Allah en yakın zamanda size ve evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah tabi ki bizede bizde yaklaşık 1,5 yıllık evliyiz ilk günden beri istiyoruz ama olmuyor, malesef en son muayeneye gittiğimizde eşimde sorun olduğunu öğrendik şuan tedavi aşamasındayız umarım tedavi sonuç verir bizede bebek nasip eder Rabbim, unutma herşeyin bir vakti var.Merhaba arkadaşlar. Buraya yazmamin sebebi bir nevi iç dökme de diyebiliriz. Biz 1.5 yillik evli ciftiz. Henuz daha bebek sahibi degiliz. Ama cok istiyoruz.. esimde bende. Zaten bebekleride cok seviyoruz internette tatli bi bebek fotografi gorelim birbirimize gonderiyoruz. Veya cevremizdeki bebekleri cocuklari cok seviyoruz ve onlari mutlu etmek icin herseyi yapiyoruz diyebilirim. Doktora gittim bir sorun olmadigi soylendi. Suan 3 ay tedavime ara verdim bu ay nasipse gidicem. Ama artik cok uzuluyorum. Bu aksam internette dolasirken benimle ayni gun evlenen bi arkadasimin bebegini gordum. Esime gosterdim nasil buyumus diye. Oda biraz buruldu gibi ama bana belli etmedi.. bizim ne zaman olcak gibisinden espri yapti. Olsaydi suan uyurdu vs hayaller kurmaya basladik. Bende belli etmedim ama uzuldum nasip askim deyip gecistirdim. Bizimde o zamanlarimiz gelecekmi cok merak ediyorum. Rabbim kimseye aratmasin. Beklemek cok zor. Hayali bile cok guzel..
Birşey söylemek istiyorumMerhaba arkadaşlar. Buraya yazmamin sebebi bir nevi iç dökme de diyebiliriz. Biz 1.5 yillik evli ciftiz. Henuz daha bebek sahibi degiliz. Ama cok istiyoruz.. esimde bende. Zaten bebekleride cok seviyoruz internette tatli bi bebek fotografi gorelim birbirimize gonderiyoruz. Veya cevremizdeki bebekleri cocuklari cok seviyoruz ve onlari mutlu etmek icin herseyi yapiyoruz diyebilirim. Doktora gittim bir sorun olmadigi soylendi. Suan 3 ay tedavime ara verdim bu ay nasipse gidicem. Ama artik cok uzuluyorum. Bu aksam internette dolasirken benimle ayni gun evlenen bi arkadasimin bebegini gordum. Esime gosterdim nasil buyumus diye. Oda biraz buruldu gibi ama bana belli etmedi.. bizim ne zaman olcak gibisinden espri yapti. Olsaydi suan uyurdu vs hayaller kurmaya basladik. Bende belli etmedim ama uzuldum nasip askim deyip gecistirdim. Bizimde o zamanlarimiz gelecekmi cok merak ediyorum. Rabbim kimseye aratmasin. Beklemek cok zor. Hayali bile cok guzel..
Olsaydi suan uyurdu vs hayaller kurmaya basladik.
Biz cok gezmeyi seven
Biz cok gezmeyi seven bi cift degili o yuzden pek sosyalde sayilmayiz. Esim ise gider ben evde dururum. Uyku duzenim 0 evde kendme yapacak is bulamiyorum. Sıkıntidan patlicam srtik. Kendime eğlence olsn dye suan seccade isliyorum. Ama bi cocugum olsun butun vaktimi onunla gecireym istiyorm. Baskalarinin cocuklarini sevmeye gitmektem yoruldum. Siz doymuşsunuz cocuga belliki ama ben açım malesef..
evet aynen de oyle olucak daha 23 yaşında gencecik yeni evli bir kadin canim sıkılıyor bebek olsa tum gun onunla ilgilenirim deyip bebek fotolarina ic geçiriyor sabki yillardir beklemis gibi bebek sevmeye aç oldugunu yaziyor anlamiyorm hadi bebek oldu ne vericeksin bu cocuga maddi-manevi sartlar eskisi gibi degil zorlu ve cok sabir istiyor ne diyim Allah hayirli zamanda versin her isteyeneTüm hayatin bebektenmi ibaret olacak? Yani bu bir bebek, hobi değil ki. Çok sağliksiz bir psikoloji, hem sen hem bebek için. Bir bebeği hayatin merkezine koymak kadar yanliş birşey yok.
