ÖpücemE normal.
Oğlum 3 yaşında konuştu .
Zeka ile ilgili sorarsanız bilsemi kazandık .
Çok ta mühim değil ama zekada sorun yok yani
Ama ben hep anlardım benden başkası anlamazdı .
Bizde herşey ıh ıh ıh dı
Ben de çok konuşuyorum, öyle ki kendi sesimden sıkılıyorum. Zaten oğlum da çok ısrarcı olduğum zamanlarda oooooffff deyip gidiyorBirde ben kitap okumanın faydasını gördüm. Denemelisiniz. Ayrıca her şeyi söylerken ne demek istedin su mu içeceksin mesela yemek mi istersin meyve vereyim mi leblebi yer misin? Ne dersin yer misin? Gibi sürekli soruyorum ben. Gerçi çok yorulur dşye korkuyorum bu seferde
Siz öğreteceksinz işaret parmağını kullanması gerektiğini bn öyle öğrettimSırf işaret parmağını kullanmadığı için götürdüm aktif olduğunu söylediler ama otizm çok kapsamlı birşey. Yaşı çok küçük olduğu için maalesef birşey anlaşılamıyor. İçim içimi yiyor bu işaret konusu yüzünden
Evet ben hiç işaretle birşey göstermedim bugüne kadar. Artık öğretmeye başladım bakalımSiz öğreteceksinz işaret parmağını kullanması gerektiğini bn öyle öğrettim
Bizde ıh ıh dönemindeyiz yaaE normal.
Oğlum 3 yaşında konuştu .
Zeka ile ilgili sorarsanız bilsemi kazandık .
Çok ta mühim değil ama zekada sorun yok yani
Ama ben hep anlardım benden başkası anlamazdı .
Bizde herşey ıh ıh ıh dı
Cook tesekkur ederim yorumunuz icin
Krizimiz olmazdı önüne oturun ellerini tutun ne istiyorsun seni anlamıyorum derseniz yada olmaz bunu yapamazsın derseniz.Bizde ıh ıh dönemindeyiz yaaçok bunaltıcı oluyor bazen, bide derdini anlatamamaktan ağlama krizleri oluyor. 21 aylık şuan, 3 yaşa kadar uzamaz bizimki inşallah
Merhaba 16.5 aylik oglum hala hicbirsey konusmuyor. Onceden baba mama gibi seyler soylerdi onu da kesti. Cici (cikcik) bi de bird (kuş) diyor nadiren o da. Ne anne ne baba hicbisey yok. Komutlarimi oncede uygulamiyordu ama son 1 aydir komutlarimi yapiyor hatta elindekini cope at desem atar hadi baba uyuyor uyandir desem gider babasini uyandirmaya odaya. Derdini anlayamadigim zaman agliyor sinirleniyor. Ne olur icimi rahatlatin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?