- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Ayy çok iyi olur :) whatsaptan fln eklesekSoyle bir anlasma yapsak
Ben rahat konusuyorum ama grammar zayif. Telafuz problemi yasiyorum bazi kelimelerde. Sizin grammar kesin iyidir. İstersen konusalim ingilizce arada telde. Sen cekingenligi atarsin ben de grammar i duzeltmeye calisirim
Evet mesele konusamamak değil aslında o cekingenligi atmak lazım bi şekilde. .yurt dışı olsa en azından mecburum diye yine konuşurumkesinlikle yurtdışına git. şuan ki işyerimde italyanlarla çalışıyorum. ve sırf bu çekingenliğim yüzünden iki kelime kouşamıyorum .
Evet mesele konusamamak değil aslında o cekingenligi atmak lazım bi şekilde. .yurt dışı olsa en azından mecburum diye yine konuşurum
Maşallah meslektasim. Evet sunumlar fln bezdirdi zaten :) beni meselem kendime güven sanırım. .Rahat olunca bende konuşuyorumBen de İngilizce öğretmenliği okuyorum 3.sınıfım :) 1.sınıftan beri bize o kadar çok sunum yaptırdılar ki, alıştık artık. Ama hala az da olsa gerilir, heyecanlanırım, o kadarı normaldir. Ben de çok iyi olsam da reading'i eskisi gibi sevmem habire konuşayım isterim. Hele yurtdışında hiç susmadım
Yani nasıl geçer bu durum, bilmiyorum ya özgüven ya da herkes benle eşit hepsi hata yapıyor derseniz belki. Ama o heyecan hiç geçmez.
Biraz maddiyat lazım. Erasmus fln az para değil.. yoksa dusunmezdim bileaynen öyle kaldı ki birde senin mesleğin bu. burdan ekmek yiyiceksin. çok zorlanırsın ben çok pişmanım keşke zamanında iş hayatına atılmadan önce gitseydim diye. imkanın varsa hiç durma
Sunum çok yaparız ama hiç sevmeyiz bu bölüm olarak ortak özelliğimizMaşallah meslektasim. Evet sunumlar fln bezdirdi zaten :) beni meselem kendime güven sanırım. .Rahat olunca bende konuşuyorum
Ama bezdim sunumlardan ya. 3 sınıfta da vardi bir sürüSunum çok yaparız ama hiç sevmeyiz bu bölüm olarak ortak özelliğimizÇok iyi konuşurum ama hala gerilirim ben de sunum öncesi.
Yok, bağımsız gittim hep :) Avusturya, İsviçre, Fransa, Almanya, Amerika (uzun kaldım) vs daha bir sürü ülkede bulundum, hep İngilizce konuştum. Okulda eğitim dili İngilizce olunca yurtdışında gibi hissetmedim Amerika'da, hatta kafamı kaldırıp kaldırıp ülkenin bayraklarına baktım orada olduğuma kendimi ikna etmek içinAma bezdim sunumlardan ya. 3 sınıfta da vardi bir sürüyurt dışına gitmen çok iyi olmuş. Hangi ülkeye gittin canım? Erasmus mu Work and Travel mi?
Zaten bilmiyorum burda bi süre sonra bayiyor öğreniyorsun öğreniyorsun gerçek bi ortamda kullanamiyorsunYok, bağımsız gittim hep :) Avusturya, İsviçre, Fransa, Almanya, Amerika (uzun kaldım) vs daha bir sürü ülkede bulundum, hep İngilizce konuştum. Okulda eğitim dili İngilizce olunca yurtdışında gibi hissetmedim Amerika'da, hatta kafamı kaldırıp kaldırıp ülkenin bayraklarına baktım orada olduğuma kendimi ikna etmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?