Sende bir işe gir, bir kursa katil iki insan yüzü gör. Kendi kişiliğine yatirim yapmazsan, ilerde bu bebeğe ne vereceksin?
evet aynen de oyle olucak daha 23 yaşında gencecik yeni evli bir kadin canim sıkılıyor bebek olsa tum gun onunla ilgilenirim deyip bebek fotolarina ic geçiriyor sabki yillardir beklemis gibi bebek sevmeye aç oldugunu yaziyor anlamiyorm hadi bebek oldu ne vericeksin bu cocuga maddi-manevi sartlar eskisi gibi degil zorlu ve cok sabir istiyor ne diyim Allah hayirli zamanda versin her isteyene
Merhaba arkadaşlar. Buraya yazmamin sebebi bir nevi iç dökme de diyebiliriz. Biz 1.5 yillik evli ciftiz. Henuz daha bebek sahibi degiliz. Ama cok istiyoruz.. esimde bende. Zaten bebekleride cok seviyoruz internette tatli bi bebek fotografi gorelim birbirimize gonderiyoruz. Veya cevremizdeki bebekleri cocuklari cok seviyoruz ve onlari mutlu etmek icin herseyi yapiyoruz diyebilirim. Doktora gittim bir sorun olmadigi soylendi. Suan 3 ay tedavime ara verdim bu ay nasipse gidicem. Ama artik cok uzuluyorum. Bu aksam internette dolasirken benimle ayni gun evlenen bi arkadasimin bebegini gordum. Esime gosterdim nasil buyumus diye. Oda biraz buruldu gibi ama bana belli etmedi.. bizim ne zaman olcak gibisinden espri yapti. Olsaydi suan uyurdu vs hayaller kurmaya basladik. Bende belli etmedim ama uzuldum nasip askim deyip gecistirdim. Bizimde o zamanlarimiz gelecekmi cok merak ediyorum. Rabbim kimseye aratmasin. Beklemek cok zor. Hayali bile cok guzel..
Çok değil bebek olduktan 1-2 yil sonra bile herşeyi anlayacak ama çok geç olacak. Çocuk durmayacak, kreşe ihtiyaç olacak ama pahali. Oyuncak kiyafet pahali. Özel okula yollayamayacak çünkü pahali. Ülkede patlican bile satilmayacak ala millet tek maaş ile bebek yapmak istiyor. Hayret ediyorum.
Şimdi etrafin bebeklerine imrenen konu sahibi, 30lu yaşlarina gelince, milletin gezdiğini görüp, çocuklari iyi okullara gittiğini görüp yine kiskanacak.
Biliyorum zor ama kafanıza takmamaya çalışın. Kuzenim 7 senelik evliydi hiç bir sorunları yoktu ama bebek olmuyodu. Kocasının bi ameliyat geçirmesi gerekiyodu o ay hamile kaldı. Kafam rahatladı başka bişey düşünmek zorunda kalınca aklıma gelmedi diyo. Yani stres çok önemli çok etkiliyo.Merhaba arkadaşlar. Buraya yazmamin sebebi bir nevi iç dökme de diyebiliriz. Biz 1.5 yillik evli ciftiz. Henuz daha bebek sahibi degiliz. Ama cok istiyoruz.. esimde bende. Zaten bebekleride cok seviyoruz internette tatli bi bebek fotografi gorelim birbirimize gonderiyoruz. Veya cevremizdeki bebekleri cocuklari cok seviyoruz ve onlari mutlu etmek icin herseyi yapiyoruz diyebilirim. Doktora gittim bir sorun olmadigi soylendi. Suan 3 ay tedavime ara verdim bu ay nasipse gidicem. Ama artik cok uzuluyorum. Bu aksam internette dolasirken benimle ayni gun evlenen bi arkadasimin bebegini gordum. Esime gosterdim nasil buyumus diye. Oda biraz buruldu gibi ama bana belli etmedi.. bizim ne zaman olcak gibisinden espri yapti. Olsaydi suan uyurdu vs hayaller kurmaya basladik. Bende belli etmedim ama uzuldum nasip askim deyip gecistirdim. Bizimde o zamanlarimiz gelecekmi cok merak ediyorum. Rabbim kimseye aratmasin. Beklemek cok zor. Hayali bile cok guzel..
Bizim çevremizde bunun örneği var.
Iki erkek kardeş var.Birinin tek çocuğu, diğerinin iki çocuğu var.Tek çocuğu olan kızını özel okula verdi hem durumları daha iyi hemde zaten artık çocukları olmuyor tek çocukta kaldılar tüm yatırımı ona yapıyorlar.
Diğerinin 2 çocuğu var, o da büyük kızını özel okula verdi ama çok zorlanıyor.Hem maddi olarak durumu orta hem de bir çocuk masrafı daha var.
Kardeşler bile çocuk yarıştırır olmuş keza bunun bir ton masrafı da var.
Konu sahibi 23 yaşında imiş ben 23 yaşında değil çocuk, evlilik bile düşünmüyordum.
Bende konu başlığını görünce 36 yaşında sandım.
Konu sahibine önerimMorzirhli Çevre baskısına kulak asmayın, eşinizle evliliğinizin tadını çıkarın zaten çocuk olacaksa olur, daha 20lerin başındasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?