Bu biri bi digeri de b12 nize baktirin.Bol bol kitap okuyun kelime dagarciginiz gelistikce konusmanizda akici hal alir bir de evde firsatiniz varsa kitaplari 10 dk da olsa kendi duyabilecegeniz yuksek sesle okuyun
İşyerinizde mobbing mi var?Annem çok yavaş bir kadın ama mantıklı düzgün konuşur onu çok eleştirirdim anne hızlı konuş niye böylesin derdim.Şuan 29 yaşındayken 50 yaşında annem gibi oldum.Bişeyi dümdüz konuşamıyorum hep takılıyorum ,karşıdakine kendimi eskisi gibi dinlettiremiyorum.Kekeliyorum.Panikliyorum.Bu durumu yaptğım stresli işime ve işyerime ve evliliğimde bi konuda psikolojik baskıya bağlıyorum.Kendimi ifade edebilcek akıcılıkta konuşamıyorum.Bu konuyu nasıl aşabilirim.Nasıl kendimi geliştirebilirim.Kitap okuma alışkanlığı nasıl kazanırım.
Ahh bizzO bende de oluyor konunuzu takipteyim.
mesela bir şey diyecekken ağzımdan farklı bir şey çıkıyor ve çok salak bir görüntü oluşturuyorum.
Kesinlikle benim durum daha önce edebiyata düşkündüm şiir yazardım konuşmacıydım çok önceleriEskiden çalışıyordum kusursuz konuşurdum bu yüzden kaç tane iş teklifleri bile almışımdır arkadaşlarım mutlaka akşama sohbete gelmelisin sensiz olmaz diyorlardı sohbetlerde aranan insandım ne zaman evlendim ne zaman arkadaşlarımla görüşmeyi kestim konuşmam bozuldu şaka gibi kekeleyip duruyorum çok zor birşey yanlız degilsiniz
DenicemBol bol kitap okuyun kelime dagarciginiz gelistikce konusmanizda akici hal alir bir de evde firsatiniz varsa kitaplari 10 dk da olsa kendi duyabilecegeniz yuksek sesle okuyun
Diksiyon araştırayımbir konusma uzmanina gidin mumkunse..kekeleme vs. bunlari onunla duzeltebilirsin. diksiyon dersi alabilirsin
Folik asit başladım dünBu biri bi digeri de b12 nize baktirin.
Bende de oluyor bu zaman zaman. Ama farkettim ki çok samimi bulmadığım bi ortamda , samimi olmadığım insanlara karşı oluyor bu durum. Normalde yok çünkü böyle bir durumum. Gel beraber aşalım destek olalım birbirimize. Ben bunla ilgili destek almayı düşünüyorum çünkü bazen cidden Canımı sıkıyor. Ben de kekelemeden ziyade duraklama söyleyeceğimi unutma , odaklanamayan, takılma oluyorAnnem çok yavaş bir kadın ama mantıklı düzgün konuşur onu çok eleştirirdim anne hızlı konuş niye böylesin derdim.Şuan 29 yaşındayken 50 yaşında annem gibi oldum.Bişeyi dümdüz konuşamıyorum hep takılıyorum ,karşıdakine kendimi eskisi gibi dinlettiremiyorum.Kekeliyorum.Panikliyorum.Bu durumu yaptğım stresli işime ve işyerime ve evliliğimde bi konuda psikolojik baskıya bağlıyorum.Kendimi ifade edebilcek akıcılıkta konuşamıyorum.Bu konuyu nasıl aşabilirim.Nasıl kendimi geliştirebilirim.Kitap okuma alışkanlığı nasıl kazanırım.
Bunu yapabilrimKitap okuyamıyorsanızda gazete okuyun dergi okuyun hatta karikatür okuyun bi yerden baslayın
Odanızda sesli sekilde okuyun her gün en az yarım saat pratik yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?