Konuşamıyorum...

nalanbilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
288
1
68
Eskişehir
dun gece annemle babam kavga etmeye basladılar mutfagın kapısını kapadılar her zamankı gibi. 3-4 saat kendımı oyalamaya calıstım kıtap okudum . tam da bu saatlerde forumda dolasıyordum .bırden bır gurultu patırdı mutfaga kostum bırseyler kırılıyordu.annem ve babam psikiyatri hastası bırbırlerıne zarar verıyorlar sandım .
kapıyı yumrukladım.. açamadım.. sonra o an nasıl olduysa cama yumruk attım.
kapıyı açtılar ellerım kan ıcınde babam ıcmıs ıcmıs aglıyor yerlere yatıyor annem abıme bagırıyor ambulansı ara dıyor
ben ağlıyorum annem dayanamam sana yavrum nıye yaptın dıyor kanım annemın goğsune ellerıne bulasıyor.
babam ıckının etkısıyle abıme satasıyor abım zavallım ılac kullandığından şokta gıbı tepkısız
derken ambulans gelıyor abım annem ben sokaktayız gecenın bır yarısı
ambulanstan annemı ıte kaka ındırıyorlar .bana da bunun ıcın ambulans mı cagırılır bırsey yok dıyorlar
hastaneye varıyoruz annemle abım beklıyor elıme dıkıs atıyorlar anneme sakınleştirici iğne yapmıslar babam boynuma sarılıp ağlıyor polisler götürüyor
bunların hepsi rüya olsa keşke ...
annem kızım öldü bak ellerıme onun kanı dıyor benı tanımıyor..
çok şükür ki uyanınca duzeldi onu tamamen kaybettıgımı dusundum.
babam anneme benım baska cocugum var demıs yukum agır demıs annem ondan bardakları atmıs muftakta duydugum gürültü ondanmıs.bugun eve geldı babam konusmadık.
cocuklara soralım dıyormus ne yapılcağını.dediği de yalanmıs annem üzülsün diye yapmıs
ben babamı kaybettım artık ona baba dıyemem kı .
yuregım kanıyor ıyı gorunmeye calısıyorum keske ölsem dıyorum sonra dayanmalısın okulunu bıtırp annenı kurtarmalısın dıyorum.bazen sırf evden uzaklasmak ıcın evlenmek ıstıyorum değer bılmeyen ınsanlara kosuyorum.koruyup kollanmak ıstıyorum sevgi istiyorum hersey bır ruya olsun ıstıyorum

çok üzüldüm canım
ne desem bilmiyorum
bir an önce ailecek bi uzmandan yardım almalısınız bence

Ailede anne baba psikolojik olarak hasta olduğu için herkes etkilenmiş.
Mutlaka topluca yardım alınmalı.

Keşke herşey zadece rüyalarda kalan bir yalan olsaydı.
Madem yalan, neden içkinin etkisindemi kalıp ortalığı bir birine katmış?
ayrica babam içkili iken annende tartışmamalı.

bence ciddi bir sorun var ve belki gercekden bir başkasından cocuğu olabilir.

hayatta küçükten, büyüye kadar hatalar dolu..

Bence, herkes sakın olsun önce sonra birlikde konuşun. Herkezin bir açıklamazsı vardır.
Derslerine çalışman gerekirken, böyle şeyler yaşaman ağır ve üzücü..

Son düzenleyen: Moderatör:
zaten annem ve abım tedavı oluyor babam ıckıyle rahatlıyorum dıyor bense hıc bı sekılde rahatlayamıyorum
uzuntulerıne bır de ben eklenmıyım dıye sabahlara kadar gızlı gızlı ağlıyorum
babam yarın bırtakım sozler verecek belkı tedavı olmak ıstıcek annemle abım ılaclara devam edıcek ve ben hepsının yukunu sırtlanıp ayakta durmaya calısıcam
ama gucsuzum neden benı guclu goruyorlar cevriye takmaz hayatı laylay dıyorlar ben ıcıme atıyorum

Canım yaşadıkların çok üzücü ALLAH yardımcın olsun.Kesinlikle yardım almalısınz.Ama lütfen öncelikle aklından evliliği çıkarmalısın.Bu senin için 2. büyük hata olur.Sevgi göremediğin için sevgiyi dışarda araman çok normal ama unutma ki herkes sandığın gibi iyi niyetli değil herkes kendini düşünüyor etraf çakal dolu.......Ailen yardım almayı kabul etmese de sen mutlaka al.Derslerine çalış kendi ayakların üzerinde durmaya çalış...........Bu senin hayat imtihanın sabırlı ol unutma ki ALLAH kimseye kaldıramayacağından fazlasını yüklemez.Her karanlığın bir aydınlığı vardır.Yeter ki sen sabırlı ve azimli ol..........

