Konuşamıyorum...

üzülme dicem diyemiyorum ama..bnde yaşadım böyle şeyler..ilkokuldayken annemle babam ayrıldıla sonra..ikiside evlenmedi...kafaları rahattı.ama ya ben? özenirdim hep millete..annem evde ne var ne yok kırardı babama sinirlendiğinde.imrenilcek bi çiftlerdi ama ne olduysa oldu diyelimki nazar..21 yaşında yaşında eşimle tanıştım ve onunlada evlendim ..niye çünkü baba eksikliği vardı..ihtiyaçlarımı karşılamazdı..okula servisle giderdim servis parasını istediğimde yürüyerek git derdi..ama bi zaman sonra takmamaya başlıyosun..imrenirdim güzel ailelere bakarak..bazen diyorum babamada tek kızınım ya tek çocuk başka kimse yok..ne olurdu biraz daha değer verseydin..o yüzden kendini yıpratma..bende kaçmak istiyodum herşeyi bırakıp ama kaçamıyosun istanbulun hali belli..onlar senin ailen sonuçta..bi zaman sonra kendini yprattığın için üzülüyosun..

"Bütün mutlu aileler birbirine benzer; her mutsuz aileninse kendine özgü bir mutsuzluğu vardır" diye başlar Anna Karanina...

Gördün mü bak, herkesin ailesinde var işte bir şeyler; sen tek değilsin...

Babana da her şeyi yüklüyor olabilirsin, annenin hastalığı vs. (Belki tam tersi oldu bilemeyiz ki, ya da ikisi de birbirine iyi gelmedi...)

Nefret çok güçlü bir duygudur, gelecekte pişmanlık verir. Babasıyla düzgün ilişki kuramamanın, onu düşman yerine koymanın geç pişmanlığını yaşayanlarla dolu çevrem. Şimdi öfkeyle ve hayal kırıklığıyla böyle konuş ama annenin babanla olan ilişkisini üzerine almak ve onu yürütmek zorunda değilsin. Bu çok ağır bir yük olur.

Rabbim sana sabır ve güç versin kardeşim. yüreğim parçalandı. anladığım kadarıyla o evdeki tek normal insan sensin ama bu olaylar seni de etkiliyor malesef. görmezden gelemezsin onlar yabancı bile olsa katlanman mümkün değilken biri annen diğeri baban. hangi duruma üzülesin ki. ama güçlü olmak zorundasın. bunun bir sınav olduğunu asla çıkarma aklından. bu dünyada hepimiz türlü türlü sınavlardan geçiyoruz. ayağımıza takılan taşa bile şükretmeliyiz ki o taş bizim bir günahımızı siliyor. bu dünyanın asıl öteki tarafı var. her zorlukta ALLAH'a sığın. dua et sürekli dertlerimizin dermanı sadece O'nda. psikoloğa gidebilirsin belki seni dinler tavsiyelerde bulunur ama psikiyatr a gitmeni tavsiye etmiyorum ilaç yazıp yollayacak. asla inancını yitirme, sabret. biz de çok zor günler geçirdik, ben hep dua ettim. inşAllah siz de atlatıcaksınız.

acilen ailecek tedaviye gitmek şart olmuş.. şuna bak nasıl etkilenmişssin ki anlatmanla ben bile etkilendim. gerçekten çok üzüldüm umarm herşey yoluna girer

çok zor durum gerçekten..
huzursuz bi ortamda kalmak çok gerer insanı anlıyorum seni..
ama kurtulmak için evlenmeyi fln unut gitsin..
sen sağlam dur...
allah yardım etsin şifa versin hepsine..

Her sey babanin anneni üzmek icin söyledigi o söz yüzünden baslamis. Ama annenin tepkisi de hos degil ne olursa olsun bardak atilmaz adama. Allah yar ve yardimcin olsun canim cok zor bir durum. Bu gibi durumlarda cocuklar arada kaliyor hep be olanlar cocuklara oluyor. Sana da oldugu gibi :26:
Annenin ve babanin ciddi olarak.psikolojik yardima ihtiyaclari var canim.. Tekrardan Allah yardimcin olsun..

Çok üzüldüm gerçekten ama annen baban bu yaştan sonra çok zor değişir bu kabul edilmesi zor bir gerçek. Tıbbi yardım alınırsa kısmen düzelebilir durum ama bunlar taa eskilerden çocukluktan gelme şeyler. Babanın ailesini incele lütfen mutlaka bir terslik var, bir mutsuzluk var. Mutlu çocuklar mutlu ailelerden çıkar…yapacağın şey kendini kurtarmak. Başka bir şehirde üniversite okumakla başlamalısın bence.

allah yardımcın olsun... ama ailenden uzaklaşma anladım çok zor durumdasın ama sen olmazsan onlar iyice kötü olur. inşallah herşey düzelir..

çok geç zaten unv 2. sınıftayım aılemın yanında okuyorum

Nasıl bir babadır bu tüm ailenin psikolojisini altüst etmiş. Bir de kuyuya taş atmış çıkarın çıkarabilirseniz... Zamanında yapmış bir haltlar şimdi mi ağırlığını hissediyormuş. Şuan olanların ağırlığını da 26 yıl sonra mı çekecekmiş. Allah akıl fikir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…