Konumuz çocuk

Bende 8 yıllık evliyim ortada hâlâ birşey yok sanırım bu gidişle de olmayacak

Ben 24 esim 32 yasinda. Ayrica cocuklari seviyoruz demistim. Herseyine raziyim yeterki olsun diyorum artik. Her ay umid edip beklerken hayal kirikligina ugramak yipratiyo insani..

:) ister uyusun ister uyumasin canim sorun degil o sadece hayaldi. Evimize bi cocuk gelince sevinen ciftiz biz :) 2 yasinda kardesim var mesela. Surekli onu gormeye gidiyoruz oyuncaklar biseyler aliyoruz. Sonra eve geldigimizde de bizimde olsaydi ya oyle bi tane diyoruz. Insan buruluyo.

Katılıyorum ayrıca çevremde benim gördüklerimi görseydi çocuk istemezdi bence..
Her şey çok pahalı, iyi yiyecek pahalı,iyi kreş pahalı, iyi oyuncak pahalı..
Bu devirde tek maaşla 2,3 çocuk geçindirmek çok zor.(Maaşın asgari ücret veya biraz üstü olduğunu varsayıyorum)
Eğer maddi durum kötüyse ya çocuk yoklukla malesef büyüyecek.Ya da çok zeki ve çalışkan olup en iyi okulları kendisi kazanacak.
Ee tüm dar gelirlilerin maalesef çocuğu çok zeki değil.Gerçekci olalım.Yüzde 1 veya 2dir oran.
O yüzden çocuk oyalanma aracından ziyade büyük sorumluluk olarak düşünülmeli.
En azından ben öyle düşünüyorum.

uzulmeyin daha cok gencsiniz yeni evli sayilirsiniz iyi bir dr a gorunun tekrar

Maddi durumumuz iyi cok sukur. Zaten bakamayacigimizi dusunsek bizde istemeyiz. Her konuda hazir oldugumuz icin istiyoruz.

Reactions: 000

Aynen oyle canim hayirlisi olsun hakkimizda. Elbet bizimde olacak insallah

Aynen oyle canim hayirlisi olsun hakkimizda. Elbet bizimde olacak insallah

Hormonlara bakildi rahim filmi cekildi zaten hep alttan muayne oluyorum esimede sperm testi yapildi hersey normal degerinde.

Maddi durumumuz iyi cok sukur. Zaten bakamayacigimizi dusunsek bizde istemeyiz. Her konuda hazir oldugumuz icin istiyoruz.

Bilinçlisiniz bu çok güzel..
Sizin yaşınız genç, çok endişe yapmayın..
Burada çoğunluk yazmış, stres engel olabilir diye.
Çocuk konusunu beklemeye alın o sırada meşgale bulun..
Nasipse olur, hayırlısı olsun..

Benimde ozellikle kayinvalidem ve gorumcem cok baskı yapiyolar bu konuda.. cevreyi soylemiyorm bile her goren bebek varmi yapin bi tane olsun sonra ararsinz vs diyolar. Sanki biz bilmiyoruz
Allaha sukur saglam. Bugune kadar birbirimizi hic kirmadik diyebilirim. Maddi durumumuz da iyi. Neden herkes cocuk istemek kotu biseymis gibi bahsediyo anlamiyorum ? Ben 24 yasindayim esim 32. Ve ben onun sorumlulugunu alabilcegime inaniyorum ki istiyorum.

Evet stres engelliyo biliyorum da. Elimde degil ki. Bi işe gireyim diyorum simdi is bulmakta zorlasti. Esimde her iste calistirmiyo. Sirf kafam dagilsin diye istiyorum calismak

Amin canim. Zaten her namazimda rabbim hayirli saglikli evlat nasip et bize ve isteyen herkese diye dua ediyorum.

Neden sagliksiz ? Cocuk sahibi olmak istemenin neresi sagliksiz ? Cok yanlis dusunuyosunuz. Biz hazir olmasak zaten istemeyiz. Cevreyi girebiliyoruz. Insanlarin cocuklari nasil yetistirdigini gorebiliyoruz. Ve ben gayet bilincli bi insanim. Dogruyu yanlisida gorebiliyorum.

Benim cocuguma sizmi bakicaksiniz ya ? Nedir bu maddiyati dusunmek ? Yuz kere soyledim. Maddi durumumuz iyi. Cok sukur de cocuklarla aramizda iyi. Bakabilecegimi biliyorum. Maddi ve manevi bizi dusunmeyin olurmu. Cok dusunuyosaniz siz yapmazsiniz. Ben sadece icimi dokmek istedim. Bilincli biriyim merak etmeyin. Belliki cocuk istemenin ne anlami oldugunu bilmiyosunuz belliki daha cocugunuz yok veya ister istemez hemen kalmissiniz. O yuzden beni anlamazsiniz. 1.5 yil az gelebilir size ama bunun en basindan beri her ay bu ay oldumu diye dusunen biziz. O yuzden bize cok. Ayrica ben 24 esim 32 yasinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…