbet allah izin verirse
Çok yenisiniz daha
Acele etmeyin daha cok yeniymis evliliginiz. Biraz evliliginizin ve 2 kisi olmanizin tadini cikarin.
Elbet olur, omur boyu cocuklarla beraber olacaksiniz zaten ama bu 2 kisilik gunleriniz bir daha olmayacakCocuklari cok seviyoruz o yuzden bizimde bi yavrumuz olsun onunla butun gun ilgilenelim istiyoruz. Artik 3 kisi olmayi istiyoruz evimizde bi neşe olsun istiyoruz :)
Elbet olur, omur boyu cocuklarla beraber olacaksiniz zaten ama bu 2 kisilik gunleriniz bir daha olmayacak
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah
İnşallah sağlıklı ve mutlu bir bebeğiniz olur en güzel şekilde :)
Çevreye bakacak olursanEvet ama ilk gunden beri istiyoruz. Bi kimyasal oldu bidaha olmadi. Ve cevre baskisida bunaltiyo artik beni. Stres yapiyorum
Çevreye bakacak olursan
Sokağa adım atılmaz
Bırak sen sıkıntı yaptıkça zorlaşır
Rahat ol çok yenisiniz
Olacak
Sonra burda ay of vıy bebişim uyumuyor yaramaz gazlı diye konu açacaksın
Dr'dan tavsiye alın ne zaman ne yapacağınızı filan anlatsın,eşiniz de kontroledildi mi sperm sayısı kalitesi filan ayıp değil sonuçta gitsin bi kontrola.
Elbet olur, omur boyu cocuklarla beraber olacaksiniz zaten ama bu 2 kisilik gunleriniz bir daha olmayacak
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah
Biz cok gezmeyi seven bi cift degili o yuzden pek sosyalde sayilmayiz. Esim ise gider ben evde dururum. Uyku duzenim 0 evde kendme yapacak is bulamiyorum. Sıkıntidan patlicam srtik. Kendime eğlence olsn dye suan seccade isliyorum. Ama bi cocugum olsun butun vaktimi onunla gecireym istiyorm. Baskalarinin cocuklarini sevmeye gitmektem yoruldum. Siz doymuşsunuz cocuga belliki ama ben açım malesef..Ama daha cok yenisiniz.birbirinizle zaman gecirin biraz.cocuk olunca bu gunleri ozlersiniz.cunku cocukla hersey yapilamiyor.cocuk dunyanin en guzel seyi Rabbim en kisa surede nasip etsin ama stres yapacak kadar yillar gecmemis.mesela esinizle kackere basbasa tatile ciktiniz 1 bucuk senede.yada bi cafede saatlerce sohbet ettiniz,sinemaya nezman gittiniz basbasa.bunlari yapamayacaksiniz cunku.bazi seyleri yasayin tadini doya doya cikarin sonra cocuk isteyin dusuncesindeyim ben
Cocuklari cok seviyoruz o yuzden bizimde bi yavrumuz olsun onunla butun gun ilgilenelim istiyoruz. Artik 3 kisi olmayi istiyoruz evimizde bi neşe olsun istiyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?