uzerine gittigimiz konularda inat yapiyorlar... oglum asla abla demiyor diyebildigi halde. abi siye sesleniyor kizlara, kizlar ben ablayim dedikce inatla abiiiiii diyor.Tabi insan duymak istiyor. Mesela 22 aylık kızım bana bir kere bile anne demedi konuşur eder ama bana hep baba diye seslenir. Ne diller döktümde anne demiyor. Birde 5 yaşında kızım var ondanda duyuyor ama söylemiyor ben napayım şimdiGerçekten zor ama kendimizide bazen bu konularda yıpratıyoruz. Akışına bıraksak,etrafta söylenenleri duymazsak daha güzel olurda işte A ahsen90
Yaşıtlarıyla aynı ortama sokun . Çocuklar bir araya gelince daha etkili oliyor konuşmada benceMerhaba 16.5 aylik oglum hala hicbirsey konusmuyor. Onceden baba mama gibi seyler soylerdi onu da kesti. Cici (cikcik) bi de bird (kuş) diyor nadiren o da. Ne anne ne baba hicbisey yok. Komutlarimi oncede uygulamiyordu ama son 1 aydir komutlarimi yapiyor hatta elindekini cope at desem atar hadi baba uyuyor uyandir desem gider babasini uyandirmaya odaya. Derdini anlayamadigim zaman agliyor sinirleniyor. Ne olur icimi rahatlatin
uzerine gittigimiz konularda inat yapiyorlar... oglum asla abla demiyor diyebildigi halde. abi siye sesleniyor kizlara, kizlar ben ablayim dedikce inatla abiiiiii diyor.
bir de cok ilginc, anneme seslenirken anne diye sesleniyor ama annemden soz ederken anane diyor.anneme ait bir esyayi bulup bana anane diye getiriyor, ama anneme asla anane diye seslenmiyor. kayinvalidemizden bahsederken kv deriz ama bir araya gelince anne diye hitap ederiz ya o hesap bizimki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?