• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşacak birine ihtiyaç

Rukiyye Alya

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2023
325
117
23
30
Doğum yapalı 3 ay olacak neredeyse ama bir türlü şu yanliz kalma korkusunu yenemedim sanırım lohusa depresyonundan bir türlü çıkamadım yardım edin ne yapabilirim bunun için

Bende kırklı kadınlarla ilgili saçma sapan şeyler duyduğum için kirkima kadar tek kalamiyordum. Kırk dolunca korkum da bitti tamamen psikolojik sizin de öyle destek alma şansınız var mı?

Ne zaman yalnız kalmaktan korkuyorsun gece mi
Ya başlarda annem ve kayinvalidem yanımdaydı onlara alıştım baya şimdi eşim işten dönsün diye saat sayıyorum hatta eşime memlekete taşınalım orda bir iş bul falan dedim ama tabiki simdi mümkün değil gibi gece gündüz aynı yani sevmiyorum yanlizligi

Bende kırklı kadınlarla ilgili saçma sapan şeyler duyduğum için kirkima kadar tek kalamiyordum. Kırk dolunca korkum da bitti tamamen psikolojik sizin de öyle destek alma şansınız var mı?
Keşke olsa ama inanmazdım önceden insanın başına gelince anlamiyormus gerçekten

Merhaba kizlar dogumdan sonra nabiz dusuklugu yasayan varmi aranizda? Nabzim 50-55 lere dusuyor gun icinde sizde oldumu? Olduysa nasil cozum buldunuz yardimci olabilirseniz sevinirim psikolojik olarak berbat hissediyorum..

Merhaba kizlar dogumdan sonra nabiz dusuklugu yasayan varmi aranizda? Nabzim 50-55 lere dusuyor gun icinde sizde oldumu? Olduysa nasil cozum buldunuz yardimci olabilirseniz sevinirim psikolojik olarak berbat hissediyorum..
Lohusa depresyonu malesef yaşadığınız bence banada sürekli karamsar bir ruh hali çöküyor bende ayni şekilde berbat hissediyorum çoğu zaman

Valla bilmiyorum ki olabilir canim. Zaten bunalmis hissediyorum evde tek kalmak istemiyorum. Ama nabzim neden dusuyor onu anlamadim
Korkuyorsun ya bence ondan bana o his geldiğinde sebepsiz yere ağlıyorum cocugum bana bakıyor ben ona sen nerde yaşıyorsun yakinsak burbirimize destek olabiliriz

Back
X