Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğum yapalı 3 ay olacak neredeyse ama bir türlü şu yanliz kalma korkusunu yenemedim sanırım lohusa depresyonundan bir türlü çıkamadım yardım edin ne yapabilirim bunun için
Bende kırklı kadınlarla ilgili saçma sapan şeyler duyduğum için kirkima kadar tek kalamiyordum. Kırk dolunca korkum da bitti tamamen psikolojik sizin de öyle destek alma şansınız var mı?
Ya başlarda annem ve kayinvalidem yanımdaydı onlara alıştım baya şimdi eşim işten dönsün diye saat sayıyorum hatta eşime memlekete taşınalım orda bir iş bul falan dedim ama tabiki simdi mümkün değil gibi gece gündüz aynı yani sevmiyorum yanlizligi
Bende kırklı kadınlarla ilgili saçma sapan şeyler duyduğum için kirkima kadar tek kalamiyordum. Kırk dolunca korkum da bitti tamamen psikolojik sizin de öyle destek alma şansınız var mı?
Korkuyorsun ya bence ondan bana o his geldiğinde sebepsiz yere ağlıyorum cocugum bana bakıyor ben ona sen nerde yaşıyorsun yakinsak burbirimize destek olabiliriz