benim üzüldüğümü bilmesinler istiyorum o hapları içip uyuşmak ıstemiyorum
ama nasıl gizlice gidicem doktora hiç bir fikrim yok ne işe yarayacak ki neyi değiştirebilicem bu saatten sonra

yaşadıkların.. ailenin durumu çok kötü çok üzüldümm ALLAHIM sen sabır ver.. annenin psikolojisi bitmiş durumda... babanında abininde ama anneninki en kötüsü olmuş kuzum hemen tedavi olması gerekiyor ailenin hemen bir şeyler yapılması gerekiyor böyle böyle nereye kadar allahım nasıl hayatlar var böyle...
ama ben inanıyorum ki tedavi süreci ile iyileşilir. herşey babanın başka cocugumu varmış gerçekten.. bu da zor çok zor.. yıllar sonra mı ögrenmiş bunu yada hep mi sizden saklamış nasıl olmuş canım... zaten zor durumdasınz birde babanın aldatma olayı üzerine o kadar kötü olmuş ki.. abinin tam olarak neyi var (

Yaşınız kaç bilmiyorum ama fiziksel şiddet olmadıkça anne babanızın kavgasına müdahale etmeyin.
Bir dönem ben de maruz kalmıştım böyle kavgalara. Hem siz yıpranırsınız hem de hiç bir şey yapamazsınız.
Sizin anne babanız olabilirler ama aynı zamanda onlar eğrisiyle doğrusuyla kriziyle, birbirleriyle olan garip iletişim şekilleriyle bir çift.
Çiftleri, hele hele karı kocayı anlamak, ne yaptıklarını, niye yaptıklarını, neden bu şekilde iletişim kurduklarını anlamak zordur.

Bu arada bence babanızla da konuşmamazlık etmeyin; size baba olarak bu olay itibarıyla bir yanlışı olmadıysa.
Çok da taraf olmayın, bu sizi çok mutlu etmez, neticede ikisi de sizin insanınız.

Ha bir de arkadaşlarınızla görüşün, dışarı çıkın, kafanızı boşaltın. Bir süre olay çıkmaz herhalde zaten...

babam sadce 26 yasında cocugum var kaldıramıyorum bu yuku dıyıp aglamıs . ama bugun yalan olduğunu söyledi. içkiliyken baska bırı oluyor ama ıcımde hala suphe var belkı de var ama hıc bır ayrıntı sormadım konusmadım babamla .bundan sonra meraba meraba o kadar o da aynı evdeyız .benim babam yok kaybettım yasarken öldü cok acı ama öyle tutuncak dalım guvendıgım dag yıkıldı birden keske ölseydı en azından öldü derdim saygı duyardım özlem duyardım ondan nefret bile etmiyorum
annem zaten tedavı oluyor ilaçları var ınşallah düzelir babam her ne kadar üzse de annem bizim için yaşıyor bu zamana kadar bizim için katlandı .ben ve abım kendımızı kurtaralım annem ıyılesır .
ama suan hersey cok zor .

babanızla konuşmamak niye her ne yapmış olursa olsunn o sizin babanız sakın sakın böyle birşey yapmayınn sakınn iyice köti olur babanız bunu hiç düşündünüz mü.. herşeyn bi çıkış yolu vardır elbet herşeyin.. Rabbime dua edin.. bol bol o size bir yol gösterecektir lütfenn toparlayın kendinizi anneniniz tedavisi hiç mi sonuç vermedi

ben de karısmamaya calısıyorum ama kapı kapalıydı göremedım ne olup bittiğini kendilerine zarar vermelerinden korktum . suan elıme bakıp bakıp ağlıyorum kendıme acımıyorum onları üzdüm ben kendim fazlayım bu dünyaya sığamıyorum hıc bır yere.hıc bır sey benı rahatlatmıyor boğuluyorum

annem daha once tedavı oldu duzeldı su sıralar babam yuzunden yıne tekrarladı ve yenı basladı ılaclara.duzenlı kullandıgında sonuc verıyor tedavı ama ıcındekılerı atamaz kı onlara ne gelcekse Allah bana versın ben dayanırım yıne gızlı gızlı aglar ıcıme atarım onların gözyasına dunyaları verırım
ama neden böyle neden

ama sen böyle isyan edersenn olmaz ki.. su an bu sogukta gece yarısı evi olmayan insanlar var çocuklar var donarak ölenler varbir parça ekmege muhtaç olan aileler var.. bir parça ya..
öksüzler var yetimler var körler var ... bunlar ne ki.. şükret haline canım şükret bak sen Rabbime sıgın o elbet bir kapı acacaktır sana beterin beteri var bunu sende biliyorsun.. allah göstermesin ya baban hiç olmasadı ya annen bunları düşün şükret.. herşey yoluna girer inan bana.. sen güçlü ol ki aileni toparla..böyle kendini bırakırsan olmaz.. birinizi güçlü olması gerkeiyordu akrabalardından dedenlerden yardım iste gerekirse gelsinler konuşsunlar onlar kalsınlar sizinle.. ne biliyim.. annenle konuş babanla konuş.. bu aileyi sen toparla sende kendini bırakırsan olmaz ki ama güzel bacımm ya olmaz ki. !

benim üzüldüğümü bilmesinler istiyorum o hapları içip uyuşmak ıstemiyorum
ama nasıl gizlice gidicem doktora hiç bir fikrim yok ne işe yarayacak ki neyi değiştirebilicem bu saatten sonra

Bak canım tam olarak senin ki gibi olmasa da bende bu tarz kötü şeyler yaşadım. Babam içerdi içince de annemi döverdi araya girerdim sonra ben dayak yerdim.Bir kere saçımı okşamadı.Kızım nasılsın diye sormadı.Çalışıyordum maaşımı aldığım gibi onun kredi kartlarını ödüyordum.Eve misafir gelirdi ben herşeyi alırdım.Onun umrunda bile değildi.Liseyi bitirdim üniversite okumama izin vermedi parası yokmuş.Sonra çalıştım.Annem hamileydi cinsiyetini ögrenmek için doktora gittik ama arkası dönüktü.Akşam eve gelince sordu bizde göstermedi dedik Kız olacağına taş olsun dedi.O andan sonra artık benim için tamamen öldü.Senin gibi gecelerim ağlayarak geçiyordu.sonra birgün iş yerine geldiğimde kapının önünde bir ilan vardı aldım içeri girdim.yeni açılan bir psikolog ilanıydı aradım randevu aldım ne kaybederim ki dedim sonra bir arkadaşımla gittim.neyse konuştuk anlattım oda bana öneriler sundu ben ne dediyse kabul etmedim.sonra bana kalbinin sesini dinle dedi duymak ister misin dedi bende kabul ettim işte hipnoz etti yaklaşık 10 dk konuştu sonra kendime geldim ve bana duyuyor musun dedi bende hayır dedim merak etme duyarsın dedi.Çıktım iş yerine geri dönmek için dolmuşa bindim en arkada oturdum ve kimse yoktu boştu araç arkamdan bir ses duydum ALLAH'a sığın diye şok oldum etrafımda kimse yok o ses tekrarladı olduğum yerde terledim durdurdum dolmuşu kendimi dışarı zor attım.sonrasında hep dua ettim ALLAH'a yalvardım.Şu an mutlu bir evliliğim bir kızım var.birde oğlum olacak inş.Annemle babamın arası iyi benle de iyi ama yaşadıklarımdan dolayı kırgınım sonuçta baba değiştirelemez ki ama sevgimi yok etti.Karanlığım aydınlığa döndü inş. seninki de döner.Ben evleneyim kurtulayım demedim 26 yaşında evlendim sende sakın deme öyle düşünenlerin hiçbiri mutlu olmuyor unutma bunu..........Sen bir yolunu bul psikologa git bazen sadece konuşmak bile insanı rahatlatıyor. illa ilaç kullanman gerekmiyor...Uzun oldu ama beni anlaman için yazdım çünkü ben seni çok iyi anlıyorum ve hata yapmanı istemiyorum

Okurken ağladım . Çok benzerlerini bende yaşadım yıllar önce . Camlar pencereler inerdi . Ben bayılırdım , gözümü hastanede açardım...
Ama geçiyor , geçiyor da delip geçiyor
Aç ellerini dua et Allah'a .. Bunların hepsi sınav güzel kardeşim . Sabret . Anneciğinin yanında ol . Sakın ağlama , korkma

haklısınız yıne guclu olması gereken benım..dedemler halamlar geldı babannem bızde yatıyor suan yarın dedem babamla konusacak ama ne yaparsam annem ıcın yapıcam babam bıttı benım ıcın keske dedıgınız gıbı babasız olsaydım da böyle nefret etmeseydım ondan

allah razı olsun beni anlıyorsunuz .allahtan baska kımsem yok ona sığınıcam daha öncekıler gıbı bu da geçsin istiyorum korkuyorum uyuyamıyorum. Allah mutluluğnzu daim etsin hayırlı evlatlar yetiştiresiniz güle güle büyütün yavrularınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…